|
|
| dodatna oprema za venox-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
sale 73 man
Broj postova : 24 Godina imam : 51 Prebivalište : novi sad Vozim : honda vtx 1300r Na forumu od : 27.09.2010
| Naslov: dodatna oprema za venox-a uto 28 ruj 2010, 15:49 | |
| pozdrav svima, moze li se u hrvatskoj nabaviti originalni sisybar i nosači bisaga za venox-a?
| |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a uto 28 ruj 2010, 18:11 | |
| - sale 73 je napisao/la:
- pozdrav svima, moze li se u hrvatskoj nabaviti originalni sisybar i nosači bisaga za venox-a?
hmmmm,to ti je najbolje napravit kod nekog dobrog majstora...bas od inox-a ili rosfraja ja sam za svog kupio highway hawk sissy bar,ali je smece,mota se i lagano je bacio hrdu,..tako da iduce godine planiram dat napravit...nosaci bisaga su home made ,i ne zalim se,ispali su dobro... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a uto 28 ruj 2010, 19:12 | |
| - swileni je napisao/la:
- sale 73 je napisao/la:
- pozdrav svima, moze li se u hrvatskoj nabaviti originalni sisybar i nosači bisaga za venox-a?
hmmmm,to ti je najbolje napravit kod nekog dobrog majstora...bas od inox-a ili rosfraja
ja sam za svog kupio highway hawk sissy bar,ali je smece,mota se i lagano je bacio hrdu,..tako da iduce godine planiram dat napravit...nosaci bisaga su home made ,i ne zalim se,ispali su dobro... inox ili rostfraj ili nehrđajuči čelik ili.... | |
| | | sale 73 man
Broj postova : 24 Godina imam : 51 Prebivalište : novi sad Vozim : honda vtx 1300r Na forumu od : 27.09.2010
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a uto 28 ruj 2010, 20:11 | |
| hvala swileni, mislio sam da mozda krk moto nije uvozio originalne delove, mada meni to na tvom motoru izgleda sasvim ok.
| |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a sri 29 ruj 2010, 02:22 | |
| - sale 73 je napisao/la:
- hvala swileni, mislio sam da mozda krk moto nije uvozio originalne delove, mada meni to na tvom motoru izgleda sasvim ok.
ma ne,zvao sam ih za sissy i jos neke gluposti i nis nemaju...imas u moj bike temi mog venoxa,pa pogledaj,meni je ok,dobro izgleda...mada,kazem ti,mijenjat cu sissy | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a sri 29 ruj 2010, 16:35 | |
| Neces to naci kod nas. Uopce i u Europi je to malo teze naci. Vidio sam to ja na jednom venoxu, a cura je rekla da joj je to muz/decko kupio u Italiji. Poslije se ispostavilo da je to on u Italiji narucio iz USA/Kanade. | |
| | | Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a uto 05 lis 2010, 22:11 | |
| jep, 0 bodova od "original" opreme. Proguglaj malo po spanjolskim stranicama na venox forumu. http://www.customspaan.com/ oni su imali neke stvari, koje naravno NISU original. Mislim da se oprema pravila samo za USA i Canadian trziste. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: dodatna oprema za venox-a | |
| |
| | | | dodatna oprema za venox-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|