|
|
| ugradnja turncelera | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 14:39 | |
| KUc, kuc smijem ja nekaj pitati?!! Da se opet netko ne naljuti?! Obzirom da mi je bike kad sam ga kupio bio "gol", nakon bisaga + ona mala ispod svjetla + nosačii, crash bara, windshielda, shvatih jučer da mi fali još čuka za vrijeme, nekakvi oslonci za noge na crash baru i razmišljam o ugradnji turnića, jer sam nekako navikao na njega kako u autu tako i na bivšoj vozilici. Sve sam našao na Biker moto shopu jer nemam vremena do Louisa, a i prognoza je loša.Pitanja su: - ima li tko kakvih iskustava sa naknadnim ugradnjama brojača okretaja, može li se to napraviti doma u garaži, radi li to korektno tj. da li točno pokazuje i slično - koji su bolji oslonci za noge za crash bar, okrugli ili oni plosnati sa izdignutim završetkom (bojim se da mi čizme ne budu klizile bočno sa njih) Lepo prosim, sluga pokorni, serbus. |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 16:12 | |
| ja bi ti vrlo rado pomogao ali ne mogu jer na kinezu to sve dobiješ u osnovnoj opremi,crash,oslonce ,šlape,klackalica mjenjač,i naravno turnceler i voltmetar i pomoćnja svjetla i... NHF sorry za off | |
| | | Ragga man
Broj postova : 42 Godina imam : 59 Prebivalište : Cavtat Vozim : WildStar 1600 Na forumu od : 21.11.2010
| Naslov: Re: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 16:25 | |
| Ako imaš otvorene auspuhe bolje ti je ne stavljati obrtomjer jer ti bez njega policija ne može mjeriti decibele, a crash bar staviš okrugli i na njega dodatne nožice koji imaju na sebi gumu. | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 16:55 | |
| Ja ugradio obrtomjer na svoju Yamahicu i prezadovoljan sam.Radi odlicno u svim podrucjima od 0-180 km. (brze nisam probao ) Gledaj samo da si neuzmes bez pozadinskog osvjetljenja jer ti je onda beskorisno po noci. Shemu spajanja dobijes s njim. [img] [/img] ugradnja prilicno jednostavna,gotovo sve uzmes s prednjeg far-a (masa,osvjetljenje,kontakt plus),a jedino signal uzmes na (u slucaju Yamahe) elektronici paljenja. | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 17:09 | |
| Ugradio ga kad sam kupio motor,odlično radi osim na dužoj vožnji pri velikoj brzini(preko 140),kupljen u Louisa i ugrađen kao na primjeru od Acyd-a.
https://www.youtube.com/watch?v=XAf9QJukPuU
| |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: ugradnja turncelera sri 24 stu 2010, 18:42 | |
| Savjet: kad odrediš kojeg ćeš kupiti, proguglaj i nađi komentare onih koji su ga ugradili. Obično oni jeftini su dosta neprecizni, dok oni renomiranih marki odstupaju do 5%. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ugradnja turncelera | |
| |
| | | | ugradnja turncelera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|