Početna stranicaPretraľnikyamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito 610RegistracijaLogin

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito

Go down 
+3
dragger
Karlo
Acyd
7 posters
Autor/icaPoruka
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Empty
PostajNaslov: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 08:57

Dali netko zna gdje bi se moglo kupiti ili dati napraviti prednja kočiona crijeva od trokuta do diskova. tj. prednje kočiono crijevo (iz komada je za lijevi i desni prednji disk) za Dragstaricu. Ustvari mi treba produženo kočiono crijevo za cca 10 cm. sa svake strane zbog produživanja prednje vilice. Pa ako netko zna nekog majstora koji bi to mogao po dimenzijama neka javi.

Dalmatina mi ovisi o tome zato ljudi UČINITE NEŠTO!!! pomoc Cool
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 09:26

Acyd je napisao/la:
Dali netko zna gdje bi se moglo kupiti ili dati napraviti prednja kočiona crijeva od trokuta do diskova. tj. prednje kočiono crijevo (iz komada je za lijevi i desni prednji disk) za Dragstaricu. Ustvari mi treba produženo kočiono crijevo za cca 10 cm. sa svake strane zbog produživanja prednje vilice. Pa ako netko zna nekog majstora koji bi to mogao po dimenzijama neka javi.

Dalmatina mi ovisi o tome zato ljudi UČINITE NEŠTO!!! pomoc Cool

Raspitat ću se . Mislim da u Brodu to radi jedna firma . Javim ti .
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 09:45

[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 09:59

A mozes i sam u louisa naruciti u dijelovima te sam sastaviti. Prouci malo katalog
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 10:49

Kada sam stavljao ape onda sam trebao 26cm duze crijevo. Dao originalno za uzorak i rekao hocu isto samo 26cm duze. Lord je to odnio u VEP Hidraulika u ZG i oni su napravili to sa boljim opletenim crijevima za mislim 140 kn. To je moja preporuka. Naravno, original su vratili jer sam to poslao samo kao uzorak da ne moram puno objasnjavati stvari u koje se ne razumijem.
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 18 lip 2011, 13:34

Kum je napisao/la:
Kada sam stavljao ape onda sam trebao 26cm duze crijevo. Dao originalno za uzorak i rekao hocu isto samo 26cm duze. Lord je to odnio u VEP Hidraulika u ZG i oni su napravili to sa boljim opletenim crijevima za mislim 140 kn. To je moja preporuka. Naravno, original su vratili jer sam to poslao samo kao uzorak da ne moram puno objasnjavati stvari u koje se ne razumijem.

VEP sam danas kontaktirao i mislim da cu otici do tamo iduci tjedan. To ce mi biti najbrze.

2 Magna

da ...Louis mi je opcija br. 2 hvalax
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 25 lip 2011, 08:23

Kočiona crijeva rješena u VEP hidraulici. Osobno sam prezadovoljan. Otišao tamo motorom,majstor pogledao...nestao na 10 min...izlazi sa kočionim crijevima (lijepim...opletenim..uredno napravljenim...ma ljepša od originala) Kočiona crijeva 2 kom.,šuplji vijak 1 kom.,4 bakrena prstena = 250 kn.
Montirao crijeva na licu mjesta,izračio i piči kući!

Svakako preporuka za VEP-hidrauliku

01/3457293
Darko (majstor) 098 367 599

roker
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimesub 25 lip 2011, 15:06

I ja ih se spremam posjetit ih, dečki su roker provjereno mnogo puta, a čujem da sad opletena crijeva rede i sa plastikom preko njih? Mogao bi fotkat da svi vidimo kako to izgleda.
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimened 26 lip 2011, 17:44

Evo par slikica za one koje zanima

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito 26062011576.th

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito 26062011577.th

Ovdje umjesto jedne dvostruke raskrsnice stavljen duži šuplji vijak i dva crijevai. (inače je crijevo iz komada)
yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito 26062011578.th

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito 26062011579.th

Sve u svemu ja zadovoljan

roker
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitimened 26 lip 2011, 22:04

Jedna stvar je sigurna: ako se ide na promjenu kocionih crijeva, treba obavezno ici na opciju upletenih, sila kocenja je znaaaacajno bolja/veca..... roker
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Sponsored content

PostajNaslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito   yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito Icon_minitime

[Vrh] Go down

yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Yamaha XVS 125 dragstar
» yamaha xvs 125 dragstar
» Yamaha Dragstar 650
» yamaha dragstar 125
» Yamaha Dragstar XVS 250