|
|
| Nizozemska | |
|
+14nyll mavo cro.chopper asy ica webrider lukylipik dragger swileni Tomo-vz Safet(y) Domagoj klesoo drabotic 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: Nizozemska pet 01 lis 2010, 20:00 | |
| Negdje je zapelo.
Šta se događa? Niste se valjda teleportirali doma? | |
| | | drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Nizozemska sub 02 lis 2010, 15:20 | |
| 6. dan, četvrtak 26.08.2010. Ovaj i sljedeći dan su bili namijenjem obilasku Amsterdama i okolice... Nakon buđenja, pogled kroz prozor i kao što se vidi, nije obećavajuće... Ajde barem imamo doručak u hotelu pa se spuštamo do kuhinje... Nakon “obilnog“ doručka, vraćamo se u sobu te pregovaramo što ćemo s današnjim danom... Slažemo se da nema smisla nikud ići, budući da kiša dosta jako pada te odlučujemo ostati u hotelu dok se vrijeme malo ne smiri... I tako čekamo, čekamo i opet čekamo... Tko čeka i dočeka pa tako i mi, nažalost prekasno... Kiša je stala tek u predvečer pa smo, nakon ljenčarenja barem malo otišli u šetnju... Pitamo na recepciji gdje možemo otići prošetati i nešto pojesti te nas upućuju u mali gradić po imenu Purmerend, koji je udaljen svega 200-tinjak metara od našeg hotela... Tako i bi, prvo Zuidoostbeemster, zgodno malo i mirno mjestašce, sa kućicama ko iz bajke... Pa Purmerend... Prazne ulice, isprane od cjelodnevne kiše... Pa klopica... A pogled kroz prozor je i dalje bio tmuran... Nakon klope još malo šetnje i natrag do hotela... Kako smo cijeli dan spavali, odlučujemo se za još jednu šetnju do grada i po još klope, budući da se nismo baš nešto najeli... Hebate, izgleda da smo samo jeli... New york pizza i lasagne... I gotovo za taj dan... Nismo se baš proslavili ovaj dan, ali što se može... | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Nizozemska sub 02 lis 2010, 16:59 | |
| čekaj, stvarno te niko nije upozorio na kišu??? po dosadašnjim fotkama imo si hebenu sreču da spojiš par sunčanih dana...i još se žali na ono malo vjetra :lol: fakat čudno ebote: pogleaj di nastaju sve te ciklone: uvjek nekaj kuha izmedju škotske i nizozemske.. nek je 5-6 dana zaredom bez kiše, i svi več pričaju o suši a domoroci se na to ne obaziru, lol, brijem da su gradovi prazni zbog godišnjih | |
| | | TeeMada man
Broj postova : 14 Godina imam : 50 Prebivalište : zagreb Vozim : Suzuki VZ 800 Na forumu od : 17.09.2010
| Naslov: Re: Nizozemska ned 03 lis 2010, 17:36 | |
| Svaka čast.. | |
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Nizozemska pon 18 lis 2010, 12:01 | |
| 8. dan, subota 28.08.2010. Maarsbergen – Nürnberg Buđenje i pogled kroz prozor... We are not alone... U dobrom društvu... Povratak je skromno popraćen slikama te smo već u hotelu, u kojem smo već i bili na početku ovog putovanja... | |
| Naslov: Re: Nizozemska pon 18 lis 2010, 12:14 | |
| 9. dan, nedjelja 29.08.2010. Nürnberg – Home sweet home Već smo u Austriji... I eto nas u Sloveniji... Dolazak na granicu... Evo tko nam puni proračun... Lijepa naša... Što reći na kraju? Neću sad detaljizirati nego reći da nam je bilo jako lijepo i dao Bog da se ponovi... Neću sad o planovima za dalje, ali nadam se da će to ipak biti istok, da malo kročimo na azijsko tlo... Pozdrav od... | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| | | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Nizozemska pon 18 lis 2010, 16:11 | |
| eto , strpljen spašen. dosta san čeka da iskažen poštovanje za ovaj put i putopis. svaka čast | |
| Naslov: Re: Nizozemska pon 18 lis 2010, 16:37 | |
| - magna je napisao/la:
- eto , strpljen spašen. dosta san čeka da iskažen poštovanje za ovaj put i putopis. svaka čast
hvala, imao sam određenih problema sa pristupom internetu pa... | |
| | | poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Nizozemska uto 19 lis 2010, 10:53 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nizozemska | |
| |
| | | | Nizozemska | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|