|
|
| zing problem mjenjač! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
VU COP man
Broj postova : 103 Godina imam : 52 Prebivalište : Vukovar Vozim : ZING 125 Na forumu od : 02.09.2008
| Naslov: zing problem mjenjač! pon 12 ruj 2011, 11:08 | |
| kao što je poznato imam Zing.nisam puno prešao jer mi je takva prilika/neprilika!problem je prilkom mjenjanja brzina .jutros je totalno zapeo prilkom mjenjanaja iz 5 u 4 ,pa u treću.na jedvite jade.what the f...?help??? | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! pon 12 ruj 2011, 13:19 | |
| stvarno neznam što bi moglo biti...
primjetio sam da meni kojiputa zna zezati kada iz druge idem u ler... ili kada iz pete idem također u ler... dodjem do treće i neće dalje...
tada lagano otpustim kuplung i ponovo ga stisnem... i sve pet...
obično sam imao problem kada je niski nivo ulja u motoru... ili kada mi se kuplung sajla rastegnula ( obično kada pukne neki od licnova )... dakle, pogledao bih nivo ulja, i po potrebi promjenio... i pregledao bih sajlu - koliko ima ' lufta ' na ručici, i da li se počela licnati...
my2krajcara | |
| | | VU COP man
Broj postova : 103 Godina imam : 52 Prebivalište : Vukovar Vozim : ZING 125 Na forumu od : 02.09.2008
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 07:12 | |
| jučer sam dotegnuo sajlu kvačila koja je pravila problem ,no jutros je ,naravno ,puknula.sad moram improvizirati da se dovućem do kuće natrag s posla!zna li tko koliko i dođe i gdje se može naručiti original sajla.narvano da ne čekam mjesecima! | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 07:19 | |
| http://www.sajla.com/ - pa ti naprave jaču.... | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 10:23 | |
| - VU COP je napisao/la:
- jučer sam dotegnuo sajlu kvačila koja je pravila problem ,no jutros je ,naravno ,puknula.sad moram improvizirati da se dovućem do kuće natrag s posla!zna li tko koliko i dođe i gdje se može naručiti original sajla.narvano da ne čekam mjesecima!
da, to iskustvo sam par puta imao... kada pukne par licnova ( iliti licaaana ) sajla se vrlo brzo produži, i kuplung počne jedva odvajati... stavio sam nekoliko zamjenskih sajli, koje su izgledale vrlo slično originalnima... cijena je bila oko 70 kn, za zamjenu sajle koja se uvlačila u postojeći bužir... u pravilu nisu trajale niti polovicu vremena originalnih... primjetio sam da je pletivo grublje ( odnosno, pletena je od deblje žice, i mislim da je time i nešto manje elastična )... originalna košta oko 200 kn, i sigurno ju možeš dobiti iz Krk Moto... na Krku su, i dati će ti kontakt najbližeg dućana... broj im je 051 222 921 također, nakon par puknutih sajli sam naučio da se i njih treba podmazivati tako da preporučam da prilikom montaže kroz gornji otvor u bužir naliješ strojno ulje za podmazivanje... ja sam koristio onakvo koje se stavlja u pumpicu koju koriste mehaničari... | |
| | | VU COP man
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 14:13 | |
| hvala.savjet zlata vrijedan.naručio sam sajlu preko osječkog kymco servisa.cca 220kn.dolazi za 2-3 dana.jutros sam improvizirao.provukao sam sajlu kroz rupicu na vijku,podloške.matica i drži.valjda do kuće!!!neki kažu da su se vozili čak nekoliko mjeseci.hvala! | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 16:18 | |
| | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! uto 13 ruj 2011, 18:15 | |
| | |
| | | VU COP man
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! sri 14 ruj 2011, 09:51 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: zing problem mjenjač! | |
| |
| | | | zing problem mjenjač! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|