Početna stranicaPretraľnikjetting , rejetting etc... 610RegistracijaLogin

jetting , rejetting etc...

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

jetting , rejetting etc... Empty
PostajNaslov: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitimened 17 lis 2010, 20:50

padne mi napamet nešto. hd biker i janbo na svojim hd ovima imajukontrolu zvuka . super za putovanja van hrvatske. ali...... kad se otvore auspusi , doda hypercharger onda se i otvore dizne. i tako se vozimo i sve buči ali je sinkronizirano. onda stisnemo botun i auspuh se zatvori. što sa usisom i diznama. kako to utječe na mašinu.
da vas čujen , raspalite.

čak i gluposti su dobrodošle jer se u gomili gluposti uvik nađe jedna dobra Bohmann
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitimened 17 lis 2010, 21:07

postoje auspusi sa kontrolom zvuka koji imaju komp koji automatski namjestanjem zvuka namjesta i kut paljenja, omjer smjese/zraka itd...pricao mi je lik koji to ima na HD road king-u... (cijena - prava sitnica, njega je došlo oko 10000 kn)
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitimened 17 lis 2010, 21:12

Auspusi sa podešavajučim decibel killerom spadaju pod tip otvorenih auspuha i mislim da to ne šteti mašini...
Ionako 99% korisnika prigušuje auspuh pred murijom i kad se iskrada od žene affraid
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitimened 17 lis 2010, 21:55

zgodna fora, vidjeno na Fakeru...
Wink

nije me interesiralo kako sto radi i koliko kosta, gledao sam tetu....
Very Happy
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitimened 17 lis 2010, 22:12

...samo bi se nadovezao na merlu, da, kada su u pitanju i isključivo motocikli sa elektronskim ubrizgavanjem........kod klasičara (karburator) to ne pali. U tom slučaju nije poželjna duža vožnja radi neznatno bogatije smjese, ali mislim da u tom slučaju nebi bilo nuspojava (naravno, samo ako su mijenjane dizne i protočniji filter)ako nisu, sve je OK.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: jetting , rejetting etc...   jetting , rejetting etc... Icon_minitime

[Vrh] Go down

jetting , rejetting etc...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» novi auspusi - rejetting potreban?