| Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 13:02 | |
| Evo jedne male ali korisne preradice (za koju mi je pri jednoj davnoj raspravi ideju dao Vladek). Na lijevi "bubreg" sam ugradio mali kip prekidač za dodatna svjetla. Prije je bilo spojeno direktno na kratko svjetlo u faru, što mi nije odgovaralo. Eto i slikica: (Ova je iz daljeg: klikni za povećat') (Ova je iz bližeg: klikni za povećat') | |
|
| |
Remba man
Broj postova : 381 Godina imam : 36 Prebivalište : Osijek Vozim : sebe Na forumu od : 22.03.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 13:06 | |
| odlicna fora!!! gdje si kupio farove?? | |
|
| |
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 13:12 | |
| - Remba je napisao/la:
- odlicna fora!!!
gdje si kupio farove?? Hvala. Farovi su bili na bikeu kada sam ga kupio, ali prilično sam siguran da sam vidio takve iste u Louisovom katalogu. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 13:12 | |
| Sviđa mi se! Diskretno i funkcionalno! :bravo: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 13:34 | |
| Odlično ja to imam od kad sam montirao dodatna svijetla i mogu ti reći da uopće nema funkciju dodatni prekidać . Ja sam mislio ugraditi ću dodatni prekidać da si mogu ugasiti dodatna svijetla kad ja to budem htio . Vjeruj da do sada još u vožnji nisam našao potrebu da ugasim dodatna svijetla i da mi radi samo glavni far .
Nemoj da te ovo obeshrabri super si to odradio . |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 14:11 | |
| odlično šefe. budući razmišljam o sličnoj stvari sad ne moram izmišljati :bom: | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 14:30 | |
| - deep je napisao/la:
- Odlično ja to imam od kad sam montirao dodatna svijetla i mogu ti reći da uopće nema funkciju dodatni prekidać . Ja sam mislio ugraditi ću dodatni prekidać da si mogu ugasiti dodatna svijetla kad ja to budem htio . Vjeruj da do sada još u vožnji nisam našao potrebu da ugasim dodatna svijetla i da mi radi samo glavni far .
Nemoj da te ovo obeshrabri super si to odradio . Ma nije to samo zbog šminke. A nije ista stvar ni kod svakog bikea. Uvjerio sam se da Zingić nema neke velike rezerve struje (razlika između maximalno isporučenih Watta iz generatora i zbroja snage potrošača struje) pa mu se na ovaj način može u tome pomoći. Makine koje imaju veću rezervu o kojoj govorim, nemaju problema s dodatnim potrošačima struje. Tako da ja sada palim dodatna svjetla stvarno samo onda kada sam procijenim da mi treba dodatno osvjetljenje. | |
|
| |
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 21:09 | |
| Mislim da je pametnije prekidač postaviti na zadnju ili još bolje na donju stranu "bubrega" jer ti prekidači baš nisu predviđeni da u njih curi voda. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sri 30 tra 2008, 21:17 | |
| nema veze tako spretne ruke će napraviti mali kišobran | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla čet 01 svi 2008, 11:26 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Mislim da je pametnije prekidač postaviti na zadnju ili još bolje na donju stranu "bubrega" jer ti prekidači baš nisu predviđeni da u njih curi voda.
Tnak je dosta širok, pa su male šanse da će baš kisnuti. Frend je na Virago postavio čak 3 još veća prekidača (prekidaći su od napajanja kompjutora) s lampicama i nije imao problema na kiši. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla pet 02 svi 2008, 23:41 | |
| - magna je napisao/la:
- nema veze tako spretne ruke će napraviti mali kišobran
Ako ništa drugo, onda barem malenu kabanicu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla pet 02 svi 2008, 23:46 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Mislim da je pametnije prekidač postaviti na zadnju ili još bolje na donju stranu "bubrega" jer ti prekidači baš nisu predviđeni da u njih curi voda.
Da, razmišljao sam ja i o pitanju kiše, ali kako je već i Vladek rekao, iznad njega je tank kao krov. Inače je prekidač na blagoj kosini, tako da računam da se voda ne bi zadržavala. Osim toga je toliko sitan da je vrlo mala mogućnost da koja kap kiše pogodi gdje ne treba. No, vrijeme će pokazati. | |
|
| |
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sub 03 svi 2008, 17:56 | |
| Ja sam to izveo ovako... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sub 03 svi 2008, 19:56 | |
| kad si već stavio taj mali prekidač kupi u chipoteci ili nekoj njenoj varijanti mali gumeni poklopac koji ima funkciju waterrpoofa | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sub 03 svi 2008, 21:47 | |
| ...sto mu gromova Kamikaza,imaš gumbi ko u avionu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla sub 03 svi 2008, 21:54 | |
| - calc69 je napisao/la:
- ...sto mu gromova Kamikaza,imaš gumbi ko u avionu...
Točno kol'ko treba - za sad... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla pon 05 svi 2008, 08:07 | |
| - magna je napisao/la:
- kad si već stavio taj mali prekidač kupi u chipoteci ili nekoj njenoj varijanti mali gumeni poklopac koji ima funkciju waterrpoofa
Hvala na savjetu. Baš sam i razmišljao o nečemu takvom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla | |
| |
|
| |
| Kymco Zing - prekidač za dodatna svjetla | |
|