Početna stranicaPretraľnikKljuč kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? 610RegistracijaLogin

Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Bart
cro chopper forum
cro chopper forum
Bart

Broj postova : 1154
Godina imam : 58
Prebivalište : Nova Gradiška
Vozim : BMW R1200RT
Na forumu od : 14.07.2010

Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Empty
PostajNaslov: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimepet 15 srp 2011, 09:52

Tražim sirovi (neizrađeni) ključ kontakt brave za model Hyosung GV250 , neda mi se naručivat iz Koreje samo ključ a kod mene u gradiški bravar što radi ključeve nama taj model, svaka pomoć dobrodošla.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimepet 15 srp 2011, 12:25

Bart je napisao/la:
Tražim sirovi (neizrađeni) ključ kontakt brave za model Hyosung GV250 , neda mi se naručivat iz Koreje samo ključ a kod mene u gradiški bravar što radi ključeve nama taj model, svaka pomoć dobrodošla.

Ne isplati ti se iz Koreje naručivati samo ključ za bravu, ali ti se isplati u jednome paketu naručiti odmah i par filtera za ulje, jedan filter za zrak, rezervnu kuplung sajlu, kočione pločice i sličan potrošni materijal. Uskoro ćeš vjerojatno trebati zamijeniti ulje u motoru, onda će ti kasnije opet nešto drugo zatrebati...

Ako misliš motor zadržati par godina za sebe, onda će ti se na kraju to pokazati kao najjeftinija varijanta!

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimepet 15 srp 2011, 15:32

Ima Majić u Brodu. Meni je pravio prije par godina upravo za tu bravo koja tebi treba

Zadnja promjena: deep; pet 15 srp 2011, 19:41; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Godina imam : 55
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimepet 15 srp 2011, 16:37

Uzmeš traktorsku bravu i rješiš problem ... Twisted Evil
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimesub 16 srp 2011, 11:42

Bart je napisao/la:

E ovako ćemo dođeš lijepo u Banjaluku nazoveš me prije nego kreneš, pa odemo kod mog prijatelja, inače ključar, riješimo problem sa ključem a onda cuga biker2 , malo druženja i vožnjice i svima ljepo. Poz rendeer
[Vrh] Go down
Bart
cro chopper forum
cro chopper forum
Bart

Broj postova : 1154
Godina imam : 58
Prebivalište : Nova Gradiška
Vozim : BMW R1200RT
Na forumu od : 14.07.2010

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitimesub 16 srp 2011, 20:21

Hvala na ponudi, možda jednom zapalim i do Banjaluke, nije mi hića to sa ključem, kad se vratim sa godišnjeg onda ću već nešto riješiti.
U svakom slučaju cuga
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?   Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» gdje kupiti nove hyosung/regalraptor ??
» Gdje kupiti motor
» gdje kupiti sic sa federima?
» Gdje kupiti tank cover