| Crijeva za kočnice | |
|
+10magna Yzzy buralee mungos Brzi jazzy-d klesoo emirharley dragger HyperCube 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 22:19 | |
| Bok,
buduci da sam nabavio malo veci upravljač(ape od 41 cm) moram produziti crijevo od kocnice i sajle... Sajle nisu problem jer imam tu kod ebe lika koji radi sajle ali ne znam di dat napraviti crijevo. A i veli i frend da je to jako skupo.
Ak znate nekoga hvala unaprijed
Zadnja promjena: HyperCube; pet 19 vel 2010, 22:25; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 22:22 | |
| Evo pa sam odlući...
http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=137473.0 | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 22:33 | |
| "Motormania" radi ekstra crijeva - obavezno upletena - i nije skupo, a perfektno odrade posao. Ako imas dva diska, pa treba "razvodnik", obavezno ugradjuju vrhunske dijelove "Goodridge". Sve pohvale, meni su odradili ovaj posao i jako sam zadovoljan. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 22:45 | |
| fina crijeva koja su k tomu povrsinski plastificirana ili u boji, kostaju k'o Sv. Petra kajgana!!! VEP hidraulika radi na cm i jako su povoljni. Mislim da sam za moju prednju kocnicu platio 160kn dvije prirubnice i crijevo. oni sloze i ispitaju na superturbotlaku i ti si sretan. Moje funkcionira bez ikakvih naznaka starenja. takva kombinacija u motormaniji kosta bar 3x vise! Ukoliko imas neke specificne kuteve zavrsetaka, skini crijevo, odnesi da vide i sloziti ce ti za 4. Za 5 rade samo Japanci..... VEP hidraulika, Vrapcanska, ZG | |
|
| |
jazzy-d man
Broj postova : 95 Godina imam : 57 Prebivalište : ISSA Vozim : aquila gv650 efi Na forumu od : 24.06.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 23:00 | |
| Goodridge i samo Goodridge Katalog možete skinuti na http://www.goodridge.net/content/GoodridgeCat_low.pdf Naručiti se mogu u dučanu Moto Bean, Brodarica pored Šibenika, 098/1742-059 ili TP Auto-Sport, www.tpautosport.com | |
|
| |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 23:02 | |
| Samo da dodam, na gornjem linku je opisan princip spajanja crijeva s priključcima u obe varijante.
2Emir: goodridge crijeva i jesu vrhunska, ali po meni samo kad ih tvornica upresuje sa priključcima. Ovako sam skeptik, pa to se samo stegne vijcima, i treba znati/imati ruku za to (ili specijalni alat)
U svakom slučaju sa kočnicama se ne bih igrao, i meni je u planu zamjena crijeva, ali u obzir dolazi samo tvornički napravljene i to renomiranih proizvođaća (Goodridge ili Galfer). | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pet 19 vel 2010, 23:05 | |
| Pa evo meni je to odradila Motormania prije mnogo godina i do sada no problemo. Predivno, pouzdano, suho k'o barut, ne znam sta bih jos rekao. | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sub 20 vel 2010, 12:12 | |
| - dragger je napisao/la:
U svakom slučaju sa kočnicama se ne bih igrao, i meni je u planu zamjena crijeva, ali u obzir dolazi samo tvornički napravljene i to renomiranih proizvođaća (Goodridge ili Galfer). To stoji, ali kod VEP hidraulike nema mjesta za pogreške, to ti mogu jamčit jer znam gazdu a i radio sam za njega neko vrijeme početkom 90-tih i čovjek ima več jako dogo firmu i specijalista je za vijčane pumpe i hidrauliku a radio je i hidraulična crijeva za hidraulične strojeve gdje su puuuuno veči pritisci nego u našim kočnicama. U svakom slučaju više vjerujem njemu nego ovima koji prodaju motoopremu pa su usput završili neki tečaj (ako uopče jesu) kako bi spojili priključke s cijevima i rade to 1-2 puta mjesečno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sub 20 vel 2010, 12:20 | |
| - Brzi je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
U svakom slučaju sa kočnicama se ne bih igrao, i meni je u planu zamjena crijeva, ali u obzir dolazi samo tvornički napravljene i to renomiranih proizvođaća (Goodridge ili Galfer). To stoji, ali kod VEP hidraulike nema mjesta za pogreške, to ti mogu jamčit jer znam gazdu a i radio sam za njega neko vrijeme početkom 90-tih i čovjek ima več jako dogo firmu i specijalista je za vijčane pumpe i hidrauliku a radio je i hidraulična crijeva za hidraulične strojeve gdje su puuuuno veči pritisci nego u našim kočnicama.
U svakom slučaju više vjerujem njemu nego ovima koji prodaju motoopremu pa su usput završili neki tečaj (ako uopče jesu) kako bi spojili priključke s cijevima i rade to 1-2 puta mjesečno. Slažem se sa tobom u potpunosti, dobio sam sa dosta strana preporuke za njih. Žao mi je što ne mogu (nemaju) napraviti ono što meni treba. | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sub 20 vel 2010, 22:46 | |
| Ovo što ti je Kleso predložio u Vrapču je prava stvar. Ja sa njima surađujem stalno i odrađuju sve profesionalno!! | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice ned 21 vel 2010, 11:29 | |
| Ja sam isto radio kod njih u vrapcanskoj, bilo gotovo za 20 minuta i odlično su napravili, dok bi me u motormaniji ispalo 3 puta skuplje za istu stvar. | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice ned 21 vel 2010, 12:03 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice ned 21 vel 2010, 13:51 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice ned 21 vel 2010, 14:18 | |
| pitanje se proširuje podpitanjem radi iko sajle sa kromiranim bužirom | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pon 22 vel 2010, 18:40 | |
| | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pon 22 vel 2010, 22:23 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pon 22 vel 2010, 23:07 | |
| rijeseno. Meni se ucinilo..... Velika slova + ... Da si napisao da se stavi I u gornju temu, sve bi bilo jasno. NHF, 5 | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice pon 22 vel 2010, 23:41 | |
| - klesoo je napisao/la:
- fina crijeva koja su k tomu povrsinski plastificirana ili u boji, kostaju k'o Sv. Petra kajgana!!!
VEP hidraulika radi na cm i jako su povoljni. Mislim da sam za moju prednju kocnicu platio 160kn dvije prirubnice i crijevo. oni sloze i ispitaju na superturbotlaku i ti si sretan. Moje funkcionira bez ikakvih naznaka starenja. takva kombinacija u motormaniji kosta bar 3x vise! Ukoliko imas neke specificne kuteve zavrsetaka, skini crijevo, odnesi da vide i sloziti ce ti za 4. Za 5 rade samo Japanci.....
VEP hidraulika, Vrapcanska, ZG Malo si pesimističan! Usput, zanimalo bi me da li oni rade čelična ( opletena) kočiona crijeva ili ko original? Čelična su svakako bolja! U motormaniji crijevo + prirubnice cca200kn, u Motoopremi u Kustošijanskoj Hel kočiona crijeva sa doživotnom garancijom (dakle to su plastificirana u boji po želji)+prirubnice 334kn i 80 lipa! Dakle, nema govora o 3x većoj cijeni ili kajgani! | |
|
| |
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice uto 23 vel 2010, 08:20 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
U motormaniji crijevo + prirubnice cca200kn, u Motoopremi u Kustošijanskoj Hel kočiona crijeva sa doživotnom garancijom (dakle to su plastificirana u boji po želji)+prirubnice 334kn i 80 lipa! Dakle, nema govora o 3x većoj cijeni ili kajgani! Daj molim te napiši ili provjeri pa napiši u svezi cijene, 1line, 2line i 3 line. Znam da sam nedavno zvao MManiju i da je za moj motor (3line) bilo preko 1000kn. Naravno, odustao sam, jer za te pare kupim original napravljeno. | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice uto 23 vel 2010, 16:42 | |
| Zanima me jel netko pitao u Kustošiji našto se odnosi ta doživotna garancija kod Hel crijeva? Jel daju garanciju na crijeva (u doslovnom smislu) ili garancija vrijedi i za spoj koji oni naprave prema prirubnicama ? | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice uto 23 vel 2010, 23:07 | |
| http://www.moto-oprema.hr/ Ovo ti je adresa, najbolje da sam nazoveš da možeš točno objasniti kaj trebaš! To 1line, 2 line... se odnosi koliko diskova imaš ili? Meni je trebalo samo za jedan disc (1 crijevo) i koštalo me 334,80kn! | |
|
| |
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice uto 23 vel 2010, 23:15 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- http://www.moto-oprema.hr/
Ovo ti je adresa, najbolje da sam nazoveš da možeš točno objasniti kaj trebaš! To 1line, 2 line... se odnosi koliko diskova imaš ili? Meni je trebalo samo za jedan disc (1 crijevo) i koštalo me 334,80kn! - 1 line: jedan disk - 2 line: dva diska (dva odvojena crijeva od glavnog cilindra prema diskovima - 3 line: dva diska (jedno crijevo do razdjelnika, a od razdjelnika dva crijeva prema diskovima) btw: mislio sam da znaš cijenu pa da je staviš, možda nekom zatreba, neda mi se zvati jer mi ne treba | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 54 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sri 24 vel 2010, 10:21 | |
| to Klesso ili ko' već zna: Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni originalnog, neopletenog kočionog crijeva... E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju kočenja, pitanje je sad... | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sri 24 vel 2010, 11:28 | |
| | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 54 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sri 24 vel 2010, 11:32 | |
| Piše da " razmišljam"... :lol: Customizacija samo u smjeru Power and Performance... :hapy2: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice | |
| |
|
| |
| Crijeva za kočnice | |
|