| ... prvi ovogodišnji INA udar! | |
|
+18Safet(y) dragger maxart GIBO56 kuna Hellcat ™LICA_SHADOW Karlo nyll magna swileni merla Beatnik klesoo ica Hedo rocky 61 lukylipik 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:08 | |
| - Hellcat je napisao/la:
Ja sam mislio da je motor prijevozno sredstvo, aj malo objasni zašto je motor lusuz ,a auto nije na primjer, malo mi to da je motor luksuz ide na jednu stvar....
e sad ga ti isto ajd ti meni objasni šta je luksuz? koliko ja znam (a nemam trenutno pri sebi Klaićev riječnik) luksuz je ono što nije osnovna životna potreba i čini život ugodnijim. jeli istina? e pa sad, motor JESTE luksuz kao i auto. možeš li živjeti bez motora ili auta? naravno - postoji javni prevoz s kojim možeš stići gdje god trebaš. znam dosta ljudi koji nemaju auto, a još više njih koji nemaju motor i oni se ne žale što ga nemaju... p.s. direktno povezano sa ovom raspravom: kažu da je najgora kletva "dabogda imao pa neimao" slažem se. | |
|
| |
Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:09 | |
| Nisam tebe pitao nego Merlu magarče .......tvoje mišljenje znam | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:15 | |
| [quote="nyll" [/quote] idući put malo razmisli prije nego napišeš. meni je motor luksuz cijelu godinu sam išao na posao motorom. i po temperaturama debelo ispod nule (-18) auto ne vozim iz osobnog odabira (kupio sam ga ženi) prošle godine sam napravio cca 25000 km. jeli meni motor barbika? ja se preseravam? | |
|
| |
Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:16 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:23 | |
- [
OK slažem se, ali sam samo htio napomenuti da većina ljudi na motor gleda kao luksuz, a ne kao na prijevozno sredstvo, dok na auto gledaju kao na potrebu... mislim da se slažeš ili..........prvenstveno mislim na filozofe koji kada vide da imaš motor kažu " a ima se para", kao i državu koja te dere zbog posjedovanja istog...... tu si se sad dotaknu drugog problema... tipa ljudi koji na zavod za zapošljavanje i po socijalnu pomoć dolaze sa novim bmw-om ili ajde samo golfom 5-icom. a žale se na težak život i da nemaju sa čim prehraniti djecu... i dalje tvrdim da su i motor i auto luksuzi! ako ćemo cjepidlačiti onda je motor veći luksuz je kad imaš motor možeš se voziti samo ti i suputnik, pa ako imaš djecu treba ti i auto da bi ih odveo u vrtić, školu, kino i sl... slažeš se? | |
|
| |
Hellcat man
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:28 | |
| Ma dobro sirotinji je i salama luksuz ako ćemo tako, ne?
| |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:39 | |
| meni je motor luksuz jer da ga moram prodati, jedino što bi mi se promjenilo je to da nebi otišao malo potrošiti vremana samo za sebe na motoru ili u garaži. da mi neko oduzme auto cijeli život bi morao okrenuti na glavu i tražiti neki drugi način života. meni auto nije luksuz nego prijeka potreba, a motor mi ne može zamjeniti auto ni u 2% slučajeva | |
|
| |
Hellcat man
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:43 | |
| - magna je napisao/la:
- meni je motor luksuz jer da ga moram prodati, jedino što bi mi se promjenilo je to da nebi otišao malo potrošiti vremana samo za sebe na motoru ili u garaži.
da mi neko oduzme auto cijeli život bi morao okrenuti na glavu i tražiti neki drugi način života. meni auto nije luksuz nego prijeka potreba, a motor mi ne može zamjeniti auto ni u 2% slučajeva Vjerujem da bi preživio i bez jednog i bez drugog.....toliko o potrebi | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:47 | |
- magna je napisao/la:
- meni je motor luksuz jer da ga moram prodati, jedino što bi mi se promjenilo je to da nebi otišao malo potrošiti vremana samo za sebe na motoru ili u garaži.
da mi neko oduzme auto cijeli život bi morao okrenuti na glavu i tražiti neki drugi način života. meni auto nije luksuz nego prijeka potreba, a motor mi ne može zamjeniti auto ni u 2% slučajeva Vjerujem da bi preživio i bez jednog i bez drugog.....toliko o potrebi ono crveno ne znači da ne bi preživio nego da bi morao napraviti drastične promjene | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:49 | |
Vjerujem da bi preživio i bez jednog i bez drugog.....toliko o potrebi znači slažeš se da su i motor i auto luksuz. | |
|
| |
Hellcat man
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 13:57 | |
| Slažem se da su i jedno i drugo prijevozna sredstva koje treba kao takva stavljati u kontekst i da onome tko nema novčana sredstva za održavanje istih su luksuz, a ovo što Magna kaže, ja bih nazvao prioritetima. | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 14:50 | |
| - merla je napisao/la:
-
- Citat :
- ="nyll"
idući put malo razmisli prije nego napišeš. meni je motor luksuz cijelu godinu sam išao na posao motorom. i po temperaturama debelo ispod nule (-18) auto ne vozim iz osobnog odabira (kupio sam ga ženi) prošle godine sam napravio cca 25000 km.
jeli meni motor barbika? ja se preseravam?
ja sam jednom stavu ponudio kontrast, u smislu o utjecaju poskupljenja na naše živote (btw, tema ili tri o tome jesu li motori luksuz več postoji) a koliko je nas toliko je valjda i razloga i načina korištenja motora, a time i tumačenja ove teme to gdje si se ti prepoznao i osjetio prozvanim je tvoja osobna stvar, i stvar tvog tumačenja onog što je napisano, na koju malo može utjecat količina mog razmišljanja o pojedinoj rečenici. | |
|
| |
kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 14:52 | |
| ... .. a tema je bila rast cijena benzina | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 15:08 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 15:48 | |
| dobro ste zastranili.... Cijena benzina JE VISOKA! No, ja tu bas ne mogu puno utjecati, pa se poklopim usima i tankam dok god mogu podnijeti.... Nije kod nas najkatastrofalnija slika.
http://www.amzs.si/?podrocje=18
Mogla bi drzava malo popustiti s porezima i trosarinama, ali onda ce sigurno usfaliti na drugom mjestu. Samo nemojta temu okretati prema politici i kriminalu.... !!!! | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 19:02 | |
| - magna je napisao/la:
- (nepušaći imaju neki drugi porok)
... imaju: crvene košulje! ... mislim da ti je ono !MAMOJEBCI" malo istrčalo | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 19:17 | |
| a kako je tribalo: motherfucker | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| |
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 22:05 | |
| Dečki, Luky je postavio temu o poskupljenju benzina i molim Vas da iznosite svoja mišljenja isključivo što se same cijene tiće. Ako želite odvući raspravu u nekom drugom smijeru, otvorite NOVU TEMU u podforumu R&R i pucajte o čemu god hoćete.
Moram se i ja nadovezati na temu, što reći o novom poskupljenju....dao bog da bude konaćno-zadnje. Naravno da će se poskupljenje odraziti na sve pa tako i populaciju motorista. Dali ću se voziti manje, teško je sad reći, vjerojatno ne......samo neka bog da rada i zdravlja. Bilo je i gorih dana pa smo preživjeli, samo dokle preživljavati......??????.....nakon nevere mora doći lipo vrime, valjda ćemo ga i mi doćekati. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! uto 11 sij 2011, 22:15 | |
| Vas je INA stvarno udarila... ali u glavu... Gledajte to ovako... bas prije dva dana nesto raspravljao s kolegom skotom oko cijena goriva... kod njih je nekih 14-15 kuna litra.... uvijek moze gore... | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! sri 12 sij 2011, 00:03 | |
| Treba težiti boljem a ne tješiti se da može biti i gore tako da nabijem i njih i poskupljenje goriva!
A ako se budemo manje vozili ili se nečega drugog odricali da bi se vozili isto znači da nam i kvaliteta življenja opada a baš se i ne možemo pohvaliti da generalno gledajući živimo turbo kvalitetno. Ionako sam se zbog motora odrekao već dosta toga.
| |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! sri 12 sij 2011, 00:49 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Vas je INA stvarno udarila... ali u glavu...
Gledajte to ovako... bas prije dva dana nesto raspravljao s kolegom skotom oko cijena goriva... kod njih je nekih 14-15 kuna litra.... uvijek moze gore... Turska - 1,86 € Rusija - 0,64 € pa ti sada misli.... Generalno gledano, kod nas je super. Obzirom da nitko nista ne proizvodi, super se provlacimo.... Privreda nam je u qurcu, lopova na izvoz, a svi bi htjeli zivjeti k'o carevi... E nece ici! | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! sri 12 sij 2011, 00:57 | |
| - klesoo je napisao/la:
- Turska - 1,86 €
Rusija - 0,64 €
pa ti sada misli....
Egipat - 0.25 € Libija - 0.13 € ...pa sad ti misli... | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! sri 12 sij 2011, 07:33 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- Turska - 1,86 €
Rusija - 0,64 €
pa ti sada misli....
Egipat - 0.25 € Libija - 0.13 €
...pa sad ti misli...
držimo se mi Rvacke .... bio u sve te zemlje neka njima benga i manje od 0.13 ojrića... | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! sri 12 sij 2011, 13:56 | |
| Ma to je još dobro bit če ona i 11 kn sigurno. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ... prvi ovogodišnji INA udar! | |
| |
|
| |
| ... prvi ovogodišnji INA udar! | |
|