|
|
| Hrdja na zbicama-kako ukloniti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? pet 16 stu 2012, 10:24 | |
| na bratovom Bmw-u ima hrdje na donjem dijelu zbica, onom koji se naslanja na obruc felge,
imate li kakvu preporuku, na koji nacin da rijesim problem, kako i cime hrdju ukloniti te kako sve vratiti u *normalu*
unaprijed hvala svima | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? pet 16 stu 2012, 10:38 | |
| Autosol ili Sonax chrom cleaner pasta (s oba proizvoda imam pozitivna iskustva), krpicu i udri polirati.... | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? pet 16 stu 2012, 11:56 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Autosol ili Sonax chrom cleaner pasta (s oba proizvoda imam pozitivna iskustva), krpicu i udri polirati....
hvala, koja mi je najbolja krpica? | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? pet 16 stu 2012, 21:48 | |
| Najbolje ti je da u nekom dućanu s "krpama" kupiš koji metar keper trake, na nju staviš malo Autosola, jedno dva puta omotaš oko žbice i naizmjenice vučeš krajeve. Dosadan posao, ali isplati se... | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
| Naslov: Re: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? sub 17 stu 2012, 08:25 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Najbolje ti je da u nekom dućanu s "krpama" kupiš koji metar keper trake, na nju staviš malo Autosola, jedno dva puta omotaš oko žbice i naizmjenice vučeš krajeve. Dosadan posao, ali isplati se...
hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hrdja na zbicama-kako ukloniti? | |
| |
| | | | Hrdja na zbicama-kako ukloniti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|