|
|
| yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 18 lip 2011, 08:57 | |
| Dali netko zna gdje bi se moglo kupiti ili dati napraviti prednja kočiona crijeva od trokuta do diskova. tj. prednje kočiono crijevo (iz komada je za lijevi i desni prednji disk) za Dragstaricu. Ustvari mi treba produženo kočiono crijevo za cca 10 cm. sa svake strane zbog produživanja prednje vilice. Pa ako netko zna nekog majstora koji bi to mogao po dimenzijama neka javi. Dalmatina mi ovisi o tome zato ljudi UČINITE NEŠTO!!! | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| | | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 18 lip 2011, 09:45 | |
| | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 18 lip 2011, 09:59 | |
| A mozes i sam u louisa naruciti u dijelovima te sam sastaviti. Prouci malo katalog | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 18 lip 2011, 10:49 | |
| Kada sam stavljao ape onda sam trebao 26cm duze crijevo. Dao originalno za uzorak i rekao hocu isto samo 26cm duze. Lord je to odnio u VEP Hidraulika u ZG i oni su napravili to sa boljim opletenim crijevima za mislim 140 kn. To je moja preporuka. Naravno, original su vratili jer sam to poslao samo kao uzorak da ne moram puno objasnjavati stvari u koje se ne razumijem. | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 18 lip 2011, 13:34 | |
| - Kum je napisao/la:
- Kada sam stavljao ape onda sam trebao 26cm duze crijevo. Dao originalno za uzorak i rekao hocu isto samo 26cm duze. Lord je to odnio u VEP Hidraulika u ZG i oni su napravili to sa boljim opletenim crijevima za mislim 140 kn. To je moja preporuka. Naravno, original su vratili jer sam to poslao samo kao uzorak da ne moram puno objasnjavati stvari u koje se ne razumijem.
VEP sam danas kontaktirao i mislim da cu otici do tamo iduci tjedan. To ce mi biti najbrze. 2 Magna da ...Louis mi je opcija br. 2 | |
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 25 lip 2011, 08:23 | |
| Kočiona crijeva rješena u VEP hidraulici. Osobno sam prezadovoljan. Otišao tamo motorom,majstor pogledao...nestao na 10 min...izlazi sa kočionim crijevima (lijepim...opletenim..uredno napravljenim...ma ljepša od originala) Kočiona crijeva 2 kom.,šuplji vijak 1 kom.,4 bakrena prstena = 250 kn. Montirao crijeva na licu mjesta,izračio i piči kući! Svakako preporuka za VEP-hidrauliku 01/3457293 Darko (majstor) 098 367 599 | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito sub 25 lip 2011, 15:06 | |
| I ja ih se spremam posjetit ih, dečki su provjereno mnogo puta, a čujem da sad opletena crijeva rede i sa plastikom preko njih? Mogao bi fotkat da svi vidimo kako to izgleda. | |
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito ned 26 lip 2011, 17:44 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito ned 26 lip 2011, 22:04 | |
| Jedna stvar je sigurna: ako se ide na promjenu kocionih crijeva, treba obavezno ici na opciju upletenih, sila kocenja je znaaaacajno bolja/veca..... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito | |
| |
| | | | yamaha dragstar kočiona crijeva??? (kočiona crijeva opčenito | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|