Početna stranicaPretraľnikopletena crijeva - Crijeva za kočnice 610RegistracijaLogin

Crijeva za kočnice

Go down 
+10
magna
Yzzy
buralee
mungos
Brzi
jazzy-d
klesoo
emirharley
dragger
HyperCube
14 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
HyperCube
cro chopper forum
cro chopper forum
HyperCube

Broj postova : 601
Godina imam : 40
Prebivalište : Vrbovec
Vozim : Yamaha MT-01
Na forumu od : 06.05.2008

opletena crijeva - Crijeva za kočnice Empty
PostajNaslov: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 22:19

Bok,

buduci da sam nabavio malo veci upravljač(ape od 41 cm) moram produziti crijevo od kocnice i sajle... Sajle nisu problem jer imam tu kod ebe lika koji radi sajle ali ne znam di dat napraviti crijevo. A i veli i frend da je to jako skupo.

Ak znate nekoga hvala unaprijed

Zadnja promjena: HyperCube; pet 19 vel 2010, 22:25; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://www.mkeasyriders.hr
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 22:22

Evo pa sam odlući...

http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=137473.0
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 22:33

"Motormania" radi ekstra crijeva - obavezno upletena - i nije skupo, a perfektno odrade posao. dobar Ako imas dva diska, pa treba "razvodnik", obavezno ugradjuju vrhunske dijelove "Goodridge". Sve pohvale, meni su odradili ovaj posao i jako sam zadovoljan.
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 22:45

fina crijeva koja su k tomu povrsinski plastificirana ili u boji, kostaju k'o Sv. Petra kajgana!!!

VEP hidraulika radi na cm i jako su povoljni. Mislim da sam za moju prednju kocnicu platio 160kn dvije prirubnice i crijevo. oni sloze i ispitaju na superturbotlaku i ti si sretan. Moje funkcionira bez ikakvih naznaka starenja.
takva kombinacija u motormaniji kosta bar 3x vise!
Ukoliko imas neke specificne kuteve zavrsetaka, skini crijevo, odnesi da vide i sloziti ce ti za 4. Za 5 rade samo Japanci..... lol!

VEP hidraulika, Vrapcanska, ZG
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
jazzy-d
man
man
jazzy-d

Broj postova : 95
Godina imam : 57
Prebivalište : ISSA
Vozim : aquila gv650 efi
Na forumu od : 24.06.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 23:00

Goodridge i samo Goodridge
Katalog možete skinuti na http://www.goodridge.net/content/GoodridgeCat_low.pdf
Naručiti se mogu u dučanu Moto Bean, Brodarica pored Šibenika, 098/1742-059
ili
TP Auto-Sport, www.tpautosport.com
[Vrh] Go down
http://www.mkfurija.hr
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 23:02

Samo da dodam, na gornjem linku je opisan princip spajanja crijeva s priključcima u obe varijante.

2Emir: goodridge crijeva i jesu vrhunska, ali po meni samo kad ih tvornica upresuje sa priključcima.
Ovako sam skeptik, pa to se samo stegne vijcima, i treba znati/imati ruku za to (ili specijalni alat)

U svakom slučaju sa kočnicama se ne bih igrao, i meni je u planu zamjena crijeva, ali u obzir dolazi samo tvornički napravljene i to renomiranih proizvođaća (Goodridge ili Galfer).
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepet 19 vel 2010, 23:05

Pa evo meni je to odradila Motormania prije mnogo godina i do sada no problemo. Predivno, pouzdano, suho k'o barut, ne znam sta bih jos rekao.opletena crijeva - Crijeva za kočnice Popcorna
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesub 20 vel 2010, 12:12

dragger je napisao/la:

U svakom slučaju sa kočnicama se ne bih igrao, i meni je u planu zamjena crijeva, ali u obzir dolazi samo tvornički napravljene i to renomiranih proizvođaća (Goodridge ili Galfer).

To stoji, ali kod VEP hidraulike nema mjesta za pogreške, to ti mogu jamčit jer znam gazdu a i radio sam za njega neko vrijeme početkom 90-tih i čovjek ima več jako dogo firmu i specijalista je za vijčane pumpe i hidrauliku a radio je i hidraulična crijeva za hidraulične strojeve gdje su puuuuno veči pritisci nego u našim kočnicama.

U svakom slučaju više vjerujem njemu nego ovima koji prodaju motoopremu pa su usput završili neki tečaj (ako uopče jesu) kako bi spojili priključke s cijevima i rade to 1-2 puta mjesečno.
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesub 20 vel 2010, 12:20

Brzi je napisao/la:
dragger je napisao/la:

To stoji, ali kod VEP hidraulike nema mjesta za pogreške, to ti mogu jamčit jer znam gazdu a i radio sam za njega neko vrijeme početkom 90-tih i čovjek ima več jako dogo firmu i specijalista je za vijčane pumpe i hidrauliku a radio je i hidraulična crijeva za hidraulične strojeve gdje su puuuuno veči pritisci nego u našim kočnicama.

U svakom slučaju više vjerujem njemu nego ovima koji prodaju motoopremu pa su usput završili neki tečaj (ako uopče jesu) kako bi spojili priključke s cijevima i rade to 1-2 puta mjesečno.

Slažem se sa tobom u potpunosti, dobio sam sa dosta strana preporuke za njih.
Žao mi je što ne mogu (nemaju) napraviti ono što meni treba.
[Vrh] Go down
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesub 20 vel 2010, 22:46

Ovo što ti je Kleso predložio u Vrapču je prava stvar. Ja sa njima surađujem stalno i odrađuju sve profesionalno!!
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimened 21 vel 2010, 11:29

Ja sam isto radio kod njih u vrapcanskoj, bilo gotovo za 20 minuta i odlično su napravili, dok bi me u motormaniji ispalo 3 puta skuplje za istu stvar.
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimened 21 vel 2010, 12:03

[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimened 21 vel 2010, 13:51

Yzzy je napisao/la:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/glavni-forum-f7/crna-i-bijela-lista-moto-majstora-i-trgovina-t7058.htm

Dečki, postavite post u gornju temu!!!

???
tema o tehnikalijama je na mjestu. Covjek pitao znamo li koga itd. itd.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimened 21 vel 2010, 14:18

pitanje se proširuje podpitanjem radi iko sajle sa kromiranim bužirom
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepon 22 vel 2010, 18:40

klesoo je napisao/la:
Yzzy je napisao/la:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/glavni-forum-f7/crna-i-bijela-lista-moto-majstora-i-trgovina-t7058.htm

???
,

Ma jasno da je na mjestu. On je samo pozvao da se dobri majstori jos dopisu na onu nasu listu majstora i radionica.
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepon 22 vel 2010, 22:23

Kum je napisao/la:
klesoo je napisao/la:
Yzzy je napisao/la:

???
,

Ma jasno da je na mjestu. On je samo pozvao da se dobri majstori jos dopisu na onu nasu listu majstora i radionica.

glas razuma!!! hvalax
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepon 22 vel 2010, 23:07

rijeseno. Meni se ucinilo..... Velika slova + ...
Da si napisao da se stavi I u gornju temu, sve bi bilo jasno.

NHF, 5
dobar
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimepon 22 vel 2010, 23:41

klesoo je napisao/la:
fina crijeva koja su k tomu povrsinski plastificirana ili u boji, kostaju k'o Sv. Petra kajgana!!!

VEP hidraulika radi na cm i jako su povoljni. Mislim da sam za moju prednju kocnicu platio 160kn dvije prirubnice i crijevo. oni sloze i ispitaju na superturbotlaku i ti si sretan. Moje funkcionira bez ikakvih naznaka starenja.
takva kombinacija u motormaniji kosta bar 3x vise!
Ukoliko imas neke specificne kuteve zavrsetaka, skini crijevo, odnesi da vide i sloziti ce ti za 4. Za 5 rade samo Japanci..... lol!

VEP hidraulika, Vrapcanska, ZG
Malo si pesimističan! Usput, zanimalo bi me da li oni rade čelična (opletena) kočiona crijeva ili ko original? Čelična su svakako bolja!
U motormaniji crijevo + prirubnice cca200kn, u Motoopremi u Kustošijanskoj Hel kočiona crijeva sa doživotnom garancijom (dakle to su plastificirana u boji po želji)+prirubnice 334kn i 80 lipa! Dakle, nema govora o 3x većoj cijeni ili kajgani! dobar
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimeuto 23 vel 2010, 08:20

One Night Stand je napisao/la:

U motormaniji crijevo + prirubnice cca200kn, u Motoopremi u Kustošijanskoj Hel kočiona crijeva sa doživotnom garancijom (dakle to su plastificirana u boji po želji)+prirubnice 334kn i 80 lipa! Dakle, nema govora o 3x većoj cijeni ili kajgani! dobar

Daj molim te napiši ili provjeri pa napiši u svezi cijene, 1line, 2line i 3 line.
Znam da sam nedavno zvao MManiju i da je za moj motor (3line) bilo preko 1000kn.
Naravno, odustao sam, jer za te pare kupim original napravljeno.
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimeuto 23 vel 2010, 16:42

Zanima me jel netko pitao u Kustošiji našto se odnosi ta doživotna garancija kod Hel crijeva? Jel daju garanciju na crijeva (u doslovnom smislu) ili garancija vrijedi i za spoj koji oni naprave prema prirubnicama ?
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimeuto 23 vel 2010, 23:07

http://www.moto-oprema.hr/
Ovo ti je adresa, najbolje da sam nazoveš da možeš točno objasniti kaj trebaš! To 1line, 2 line... se odnosi koliko diskova imaš ili?
Meni je trebalo samo za jedan disc (1 crijevo) i koštalo me 334,80kn!
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimeuto 23 vel 2010, 23:15

One Night Stand je napisao/la:
http://www.moto-oprema.hr/
Ovo ti je adresa, najbolje da sam nazoveš da možeš točno objasniti kaj trebaš! To 1line, 2 line... se odnosi koliko diskova imaš ili?
Meni je trebalo samo za jedan disc (1 crijevo) i koštalo me 334,80kn!

- 1 line: jedan disk
- 2 line: dva diska (dva odvojena crijeva od glavnog cilindra prema diskovima
- 3 line: dva diska (jedno crijevo do razdjelnika, a od razdjelnika dva crijeva prema diskovima)

btw: mislio sam da znaš cijenu pa da je staviš, možda nekom zatreba, neda mi se zvati jer mi ne treba
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesri 24 vel 2010, 10:21

to Klesso ili ko' već zna:

Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni
originalnog, neopletenog kočionog crijeva...
E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju
kočenja, pitanje je sad... Question
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

Broj postova : 1627
Godina imam : 44
Prebivalište : kaštel sućurac
Vozim : Suzuki Volusia
Na forumu od : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesri 24 vel 2010, 11:28

calc69 je napisao/la:
to Klesso ili ko' već zna:

Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni
originalnog, neopletenog kočionog crijeva...
E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju
kočenja, pitanje je sad... Question
Počeo si je customizirat...ko zna di će ti biti kraj nemoj me

of moramgibat
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitimesri 24 vel 2010, 11:32

Piše da " razmišljam"... tongue :lol:

Customizacija samo u smjeru Power and Performance... :hapy2: I love you
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   opletena crijeva - Crijeva za kočnice Icon_minitime

[Vrh] Go down

Crijeva za kočnice
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-