Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" pet 04 oľu 2011, 21:55
Nije da je donje rublje, ali... kad bolje razmislim, mozda ipak i je U svakom slucaj, zanimljivo...
A mozda bi bila i dobra ideja da se mali logoi ccf-a tiskaju na nesto ovakvo? Mislim da bi bilo zainteresiranih...
zgrdic man
Broj postova : 148 Godina imam : 69 Prebivalište : zagreb Vozim : ništa više Na forumu od : 11.09.2008
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" sub 05 oľu 2011, 10:28
Safet(y) je napisao/la:
Nije da je donje rublje, ali... kad bolje razmislim, mozda ipak i je U svakom slucaj, zanimljivo...
A mozda bi bila i dobra ideja da se mali logoi ccf-a tiskaju na nesto ovakvo? Mislim da bi bilo zainteresiranih...
guba nisam znao za ovakve mogučnosti-odmah u nabavku!!!!!!!!!!!!!
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" sub 05 oľu 2011, 13:00
ja stavrno nemam iskustva sa ovim!
a mislio sam nabaviti neku kombinaciju za "ispod" iz Njemacke
navodno radi se o materijalu koji radi na principu polupropusne membrane
uglavnom poanta je da znoj izvlaci vani,a da si ti fakticki uvijek suhe koze!
cini mi se kao extra stvar za dalja putovanja!
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" sub 05 oľu 2011, 16:03
Safet(y) je napisao/la:
Nije da je donje rublje, ali... kad bolje razmislim, mozda ipak i je U svakom slucaj, zanimljivo... A mozda bi bila i dobra ideja da se mali logoi ccf-a tiskaju na nesto ovakvo? Mislim da bi bilo zainteresiranih...
...imam ih dvije i prezadovoljan sam sa njima.
Priznajem, nisam znao sve mogučnosti..
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" ned 06 oľu 2011, 14:17
Ja kupio u Austriji u Luisu dobra stvar, moram priznati da nisam znao za par ovbih poteza i čemu još može služiti, u svakom slučaju korisno i hvala za link.....Pozz.......
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: Odjeca "za ispod" ned 06 oľu 2011, 14:26
dragger je napisao/la:
...imam ih dvije i prezadovoljan sam sa njima.
Priznajem, nisam znao sve mogučnosti..
Ja nisam znao da će biti akcija u Lidu, pa sam par tjedana prije toga kupio HELLY HANSEN (Warm) donje rublje u Turbo Sportu. Iza toga kupio sam ga još i na akciji u Lidlu, pa sad po zimi za vožnju oblačim obadvoje.
Ovo iz Lidla je veličine XL. ono mi dođe sasvim uz tijelo. Na njega ide HH (koje je veličine XXL), i sad mi se čini da bih se mogao voziti i po najjačim zimama. Jedino mjesto na kojem osjećam strujanje zraka je vizir na kacigi, izgleda da okolo njega malo puše, ali ništa strašno.
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
Ja nisam znao da će biti akcija u Lidu, pa sam par tjedana prije toga kupio HELLY HANSEN (Warm) donje rublje u Turbo Sportu. Iza toga kupio sam ga još i na akciji u Lidlu, pa sad po zimi za vožnju oblačim obadvoje.
Ovo iz Lidla je veličine XL. ono mi dođe sasvim uz tijelo. Na njega ide HH (koje je veličine XXL), i sad mi se čini da bih se mogao voziti i po najjačim zimama. Jedino mjesto na kojem osjećam strujanje zraka je vizir na kacigi, izgleda da okolo njega malo puše, ali ništa strašno.
....daj testiraj ovo iz Lidla i HH pojedinačno. Da vidimo koje je bolje. Ovo iz Lidla sam nosio dva puta i UOPČE NISAM zadovoljan. Imam rukka coolmax, mislio sam da nije dobro, ali za Lidlovo je ka ferari prema fići.