Početna stranicaPretraľnikproblemi na Venox-u - Page 2 610RegistracijaLogin

problemi na Venox-u

Go down 
+15
Lenči
maximiliandeangelis
krampus13
maxart
mbani83
Dukes of hazzard
bananajoe
mrljo#2
buralee
palomas
mustra
Jack
magna
Karlo
swileni
19 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

problemi na Venox-u - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 14:36

mbani,hvala ti...broj sam uzeo,javim ti se cim ga rastavim Wink
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Godina imam : 55
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 15:15

swileni je napisao/la:
mbani,hvala ti...broj sam uzeo,javim ti se cim ga rastavim Wink

Broj je od firme pa je zato 99% kod mene ali ne rade sms poruke da znaš ...

Ps. moja zadnja guma je napravila 32000km (momak mi je rekao da je on napravio s njom10 000 dok sam ja ostatak od 22 000 km) . sex pljuga affraid
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 15:46

lamele su sigurno možda i međuploće + ulje + filter : nije lako biti bećar roker roker košta ,košta (ja se nakurio pa sad ajte vi) A ćudni su komentari onih koji probali nisu (kao djevice o sexu glup nemoj me glup
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Prebivalište : Zagreb
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 16:07

maxart je napisao/la:
lamele su sigurno možda i međuploće + ulje + filter : nije lako biti bećar roker roker košta ,košta (ja se nakurio pa sad ajte vi) A ćudni su komentari onih koji probali nisu (kao djevice o sexu glup nemoj me glup

da, baš smo čudni Embarassed

frend me svojedobno pozvao da igramo ruski rulet, i lova je bila odlična...
ali mi je bilo jasno da ono što mogu izgubiti nije usporedivo s onim što mogu dobiti...

baš sam ziheraš tongue
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 16:09

maxart je napisao/la:

iagree

[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 16:26

Jack je napisao/la:
maxart je napisao/la:

da, baš smo čudni Embarassed

frend me svojedobno pozvao da igramo ruski rulet, i lova je bila odlična...
ali mi je bilo jasno da ono što mogu izgubiti nije usporedivo s onim što mogu dobiti...

baš sam ziheraš tongue
život je prekratak da bi ga živjeli u strahu dobar dobar
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 20:25

maxart je napisao/la:
lamele su sigurno možda i međuploće + ulje + filter : nije lako biti bećar roker roker košta ,košta (ja se nakurio pa sad ajte vi) A ćudni su komentari onih koji probali nisu (kao djevice o sexu

Svakak bi se to moglo protumačiti, pa i tako da vjerojatno ima dosta onih, koji nikada nisu satima čučali ispod motora, i trudiili se nešto popraviti. Ja (osobno) ne moram paliti gumu ili se izživljavati, da bih doznao kako se sve može spaliti lamela...

Znam samo da se netko iza toga mora prilično potruditi, da bi sve to opet doveo u vozno stanje. Bole leđa, bole noge, a boli i novčanik ponekada. Prema svakome stroju imam toliko poštovanja, da pazim na njega. I svoj prvi motor (Tomos) ja sam kupio svojim novcima, a ne tatinim ili maminim.
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 21:34

palomas je napisao/la:
. I svoj prvi motor (Tomos) ja sam kupio svojim novcima, a ne tatinim ili maminim.

dobar
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 22:14

Karlo je napisao/la:
palomas je napisao/la:
. I svoj prvi motor (Tomos) ja sam kupio svojim novcima, a ne tatinim ili maminim.

dobar
ja sastavio rmbaćio i napravio pa nemam ništa protiv onih koji uništavaju kao ni protiv onih koji ćuvaju motore neznam otkud tolika frka na ćovjeka šta je uništio kvaćilo. Pomozimo ako možemo ako ne, NE .Dovoljna mu kazna šta neće neko vrjeme voziti a drugi put će sigurno razmisliti jeli aktivni ili pasivni za piz...je Evil or Very Mad Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 23:01

Karlo je napisao/la:
palomas je napisao/la:

dobar

Moj prvi motor je bio java u tri karijole djelova svega i svačega pa ti uredno gledaj šta je naj i sastavljaj a tek kad je nakon tri miseca upalila ...
Gume na njoj su bile oriđiđi i nisam ni bio u mogućnosti a nije mi ni trebalo jer je motor bio za vožnju i vjetar u kosi (koje je još i bilo) ...
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 04 srp 2011, 23:03

kako kazu, za drustvo se i pop ozenio, a kamoli guu ne zapalio lol!
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimeuto 05 srp 2011, 09:02

Poslije j....a nema kajanja, svaki gušt košta, ali jbga pa živi se jednom a svi mi kad tad napravimo neku glupost u životu, bilo to s motorom ili nečim drugim, zato glavu gore i idemo dalje ...

dobar roker
[Vrh] Go down
maximiliandeangelis
man
man
maximiliandeangelis

Broj postova : 134
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Harley Davidson V Rod
Na forumu od : 28.06.2011

PostajNaslov: šteta    problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimesri 06 srp 2011, 14:30

OK, prihvaćam da često ljudi kažu...kad svi to rade, probat ću i ja...
Međutim, to NE ZNAČI da ako ti 'to' ne napraviš, da si manje vrijedan.
Sve što radiš svom motoru, doći će ti na naplatu. Koliko novca vrijedi 'ispast faca'?
Guma, lamela itd. koštaju puno. Da ne govorimo o mogućim kvarovima na mjenjaču, mašini...
Tako nešto nikad u ovih 35 god vožnje nisam napravio. Ne zato što sam škrt već zato što mislim
da se (na susretima) možeš okušati u 'sporoj' vožnji, spretnosti itd i pokazati svoje znanje.
Svatko može 'zaklati' motor ili spaliti gumu.
Ja svoj motor volim kao i svog psa za kojeg mi nikad ne bi palo na pamet da ga ubacim u borbu pasa.
Sad si naučio 'školu', pamet u glavu i čuvaj svoj motor da bi on tebi služio i čuvao te u vožnji.

P.S. Ako uspiješ savladati paljenje prednje gume, e - to je već druga stvar. To se isplati pokazati
Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.urbantribe-tattoo.net
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimesri 06 srp 2011, 15:10

maximiliandeangelis je napisao/la:
OK, prihvaćam da često ljudi kažu...kad svi to rade, probat ću i ja...
Međutim, to NE ZNAČI da ako ti 'to' ne napraviš, da si manje vrijedan.
Sve što radiš svom motoru, doći će ti na naplatu. Koliko novca vrijedi 'ispast faca'?
Guma, lamela itd. koštaju puno. Da ne govorimo o mogućim kvarovima na mjenjaču, mašini...
Tako nešto nikad u ovih 35 god vožnje nisam napravio. Ne zato što sam škrt već zato što mislim
da se (na susretima) možeš okušati u 'sporoj' vožnji, spretnosti itd i pokazati svoje znanje.
Svatko može 'zaklati' motor ili spaliti gumu.
Ja svoj motor volim kao i svog psa za kojeg mi nikad ne bi palo na pamet da ga ubacim u borbu pasa.
Sad si naučio 'školu', pamet u glavu i čuvaj svoj motor da bi on tebi služio i čuvao te u vožnji.

P.S. Ako uspiješ savladati paljenje prednje gume, e - to je već druga stvar. To se isplati pokazati
Very Happy
bit je opet sve to raditi sa minimalnom štetom (i tu treba znanja) A dećki se napale jer to i njihovi motori mogu pa to završi silovanjem motora i naravno kvarovima Evil or Very Mad Twisted Evil
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimesri 06 srp 2011, 19:37

iiiiiiiiiiiii ode tema u krivi smjerrrrrrrrr Evil or Very Mad Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Lenči
man
man
Lenči

Broj postova : 187
Godina imam : 36
Prebivalište : Čakovec
Vozim : Harley Davidson 883 low
Na forumu od : 19.09.2010

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimesri 06 srp 2011, 22:35

hehe! stari skurio si lamelu! Razz Exclamation Wink
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimesri 06 srp 2011, 23:15

....ajmo lipo swilenog razapet ka Isusa jer je zapalija gumu Razz ...
...e nek si je skurija, sad znas za drugi put....(stavi malo ulja da lakše prokliže Very Happy )..
...poslje bitke svi generali pametni...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Hedo
cro chopper forum
cro chopper forum
Hedo

Broj postova : 3302
Godina imam : 37
Prebivalište : Santa Domenica
Vozim : Cruisera
Na forumu od : 16.07.2009

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimečet 07 srp 2011, 00:30

Ovakvi komentari su bili za očekivati.. zato, da sam ja to napravio, ne bi to uopće spomenio tu na forumu...zbog stida Embarassed
...čoperaši to ipak ne bi trebali radit...mladi smo naučit ćemo Very Happy

swile kako ćeš na dalmatinu sad? u kojoj fazi su popravci?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimečet 07 srp 2011, 07:55

Hedo je napisao/la:
Ovakvi komentari su bili za očekivati.. zato, da sam ja to napravio, ne bi to uopće spomenio tu na forumu...zbog stida Embarassed

Mislim da si mašio ceo fudbal.. Wink
[Vrh] Go down
Hedo
cro chopper forum
cro chopper forum
Hedo

Broj postova : 3302
Godina imam : 37
Prebivalište : Santa Domenica
Vozim : Cruisera
Na forumu od : 16.07.2009

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimečet 07 srp 2011, 18:41

ZIGGY je napisao/la:
Hedo je napisao/la:

Mislim da si mašio ceo fudbal.. Wink

uvijek sam više volio basket nego fudbal Wink
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepet 08 srp 2011, 01:09

...dečki drž se teme
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 18 srp 2011, 20:09

decki,dosta zajebancije,vratio sam se sa mora,sutra ga rastavljam...zvao me tip,da trampamo shadow 600 za venox-a,morao bi mu samo nesto sitno nadoplatit...treba ga popravit pod hitno
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepon 18 srp 2011, 23:16

Sretno s udajom ... roker
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepet 12 kol 2011, 17:04

venox na cesti opet biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 cheers cheers cheers cheers dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana dancingbanana geek geek geek geek geek geek geek rendeer
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitimepet 12 kol 2011, 18:10

Sada znaš kako je brez motora ... zato sjedi i ... biker2 biker2 biker2 ... i manje guposti ... jer se gluposti plačaju ...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: problemi na Venox-u   problemi na Venox-u - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

problemi na Venox-u
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Hyosung 250 EFI iskustva i problemi?
» Kymco zing problemi
» u svedskoj problemi ...
» Shadow 750 problemi sa rastavljanjem