Početna stranicaPretraľnikTragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? 610RegistracijaLogin

Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?

Go down 
+2
emirharley
Bosqeto
6 posters
Autor/icaPoruka
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Empty
PostajNaslov: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimened 21 stu 2010, 22:34

male tockice hrđe imam na pojedinim kromiranim dijelovima,zanima me kako ih ukloniti i dovesti sve u red!?

unaprijed hvala svima
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimened 21 stu 2010, 23:44

Probaj sa ovim:

http://www.louis.de/_100e985d3d152ae2c6b21d4bbe293494d9/index.php?topic=search&searchterm=nevr+dull&cmd.x=0&cmd.y=0
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimened 21 stu 2010, 23:55

emirharley je napisao/la:
Probaj sa ovim:

http://www.louis.de/_100e985d3d152ae2c6b21d4bbe293494d9/index.php?topic=search&searchterm=nevr+dull&cmd.x=0&cmd.y=0

odlicno!
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimepon 22 stu 2010, 06:47

i ja se slazem. uz napomenu da ne trljas previse sa nevrdulom samo namazi i pusti da se skroz osusi tada sa cistom i mekanom krpom ispoliraj
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimepon 22 stu 2010, 18:47

Bosqeto je napisao/la:
male tockice hrđe imam na pojedinim kromiranim dijelovima,zanima me kako ih ukloniti i dovesti sve u red!?

unaprijed hvala svima

..To nije dobro....hrđa......točkice.....to mi se ne sviđa, ali panici nema mjesta.
Jesu li točkice hrđe na originalnim ili aftermarket dijelovima, i o kojim se djelovima konkretno radi. Tek tada mogu preporučiti kako i sa čime ih ukloniti.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimeuto 23 stu 2010, 09:44

Draggeru majstore opet priskaces u pomoc:-)trenutno sam na putu,kada se vratim poslikat cu ti te "tockice" pa ces vidjeti o cemu se radi!koliko se sjecam bilo je par oko nosaca bisaga,zatim na dnu nogostupa tz. "stopa",zatim oko lezista par šarafa!nije nista extre mno,ali vidim da ima ponegdje tako sitno!pa hocu to da rijesim dok ne expandira Very Happy
[Vrh] Go down
tosimoto
man
man
tosimoto

Broj postova : 253
Godina imam : 59
Prebivalište : Beli Manastir
Vozim : Aprilia SL 1000 Falco, Daelim NS 125 DLX
Na forumu od : 20.12.2009

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimepet 26 stu 2010, 09:18

Jeftin a dosta učikovit način, kupiš Ideal pastu za pranje ruku krpicu umočiš u pastu zahvatiš malo i dobro istrljaš i na kraju čistom krpom dobro obrišeš , skida odlično a ne oštećuje krom sve sitnije točkice sigurno nestaju. Mijesta jače zahvaćena hrđom i tako ničim ne možeš više povratiti. Pokušaj nećeš se razočarati
Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? 15i53bb
Ako nema ideal paste može bilo koja pasta za pranje ruku nekadašnja panol pasta ili slično
Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Vzj2f4
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com/shop/specials.php
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitimepet 26 stu 2010, 11:19

hvala kolega,vec sam probao sa Sonax pastom i extra je ispalo!svejedno hvala
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?   Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Tragovi hrđe na kromiranim dijelovima,kako ih ukloniti?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Hrdja na zbicama-kako ukloniti?
» Jinlun 250