Početna stranicaPretraľnikVožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 610RegistracijaLogin

Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST

Go down 
+12
maxo shadow
Mr.DJ
micky
Acyd
oktalz505
Vilko
emirharley
Krišo
Safet(y)
™LICA_SHADOW
Bosqeto
Rocker
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
učo_sb
man
man
učo_sb

Broj postova : 235
Godina imam : 44
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : Kymco Venox 250
Na forumu od : 13.03.2009

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimeuto 03 svi 2011, 22:45

dečkima swvaka čast roker roker roker roker roker roker
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 06:51

Evo nekoliko slika sa dočeka u Brodu ....

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Dsc04640m

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Dsc04645t

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Dsc04650j

grupica CC forumaša .

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Dsc04653kf
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 08:42

10 forumaša dobar
[Vrh] Go down
učo_sb
man
man
učo_sb

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 12:11

fina brojka brodjana na cc forumu
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 12:16

bravo čaplje ......... dobar i ccf-ovci
[Vrh] Go down
Mr.DJ
man
man
Mr.DJ

Broj postova : 354
Godina imam : 47
Prebivalište : SL.BROD
Vozim : ŠTO STIGNEM- 2,4,6,8 TOČKOVA
Na forumu od : 24.11.2009

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 21:27

Hvala što ste mi dali tu čast da vozim na čelu kolone do Našica -kod Čaplji ste uvijek dobrodošli dobar
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimesri 04 svi 2011, 23:47

Kad si najbrži nemoj me nemoj me
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimečet 05 svi 2011, 21:52

Evo, vratili se zivi, zdravi i debeli, pa da napisem par rijeci.

Kao sto znate, ekipa bikera okupljena oko DU-moto Foruma, vec trecu godinu za redom organizira Voznje za Vukovar sa razlicitim ciljevima, ali prije svega u smislu stalnog aktueliziranja teme Vukovara kroz ove akcije, koja je ove godine rezultirala pomoci Skoli za djecu sa posebnim potrebama i vrijednom donacijom koja se je sastojala od toj skoli neophodne peći za pećenje gline, dakle, za potrebe definiranja i usavrsavanja razvoja pomenute djece, uz uobicajene pratece pokone tipa cokolada, bojica i sl. Evo fotiografije donirane peći:

Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 04052011430

Sam dolazak i pojavljivanje "velikih" bikera pred djecom je bio za njih veliki spektakl, a naravno, uslijedilo je penjanje po motorima, turiranje, slikanje i sve sto uz to ide, a izmamljeni smjesak na licima djece je bio ogromna zahvalnost nama koji smo imali tu srecu i zadovoljstvo da ucestvujemo u tome.

Sto se tice Voznje, vjerujte mi na rijec, to je dogadjaj u kojem bi svatko zelio i trebao da ucestvuje, posebno sa OVOM ekipom. Iako sam ja osobno veoma blizak prijatelj vec vise od 10 godina sa gotovo svim ucesnicima Voznje, ipak me je ponovno i po tko zna koji put odusevila njihova srdacnost, ispricajte me na izrazu, nenadrkanost, dobrodusnost i sve ostalo sto uz to ide. Prava je anti-stres terapija druziti se sa tim/ovim ljudima.

Pripreme za Voznju su protekle u stalnom strahu od kise i olujnog nevremena, ali kao sto sam vec ranije rekao, "kocka je billa bacena", odluka je pala i - krenulo se je.

Po dogovorenom timingu, ekipa se je pojavila u Sarajevu, odakle smo nastavili dalje ka sjeveru. Od kise ni traga ni glasa, a voznja se je odvijala na veliko zadovoljstvo i gust, posebno imajuci u vidu da su clanovi ekipe bili veoma iskusni bikeri, tako da smo šibali bez trzavica ili zastoja. Vecina automobila u BiH su iskazali postovanje prema koloni motocikala, tako da su se uglavnom svi automobili sklanjali u stranu da mi protutnjimo.

Prva vaznija pauza je bila u Slavonskom Brodu, gdje su nam velicanstveni i prijateljski docek sa gozbom i partijem priredili clanovi MK Caplje, potpomognuti i drugim bikerima iz Sl.Broda, no akcenat je na MK Caplje. Posebno me se je dojmilo prijateljstvo i postovanje koje su iskazali prema nasoj ekipi, ali moram reci i prema meni osobno, tako da mi je bilo pomalo i neugodno. Ne bih zelio da izdvajam nikoga posebno, da ne bih nekoga greskom ispustio, ali SVI, ali bas SVI clanovi MK Caplje, a koji su clanovi i ovoga Foruma, ali i oni koji nisu clanovi CCF su iskazali - ponavljam, veliko prijateljstvo i hvala im puno na tome. Bez lazne skromnosti, bili smo i bio sam polaskan njihovim odnosom prema nama.

U Vukovaru su nas docekali clanovi MK Vukovar, koji su priredili muzicki program za ucesnike Voznje i koji su bili nasi domacini cijelo vrijeme. Moram ponovno napomenuti, a to cu uraditi jos par puta, i ovdje me je odusevilo iskazano prijateljstvo i postovanje koje je iskazano prema ucesnicima Voznje za Vukovar. Drugi dan boravka u Vukovaru smo se zblizili i sa ekipom MK Golubica Vukovar, koji su takodjer priredili kod Želje u konobi docek i party za ucesnike Voznje, i ponavljam po tko zna koji put da smo bili fascinirani predivnim i prijateljskim odnosnom prema nama, kao i prijemom, to je takva vrsta srdacnosti za koju bih svakome pozelio da je dozivi.

Na povratku su nam "rampu" napravili clanovi kluba MK United Zepce i moram ponoviti po cetvrti put u ovome tekstu da smo bili odusevljeni iskazanim prijateljstvom i postovanjem prema nama ucesnicima Voznje za Vukovar i vjerujte, sva ova iskustva, poznanstva, voznja, dogadjaji, dozivljaji - to je ONO sto nam svakome treba, bez obzira da li smo bikeri ili pjesaci, TO je nacin kako se odnosi prema drugima, bez, ispricajte me ponovno na izrazu - nadrkavanja, vec upravo suprotno, sa zadovoljstvom, prijateljstvom i svim ostalim sta uz to ide.

Zivot je kratak i ova manifestacije me je naucila, a na kraju balade i pokazala, da oko nas postoji velika armija dobrih ljudi, samo covjek treba da ima srecu da ih upozna. Ja sam imao tu srecu i hvala Onome gore, ali i organizatoru Voznje za Vukovar sto mi je to omoguceno.

Aj, zivjeli.
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimečet 05 svi 2011, 23:28

Samo se postovanjem uzvraca na ukazano postovanje. Takvi ljudi zasluzuju nista manje nego postovanje.

Emire svaka cast i svaka cast .
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimepet 06 svi 2011, 03:35

Ne zelim zaliti za propustenim, jer ZNAM da ce se ponoviti i da cu imati vise srece slijedeci puta i da ce mi se raspored poklopiti. Prosle godine sam sudjelovao i jednom dijelu Karavane i znam Emire o cemu govoris. Jos jednom, svaka cast cijeloj ekipi koja je sudjelovala i naravno svima onima koji su na bilo koji nacin pomogli da se ideja realizira. dobar
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
učo_sb
man
man
učo_sb

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitimepet 06 svi 2011, 10:38

hvalax svaka cast ...i dogodine će nam biti čast!!!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST   Vožnja za Vukovar 2011  BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Vožnja za Vukovar 2011 BIKERSKO SRCE ZA VUKOVARSKU HRABROST
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Voznja za Vukovar 2009
» Voznja za Vukovar 2012-Bikersko srce za Vukovarsku hrabrost
» 6.Moto Party MK Vukovar 22-24. 07.2011 .
» Karavana "PREVLAKA - VUKOVAR" 2011