Početna stranicaPretraľnikzing problem mjenjač! 610RegistracijaLogin

zing problem mjenjač!

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
VU COP
man
man
VU COP

Broj postova : 103
Godina imam : 52
Prebivalište : Vukovar
Vozim : ZING 125
Na forumu od : 02.09.2008

zing problem mjenjač! Empty
PostajNaslov: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 11:08

kao što je poznato imam Zing.nisam puno prešao jer mi je takva prilika/neprilika!problem je prilkom mjenjanja brzina .jutros je totalno zapeo prilkom mjenjanaja iz 5 u 4 ,pa u treću.na jedvite jade.what the f...?help???
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Prebivalište : Zagreb
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 13:19

stvarno neznam što bi moglo biti...

primjetio sam da meni kojiputa zna zezati kada iz druge idem u ler...
ili kada iz pete idem također u ler...
dodjem do treće i neće dalje...

tada lagano otpustim kuplung i ponovo ga stisnem...
i sve pet...

obično sam imao problem kada je niski nivo ulja u motoru...
ili kada mi se kuplung sajla rastegnula ( obično kada pukne neki od licnova )...
dakle, pogledao bih nivo ulja, i po potrebi promjenio...
i pregledao bih sajlu - koliko ima ' lufta ' na ručici, i da li se počela licnati...

my2krajcara
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
VU COP
man
man
VU COP

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 07:12

jučer sam dotegnuo sajlu kvačila koja je pravila problem ,no jutros je ,naravno ,puknula.sad moram improvizirati da se dovućem do kuće natrag s posla!zna li tko koliko i dođe i gdje se može naručiti original sajla.narvano da ne čekam mjesecima! slinim
[Vrh] Go down
Cube
man
man
Cube

Broj postova : 319
Godina imam : 39
Vozim : yamaha XJ6n
Na forumu od : 19.08.2011

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 07:19

http://www.sajla.com/ - pa ti naprave jaču....
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 10:23

VU COP je napisao/la:
jučer sam dotegnuo sajlu kvačila koja je pravila problem ,no jutros je ,naravno ,puknula.sad moram improvizirati da se dovućem do kuće natrag s posla!zna li tko koliko i dođe i gdje se može naručiti original sajla.narvano da ne čekam mjesecima! slinim

da, to iskustvo sam par puta imao...
kada pukne par licnova ( iliti licaaana ) sajla se vrlo brzo produži, i kuplung počne jedva odvajati...

stavio sam nekoliko zamjenskih sajli, koje su izgledale vrlo slično originalnima... cijena je bila oko 70 kn, za zamjenu sajle koja se uvlačila u postojeći bužir...
u pravilu nisu trajale niti polovicu vremena originalnih...
primjetio sam da je pletivo grublje ( odnosno, pletena je od deblje žice, i mislim da je time i nešto manje elastična )...

originalna košta oko 200 kn, i sigurno ju možeš dobiti iz Krk Moto...
na Krku su, i dati će ti kontakt najbližeg dućana...
broj im je 051 222 921

također, nakon par puknutih sajli sam naučio da se i njih treba podmazivati Rolling Eyes
tako da preporučam da prilikom montaže kroz gornji otvor u bužir naliješ strojno ulje za podmazivanje...
ja sam koristio onakvo koje se stavlja u pumpicu koju koriste mehaničari...

[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
VU COP
man
man
VU COP

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 14:13

hvala.savjet zlata vrijedan.naručio sam sajlu preko osječkog kymco servisa.cca 220kn.dolazi za 2-3 dana.jutros sam improvizirao.provukao sam sajlu kroz rupicu na vijku,podloške.matica i drži.valjda do kuće!!!neki kažu da su se vozili čak nekoliko mjeseci.hvala! dobar
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 16:18

VU COP je napisao/la:
hvala.savjet zlata vrijedan.naručio sam sajlu preko osječkog kymco servisa.cca 220kn.dolazi za 2-3 dana.jutros sam improvizirao.provukao sam sajlu kroz rupicu na vijku,podloške.matica i drži.valjda do kuće!!!neki kažu da su se vozili čak nekoliko mjeseci.hvala! dobar

tako i tako na zingu mozes mjenjati brzine bez kvacila Very Happy

dobar
[Vrh] Go down
freshman
cro chopper forum
cro chopper forum
freshman

Broj postova : 2151
Godina imam : 57
Prebivalište : zgb-dubrava
Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c
Na forumu od : 13.04.2008

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 18:15

VU COP je napisao/la:

Embarassed Embarassed Embarassed ma tko me je to cinkao Evil or Very Mad ....osim toga...nije mjesecima....prije bi se reklo koju godinu Embarassed dobar
[Vrh] Go down
VU COP
man
man
VU COP

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitimesri 14 ruj 2011, 09:51

Embarassed
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: zing problem mjenjač!   zing problem mjenjač! Icon_minitime

[Vrh] Go down

zing problem mjenjač!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» problem!