|
|
| Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? ned 21 stu 2010, 22:34 | |
| male tockice hrđe imam na pojedinim kromiranim dijelovima,zanima me kako ih ukloniti i dovesti sve u red!?
unaprijed hvala svima | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? ned 21 stu 2010, 23:44 | |
| Probaj sa ovim:
http://www.louis.de/_100e985d3d152ae2c6b21d4bbe293494d9/index.php?topic=search&searchterm=nevr+dull&cmd.x=0&cmd.y=0 | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? ned 21 stu 2010, 23:55 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Probaj sa ovim:
http://www.louis.de/_100e985d3d152ae2c6b21d4bbe293494d9/index.php?topic=search&searchterm=nevr+dull&cmd.x=0&cmd.y=0 odlicno! | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? pon 22 stu 2010, 06:47 | |
| i ja se slazem. uz napomenu da ne trljas previse sa nevrdulom samo namazi i pusti da se skroz osusi tada sa cistom i mekanom krpom ispoliraj | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? pon 22 stu 2010, 18:47 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- male tockice hrđe imam na pojedinim kromiranim dijelovima,zanima me kako ih ukloniti i dovesti sve u red!?
unaprijed hvala svima ..To nije dobro....hrđa......točkice.....to mi se ne sviđa, ali panici nema mjesta. Jesu li točkice hrđe na originalnim ili aftermarket dijelovima, i o kojim se djelovima konkretno radi. Tek tada mogu preporučiti kako i sa čime ih ukloniti. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? uto 23 stu 2010, 09:44 | |
| Draggeru majstore opet priskaces u pomoc:-)trenutno sam na putu,kada se vratim poslikat cu ti te "tockice" pa ces vidjeti o cemu se radi!koliko se sjecam bilo je par oko nosaca bisaga,zatim na dnu nogostupa tz. "stopa",zatim oko lezista par šarafa!nije nista extre mno,ali vidim da ima ponegdje tako sitno!pa hocu to da rijesim dok ne expandira | |
| | | tosimoto man
Broj postova : 253 Godina imam : 59 Prebivalište : Beli Manastir Vozim : Aprilia SL 1000 Falco, Daelim NS 125 DLX Na forumu od : 20.12.2009
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? pet 26 stu 2010, 09:18 | |
| Jeftin a dosta učikovit način, kupiš Ideal pastu za pranje ruku krpicu umočiš u pastu zahvatiš malo i dobro istrljaš i na kraju čistom krpom dobro obrišeš , skida odlično a ne oštećuje krom sve sitnije točkice sigurno nestaju. Mijesta jače zahvaćena hrđom i tako ničim ne možeš više povratiti. Pokušaj nećeš se razočarati Ako nema ideal paste može bilo koja pasta za pranje ruku nekadašnja panol pasta ili slično | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? pet 26 stu 2010, 11:19 | |
| hvala kolega,vec sam probao sa Sonax pastom i extra je ispalo!svejedno hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? | |
| |
| | | | Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|