Početna stranicaPretraľnikvragstar 3 wheel / zing 610RegistracijaLogin

vragstar 3 wheel / zing

Go down 
+20
Bosqeto
Vilko
Rocker-C
black rain
freshman
Vladek
HP_fan
cro.chopper
krampus13
Dr.Tin
rocky 61
Oyeyeye
k@n
Zlac
pinky
ST_Johnny
glavina01
magna
maxart
martinPache
24 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
martinPache
man
man
martinPache

Broj postova : 53
Godina imam : 37
Prebivalište : komin
Vozim : yamaha xvs 250
Na forumu od : 22.03.2009

vragstar 3 wheel / zing Empty
PostajNaslov: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimeuto 26 srp 2011, 22:46

vragstar 3 wheel / zing Dsc04780c

vragstar 3 wheel / zing Dsc04781z

vragstar 3 wheel / zing Dsc04916s

vragstar 3 wheel / zing Dsc04932uu

vragstar 3 wheel / zing Dsc04943

vragstar 3 wheel / zing Dsc04948h

vragstar 3 wheel / zing Dsc04950z

vragstar 3 wheel / zing Dsc04954d

[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 10:09

sve ok samo neznam dali ide još jedna mašina ili si išao linijom manjeg otpora jer je tako jednostavnije pljuga Potrudi se malo više oko tog prednjeg djela ispred mašine možeš ti to!!!!!!!!!! sory kritika je dobronamjerna pljuga
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 10:45

ne kužim baš ovaj prednji kraj, nema ni amortizere ni springere, a stoji pod dosta čudnim kutem. nešto će se slomiti, ili vozač ili vozilo.
ok zink je razrezan, ali čemu, nije valjda cilj ostaviti ovako kao što si zadnje slikao
za razliku od zinka, dragić je kako tako ali ostavlja dojam da bi mogao negdi ostati. pretpostavljam da ovo radiš za curu da je možeš negdi izgubiti uz dobar razlog ... Cool
[Vrh] Go down
glavina01
man
man
glavina01

Broj postova : 197
Godina imam : 48
Prebivalište : makarska
Vozim : prerada chopper bobber
Na forumu od : 06.11.2008

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 14:01

magna je napisao/la:
ne kužim baš ovaj prednji kraj, nema ni amortizere ni springere, a stoji pod dosta čudnim kutem. nešto će se slomiti, ili vozač ili vozilo.
ok zink je razrezan, ali čemu, nije valjda cilj ostaviti ovako kao što si zadnje slikao
za razliku od zinka, dragić je kako tako ali ostavlja dojam da bi mogao negdi ostati. pretpostavljam da ovo radiš za curu da je možeš negdi izgubiti uz dobar razlog ... Cool
dobar dobar
[Vrh] Go down
martinPache
man
man
martinPache

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 21:13

hihi! sheme su skinute sa neta. sve su cijevi besavne od konstrukcijskog celika, nista nije na rubu izdrzljivosti. prema dosadasnjim iskustvima i shemama, produzena prednja vilica girder fork mijenja balans i prednja osovina gubi na tezini, amortizer nije potreban, jer neravnu ce cestu pokrivat 21'' kolo. radi se o vozacu visine 205 cm koji se ne zeli odvojit od zinga, pa ga malo duljimo.
supljina ce ostat ispred motora, nisko ce bit hladnjak ulja, a ono povise i nije tako lose kad legne auspuh i original rezervar
[Vrh] Go down
glavina01
man
man
glavina01

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 22:20

martinPache je napisao/la:
hihi! sheme su skinute sa neta. sve su cijevi besavne od konstrukcijskog celika, nista nije na rubu izdrzljivosti. prema dosadasnjim iskustvima i shemama, produzena prednja vilica girder fork mijenja balans i prednja osovina gubi na tezini, amortizer nije potreban, jer neravnu ce cestu pokrivat 21'' kolo. radi se o vozacu visine 205 cm koji se ne zeli odvojit od zinga, pa ga malo duljimo.
supljina ce ostat ispred motora, nisko ce bit hladnjak ulja, a ono povise i nije tako lose kad legne auspuh i original rezervar
Nezelim se mjesat al posto i ja imam 198 i trebao sam povecavat motor i sam sam kao ti trazio po netu kako je najbolje sve izvesti,
mislim da bi bolji i veci efekt napravio da si izduzio zadnju vilicu(jedno 10cm) a sto se tice prednjeg djela izduzio motor kod vrata
kao na slici (ovo je za prednji kraj)
vragstar 3 wheel / zing 26275282267cd8ea06fa

u svakom slucaju sretno sa projektom dobar dobar
[Vrh] Go down
martinPache
man
man
martinPache

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesri 27 srp 2011, 23:52

... duzi lanac, potpuno prepravljanje nosaca motora, veca udaljenost osovina kola-vilice-lancanika... skupilo bi se dosta toga.. ovako se ustedila koja kuna za potplatit onoga na tehnickom ove zime.. Very Happy
[Vrh] Go down
ST_Johnny
man
man
ST_Johnny

Broj postova : 149
Godina imam : 35
Prebivalište : Split
Vozim : VN 800A
Na forumu od : 27.01.2009

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesub 30 srp 2011, 10:36

Ćemo ga onda nazvat hardfront. lol!
[Vrh] Go down
martinPache
man
man
martinPache

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimesub 30 srp 2011, 20:10

vragstar 3 wheel / zing Dsc04958t

nevjerojatne osobine, udobnost fenomenalna, jako dobro kocenje, jer je zadnja osovina dobila vise tezine i ravnomjerno koci po mokroj cesti i žalu.... zavoje prolazi iz uzitka! haaaaaa
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 31 srp 2011, 10:53

sve mi ok osim one rupe isrwd mašine,stavi bar kutiju sa alatom Twisted Evil Twisted Evil
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 31 srp 2011, 19:03

Svaka čast za ručni rad , osim navedenih šupljina, koje ćeš nadam se iskoristiti , a ako je stvarno tako dobra upravljivost i zuaustavljanje , onda svaka čast majstore.......... cheers cheers cheers biker2 cuga
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 31 srp 2011, 20:17

Ovo je motor za ici u skolu jer u onu rupu taman stane skloska torba
[Vrh] Go down
glavina01
man
man
glavina01

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 31 srp 2011, 20:34

magna je napisao/la:

iagree
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 01 kol 2011, 10:31

magna je napisao/la:
Da školska torba , tu stane gajba pive lol!
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 01 kol 2011, 12:02

jesmo malo zloćesti Twisted Evil cjenim svaki rad i nastojanje nećim drugaćijim samo nek je kvalitetno odrađeno dobar dobar
[Vrh] Go down
k@n
man
man
k@n

Broj postova : 323
Godina imam : 40
Prebivalište : Petrinja
Vozim : Keewey Cruser 250 V2.0 / RUSKO ĐUBRE / Dkw rt175 / Mz Ts250/1 Kawasaki GPZ550 UNITRACK X 2
Na forumu od : 06.04.2008

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 07 kol 2011, 10:03

Svaka cast majstore dancingbanana Mani se sviđa a ove lokalpatriote koji nikad u zivotu nisu drzali brusilicu u ruci
(ČAST IZUZETCIMA ) pusti nek rajmaju bilo bi im pametnije da se voze nego s...... po forumu ! lol!
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

Broj postova : 301
Prebivalište : tu negde
Vozim : biciklo
Na forumu od : 05.07.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimened 07 kol 2011, 11:58

martinPache je napisao/la:
vragstar 3 wheel / zing Dsc04958t

nevjerojatne osobine, udobnost fenomenalna, jako dobro kocenje, jer je zadnja osovina dobila vise tezine i ravnomjerno koci po mokroj cesti i žalu.... zavoje prolazi iz uzitka! haaaaaa
Ovo moze fino da se odradi da se ne vidi ta praznina , jedino sto treba raditi i pitanje je posto je zavrsen da li se ima volja za nanovo seckanje i varenja. kebab1 cuga
I ispod rezervoara treba izvaditi jedno 5 cm da ne bude praznog prostora izmedju sedala i rezervoara.
[Vrh] Go down
http://trikes.serbianforum.info
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 01:08

[quote="martinPache"]vragstar 3 wheel / zing Dsc04958t

Ne obaziri se puno na komentare,ima nas k'o što reče Kan koji ni ne znaju kako izgleda brusilica.Ovo je dobro,sa malo šminke i sitnih detalja može biti i vrlo dobro,odlično ne može jer kako ćeš od Zinga napraviti nešto što je odlično.
Mislim da bi sa duljim ( ne večim ) tankom riješio onu prazninu između tanka i sjedišta,a ne mora nužno ni biti dulji tank ...možeš i postojeći produljiti plastikom i tu iskoristiti za recimo pretinac sa sitnim alatom , dokumenta , marijuanu ili bilo što drugo.
Bit cijele priče je da ti imaš 'šlifa' za posao a činjenica je da si još jako mlad i sa malo volje i ljubavi prema ovom poslu bit ćeš ti vrhunski majstor,samo ostaj uporan i 'svoj' dobar
[Vrh] Go down
Dr.Tin
man
man

Broj postova : 38
Godina imam : 35
Prebivalište : Turopolje
Vozim : Kymco Zing 125
Na forumu od : 14.03.2008

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 02:13

[quote="martinPache"]vragstar 3 wheel / zing Dsc04958t

ovo je upropasten motor.....nesto ruznije nisam nikad vidio....sry
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 07:38

rocky 61 je napisao/la:
Ne obaziri se puno na komentare,ima nas k'o što reče Kan koji ni ne znaju kako izgleda brusilica.Ovo je dobro,sa malo šminke i sitnih detalja može biti i vrlo dobro,odlično ne može jer kako ćeš od Zinga napraviti nešto što je odlično.
Mislim da bi sa duljim ( ne večim ) tankom riješio onu prazninu između tanka i sjedišta,a ne mora nužno ni biti dulji tank ...možeš i postojeći produljiti plastikom i tu iskoristiti za recimo pretinac sa sitnim alatom , dokumenta , marijuanu ili bilo što drugo.
Bit cijele priče je da ti imaš 'šlifa' za posao a činjenica je da si još jako mlad i sa malo volje i ljubavi prema ovom poslu bit ćeš ti vrhunski majstor,samo ostaj uporan i 'svoj' dobar

iagree
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 08:27

a kaj je sa prikolicom na početku priče Question
[Vrh] Go down
martinPache
man
man
martinPache

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 09:28

hahahaha, e ovo se zovu komentari! na vilici je vezana vrica za spavanje, isprid motora ce stat veci hladnjak ulja nego je njegov origigi (slomljen tijekom montaze) i limena kutijica za vec nabrojeno postom-dva prije, sidalo king&queen sa sissy barom..... stvar je u tome sta je motor raden prijatelju na iznenadenje, a ko san ja sad da tudem motoru pravin sve te detalje, ja san ga samo bez dopustenja ispila i produzija.. lol! vlasnik je skaka i pljeska od srice kad je vidija, a glavna dva uvjeta su da je funkionalan i RUŽAN!!! guza
triba mislit za tehnicki, bez puno izmjena, da nesto lici na tvornicko. ionako oni tamo nemaju pojma kako izgleda origigi zing, mora samo pisat zing i bit kinesko ruzan. na vilici cemo zavarit laserom izrizanu plocicu American Girder fork, 1978, N° 00094732, made in USA- i zavarit je u trokutu, malo istrugat i pustit da zarđa... ko ce rec da nije kad se vide oni moji saliveni varovi :P
vragstar 3 wheel / zing Dsc05041i

fleksibilna prikolica je napravljena u jedan dan, samo onih par slika izrade imam. sta da kazem, odreka san se auta jos lani, a sad san ga potpuno zaminija i posa mi ne pati, nema sta se nije vozilo do 150 kg tezine...
vragstar 3 wheel / zing Dsc05050i.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05042n.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05043op.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05049gig.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05048e.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05047w.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05046.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05045d.th
vragstar 3 wheel / zing Dsc05044pp.th
[Vrh] Go down
HP_fan
man
man
HP_fan

Broj postova : 346
Godina imam : 46
Prebivalište : Pula
Vozim : K 1600 GT
Na forumu od : 02.04.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimepon 08 kol 2011, 14:09

Svašta sam očekivao, ali ovo ne
vragstar 3 wheel / zing Dsc05048e

Svaka čast na inovacijama.

I Zing je OK, bitno da je unikat i da se vlasniku sviđa.
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimeuto 09 kol 2011, 10:49

roker

Stari moj, Grunf je goli qurac za tebe ...

dobar
[Vrh] Go down
HP_fan
man
man
HP_fan

Broj postova : 346
Godina imam : 46
Prebivalište : Pula
Vozim : K 1600 GT
Na forumu od : 02.04.2010

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitimeuto 09 kol 2011, 10:53

krampus13 je napisao/la:
roker

Stari moj, Grunf je goli qurac za tebe ...

dobar

iagree
E to je pravi opis. roker roker roker
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: vragstar 3 wheel / zing   vragstar 3 wheel / zing Icon_minitime

[Vrh] Go down

vragstar 3 wheel / zing
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Mali Vragstar 250
» ZING
» Moj Zing
» Kymco Zing, 125 cc
» Kymco Zing