|
|
| jetting , rejetting etc... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: jetting , rejetting etc... ned 17 lis 2010, 20:50 | |
| padne mi napamet nešto. hd biker i janbo na svojim hd ovima imajukontrolu zvuka . super za putovanja van hrvatske. ali...... kad se otvore auspusi , doda hypercharger onda se i otvore dizne. i tako se vozimo i sve buči ali je sinkronizirano. onda stisnemo botun i auspuh se zatvori. što sa usisom i diznama. kako to utječe na mašinu. da vas čujen , raspalite. čak i gluposti su dobrodošle jer se u gomili gluposti uvik nađe jedna dobra | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: jetting , rejetting etc... ned 17 lis 2010, 21:07 | |
| postoje auspusi sa kontrolom zvuka koji imaju komp koji automatski namjestanjem zvuka namjesta i kut paljenja, omjer smjese/zraka itd...pricao mi je lik koji to ima na HD road king-u... (cijena - prava sitnica, njega je došlo oko 10000 kn) | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: jetting , rejetting etc... ned 17 lis 2010, 21:12 | |
| Auspusi sa podešavajučim decibel killerom spadaju pod tip otvorenih auspuha i mislim da to ne šteti mašini... Ionako 99% korisnika prigušuje auspuh pred murijom i kad se iskrada od žene | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: jetting , rejetting etc... ned 17 lis 2010, 21:55 | |
| zgodna fora, vidjeno na Fakeru... nije me interesiralo kako sto radi i koliko kosta, gledao sam tetu.... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: jetting , rejetting etc... ned 17 lis 2010, 22:12 | |
| ...samo bi se nadovezao na merlu, da, kada su u pitanju i isključivo motocikli sa elektronskim ubrizgavanjem........kod klasičara (karburator) to ne pali. U tom slučaju nije poželjna duža vožnja radi neznatno bogatije smjese, ali mislim da u tom slučaju nebi bilo nuspojava (naravno, samo ako su mijenjane dizne i protočniji filter)ako nisu, sve je OK. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: jetting , rejetting etc... | |
| |
| | | | jetting , rejetting etc... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|