|
|
| Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? pet 15 srp 2011, 09:52 | |
| Tražim sirovi (neizrađeni) ključ kontakt brave za model Hyosung GV250 , neda mi se naručivat iz Koreje samo ključ a kod mene u gradiški bravar što radi ključeve nama taj model, svaka pomoć dobrodošla. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? pet 15 srp 2011, 12:25 | |
| - Bart je napisao/la:
- Tražim sirovi (neizrađeni) ključ kontakt brave za model Hyosung GV250 , neda mi se naručivat iz Koreje samo ključ a kod mene u gradiški bravar što radi ključeve nama taj model, svaka pomoć dobrodošla.
Ne isplati ti se iz Koreje naručivati samo ključ za bravu, ali ti se isplati u jednome paketu naručiti odmah i par filtera za ulje, jedan filter za zrak, rezervnu kuplung sajlu, kočione pločice i sličan potrošni materijal. Uskoro ćeš vjerojatno trebati zamijeniti ulje u motoru, onda će ti kasnije opet nešto drugo zatrebati... Ako misliš motor zadržati par godina za sebe, onda će ti se na kraju to pokazati kao najjeftinija varijanta! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? pet 15 srp 2011, 15:32 | |
| Ima Majić u Brodu. Meni je pravio prije par godina upravo za tu bravo koja tebi treba
Zadnja promjena: deep; pet 15 srp 2011, 19:41; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? pet 15 srp 2011, 16:37 | |
| Uzmeš traktorsku bravu i rješiš problem ... | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| | | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? sub 16 srp 2011, 20:21 | |
| Hvala na ponudi, možda jednom zapalim i do Banjaluke, nije mi hića to sa ključem, kad se vratim sa godišnjeg onda ću već nešto riješiti. U svakom slučaju | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? | |
| |
| | | | Ključ kontakt brave Hyosung- gdje kupiti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|