| Kako neki vide V-Rod-a | |
|
+22bLind faiTh Karlo mrljo#2 nenad barinić rocky 61 Hedo magna Genesis051 Acyd pinky Vladek Kum emirharley Emil poč85 Rocker-C Beatnik One Night Stand maxart custom rider Safet(y) Felix 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| |
| |
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a uto 04 lis 2011, 11:43 | |
| | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a uto 04 lis 2011, 17:01 | |
| | |
|
| |
Emil man
Broj postova : 416 Godina imam : 54 Prebivalište : Rijeka Vozim : Aquila GV 650 SE L.E. No.-331 & Vespa PX150E Na forumu od : 24.08.2009
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a sri 26 lis 2011, 15:22 | |
| v-Rod = ..... | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a sri 26 lis 2011, 21:27 | |
| Mada svi mislimo - i ja - da na V-Roda ne ide ape hanger, naisao sam u novom broju magazina "Biker" na fotografiju koja pokazuje kako je ape hanger fantasticno legao na V-Roda, a ovaj ape hanger mi pomalo lici na onoga "Vladekovog": | |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a sri 26 lis 2011, 22:49 | |
| | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a čet 27 lis 2011, 06:20 | |
| Mnogi pljuju po HD-u. Ali kojem to jos motoru Ferrari dolazi kao .... dodatna oprema (o.a. zuti V-Rod). ?!?!?!? | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a čet 27 lis 2011, 08:16 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Mada svi mislimo - i ja - da na V-Roda ne ide ape hanger, naisao sam u novom broju magazina "Biker" na fotografiju koja pokazuje kako je ape hanger fantasticno legao na V-Roda, a ovaj ape hanger mi pomalo lici na onoga "Vladekovog":
Sjajno! To je to! Takav ape ja hoću staviti na svoj 48. Orginal je osmislio Roland Sands - model vintage, ali postoje i jeftinije kopije. | |
|
| |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a čet 27 lis 2011, 09:26 | |
| - Kum je napisao/la:
- Mnogi pljuju po HD-u. Ali kojem to jos motoru Ferrari dolazi kao .... dodatna oprema (o.a. zuti V-Rod). ?!?!?!?
Na Ferraria najcesce pljuju oni koji voze Stojadine i vicu "vidi šupka došao Ferrarijem u kafić" . A da je došao Golfom dvicom, BMW kockicom...... ili čak možda pješke......da li bi tada bio veći mangup? No ne vjerujem da na Ferraria pljuju oni koji voze Lamborghinije ili Aston Martine, nego upravo suprotno, sa uvažavanjem i poštovanjem govore o konkurenciji......... P.S. Ima u Sarajevu nekoliko Ferraria, a prije par dana se pojavio jedan stariji model, ali ja sam bukvalno pao sa stolice kada sam ga vidio i cuo zvuk (prvo sam cuo zvuk, pa sam ga tek onda vidio), no iako se ne palim na aute, popizdio sam od ljepote, i posto se je frajer parkirao bas pred kafic u kojem smo onomad Magna i ja pili kafu, svi su k'o fol okretali glavu i govorili "vidi šupka što se kurči", no ja sam u stilu ovoga smaljića prisao Ferrariju, doooooobro ga pregledao, a posto je vlasnik "pogledom bio nagodan" to sam prisao i vlasniku, iskazao postovanje i divljenje i popio sa njim piće i podobro se ispricao o njegovom autu. Vjerovatno je i on prepoznao moju strast, obzirom da sam bio u "punoj ratnoj H-D spremi". Njegov Ferrari je bio Maranello 550, mislim da je to jedini Ferrari sa mašinom naprijed: Pa ti sada pljuj na ovakvu vozilicu, vici da prdi, smrdi i da mora na servis svakih 50.000 km........ Mnogo sorry za | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| |
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a čet 27 lis 2011, 20:58 | |
| | |
|
| |
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pet 28 lis 2011, 01:32 | |
| Svi prikazani su za... uzet kreditnu karticu... i kad dođem negdje, u obzir dolaze samo hoteli s čuvanom garažom, po mogućnosti apartman, sa dovoljno širokim vratima da V-roda stavim u istu prostoriju gdje ja spavam... samo 3 prikazana modela imaju uopće dovoljno dugačak zad. blatobran da bi bisage bile moguće... a o kiši da i ne govorimo ovako kratak blatobran.... treba kišno odijelo pojačano na leđima samo od mokre ceste, da kap kiše ne padne... prekrasne prerade (da se razumijemo, i ja bi jednu) ali slabe praktične namjene... | |
|
| |
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| |
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pet 28 lis 2011, 10:41 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pet 28 lis 2011, 11:10 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a uto 01 stu 2011, 19:48 | |
| | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a uto 01 stu 2011, 20:11 | |
| | |
|
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a uto 01 stu 2011, 20:22 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pon 14 stu 2011, 01:46 | |
- Kum je napisao/la:
- Mnogi pljuju po HD-u. Ali kojem to jos motoru Ferrari dolazi kao .... dodatna oprema (o.a. zuti V-Rod). ?!?!?!?
Na Ferraria najcesce pljuju oni koji voze Stojadine i vicu "vidi šupka došao Ferrarijem u kafić" .
A da je došao Golfom dvicom, BMW kockicom...... ili čak možda pješke......da li bi tada bio veći mangup?
No ne vjerujem da na Ferraria pljuju oni koji voze Lamborghinije ili Aston Martine, nego upravo suprotno, sa uvažavanjem i poštovanjem govore o konkurenciji.........
P.S. Ima u Sarajevu nekoliko Ferraria, a prije par dana se pojavio jedan stariji model, ali ja sam bukvalno pao sa stolice kada sam ga vidio i cuo zvuk (prvo sam cuo zvuk, pa sam ga tek onda vidio), no iako se ne palim na aute, popizdio sam od ljepote, i posto se je frajer parkirao bas pred kafic u kojem smo onomad Magna i ja pili kafu, svi su k'o fol okretali glavu i govorili "vidi šupka što se kurči", no ja sam u stilu ovoga smaljića prisao Ferrariju, doooooobro ga pregledao, a posto je vlasnik "pogledom bio nagodan" to sam prisao i vlasniku, iskazao postovanje i divljenje i popio sa njim piće i podobro se ispricao o njegovom autu. Vjerovatno je i on prepoznao moju strast, obzirom da sam bio u "punoj ratnoj H-D spremi". Njegov Ferrari je bio Maranello 550, mislim da je to jedini Ferrari sa mašinom naprijed:
Pa ti sada pljuj na ovakvu vozilicu, vici da prdi, smrdi i da mora na servis svakih 50.000 km........
Mnogo sorry za
Čemu toliki prezir i ironija prema onima koji imaju manje novca od tebe i što nedostaje vlasnicima crveno označenog vozila | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pon 14 stu 2011, 10:17 | |
| Nije prezir, nego trebaju dvije čiste da se shvati post: ne pljuju oni sto imaju vise na one koji imaju manje, nego pljuju oni koji imaju manje na one koji imaju vise!
Kada si cuo da vlasnik Ferraria pljuje na vlasnika Stojadina? Kada si cuo da vlasnik Ferraria kaze "vidi šupka, došao Stojadinom u kafic?", a ja sam cuo kako haman cijela kafana vice "vidi šupka došao Ferrariem u kafic"!!!
Znaci, ako dodjes Stojadinom u kafic, onda nisi šupak, a ako dodjes Ferrariem u kafic, onda si šupak.
Kada si cuo da vlasnik Harley-Davidsona pljuje na vlasnike nekih drugih motora, pogotovo malih? Zakuni se, nikada, jel' de? Osim u samoodbrani. A koliko si puta cuo da vlasnici malih motora pljuju na Harley-Davidson? Pa na ovome forumu slusam 4 godine kako je Harley-Davidson zadnje govno i smeće, a ne daj Boze da neki vlasnik Harley-Davidsona napise da je neki drugi XXXXXX motor samom konstelacijom zaista govno i smeće.
Prema tome, ostavi se demagogije, ironije i sarkazma, nisam ti ja medij za to. Niti mi je bila ideja da bilo cije omalovazavam, nisam ti ja od tog posla, svatkom njegovo.
| |
|
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pon 14 stu 2011, 19:52 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a pon 14 stu 2011, 19:59 | |
- Nije prezir, nego trebaju dvije čiste da se shvati post: ne pljuju oni sto imaju vise na one koji imaju manje, nego pljuju oni koji imaju manje na one koji imaju vise!
Kada si cuo da vlasnik Ferraria pljuje na vlasnika Stojadina? Kada si cuo da vlasnik Ferraria kaze "vidi šupka, došao Stojadinom u kafic?", a ja sam cuo kako haman cijela kafana vice "vidi šupka došao Ferrariem u kafic"!!!
Znaci, ako dodjes Stojadinom u kafic, onda nisi šupak, a ako dodjes Ferrariem u kafic, onda si šupak.
Kada si cuo da vlasnik Harley-Davidsona pljuje na vlasnike nekih drugih motora, pogotovo malih? Zakuni se, nikada, jel' de? Osim u samoodbrani. A koliko si puta cuo da vlasnici malih motora pljuju na Harley-Davidson? Pa na ovome forumu slusam 4 godine kako je Harley-Davidson zadnje govno i smeće, a ne daj Boze da neki vlasnik Harley-Davidsona napise da je neki drugi XXXXXX motor samom konstelacijom zaista govno i smeće.
Prema tome, ostavi se demagogije, ironije i sarkazma, nisam ti ja medij za to. Niti mi je bila ideja da bilo cije omalovazavam, nisam ti ja od tog posla, svatkom njegovo.
Ponovno pročitaj svoj post i ti i Safet ( ili kako se več zove )pa mi ga protumači jer ja ga ne mugu razumjeti drugačije nego kako jesam,a vi gosp. Safete ako vam se ne sviđa moje pisanje imate pravo baniranja pa izvolite,meni je malo dopizdilo snobovanje nekih članova ovog foruma pa mislim da imam pravo da ukažem na to.Da ne bi i ova tema krenula na krivo i pošto nisam vlasnik HD-a i ne plaćam piće i ćevape po Sarajevu ja ću kulturno istupiti sa ove teme i neću se više uključivati na istu Hvala. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako neki vide V-Rod-a | |
| |
|
| |
| Kako neki vide V-Rod-a | |
|