a po meni niti jedan motor nema sličnosti sa drugim. vn je najklasičniji od trojice, yamaha već malo odskaće a suzuki je trebao biti C800 da bi bio u konkurenciji ( https://www.youtube.com/watch?v=6pD1Do3UffQ )
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Mene nekako vuce yamaha mislim da je njena velicina dostojna meni siroka je cak 1m, a i ono sto mi je interesantno ima remen a ne lanac, znaci tisa je i dolazi do izrazaja onaj velicanstveni zvuk customa. Iako mozda se varam jer nisam ju probao voziti, govorim o verziji XVS950 2009god.
ALI..... to glupo ali
suzuki M800 2010 god....ima taj fensi izgled, istina da odstupa od klasike ali pokazuje svoju mocnost tim oklopima te s dva svoja auspuha di kod yamahe se spaja u jedan sto mi malcice nije bas cool.
a VN900...hm hm, vozio sam VN800 i to mi je mali motor za mene iako lipo povuce i dovoljno je jak, 130 km/h vozi lipo i miran na toj brzini. Vjerujem da VN900 je jos jaci i mocniji i pravi je klasicar. ima onu dusu kao i shadow 750.
Za shadow, kojeg sam takodjer vozio, bio na bikerima sada u puli, druzio se s njime par dana (doslovno spavao na njemu ) prava je ljepotica, jako ugodna, mocna za osijetiti ali samo 750 ccm. To je jedini faktor zasto je ispala iako mi je predivna.
Kad pogledam sve sto sam napisao mislim da je ocito da bi morao imati sve 4 bebice i tad bi dusa bila na miru.....
p.s. pa ovaj text izgleda ko ljubavno pismo, suze mi navrnu ........jiiiiiha siskaj rozaaaa
zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
Mene nekako vuce yamaha mislim da je njena velicina dostojna meni siroka je cak 1m, a i ono sto mi je interesantno ima remen a ne lanac, znaci tisa je i dolazi do izrazaja onaj velicanstveni zvuk customa. Iako mozda se varam jer nisam ju probao voziti, govorim o verziji XVS950 2009god.
ALI..... to glupo ali
suzuki M800 2010 god....ima taj fensi izgled, istina da odstupa od klasike ali pokazuje svoju mocnost tim oklopima te s dva svoja auspuha di kod yamahe se spaja u jedan sto mi malcice nije bas cool.
a VN900...hm hm, vozio sam VN800 i to mi je mali motor za mene iako lipo povuce i dovoljno je jak, 130 km/h vozi lipo i miran na toj brzini. Vjerujem da VN900 je jos jaci i mocniji i pravi je klasicar. ima onu dusu kao i shadow 750.
Za shadow, kojeg sam takodjer vozio, bio na bikerima sada u puli, druzio se s njime par dana (doslovno spavao na njemu ) prava je ljepotica, jako ugodna, mocna za osijetiti ali samo 750 ccm. To je jedini faktor zasto je ispala iako mi je predivna.
Kad pogledam sve sto sam napisao mislim da je ocito da bi morao imati sve 4 bebice i tad bi dusa bila na miru.....
p.s. pa ovaj text izgleda ko ljubavno pismo, suze mi navrnu ........jiiiiiha siskaj rozaaaa
Većina tih motora je kardan ili remen..lanac je već rjetkost..
750 kubika je sasvim dovoljno , pogotovo ako si početnik.Neznam čemu opsesija tolikim kubicima,jači,moćniji,deblji....Pogotovo kad ti rega za ove veće je oko 3500 kuna sa 50%, Mislim da ima modela od 750 koji si startniji i življi od jačih u klasi.
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
@istrian biker.....čovika i ne znaš a pitaš đir na motoru,bez obzira šta ste sugrađani,drukčiji odgovor teško si moga i očekivat. Zovni čovika na piće,malo razgovora o dotičnom motoru,pogled izbliza i eventualno sjesti na motor čisto da 'osjetiš' o čemu se radi....to da.
Koji ti preporučiti???....koji ima najviše komponenti koje ti pašu??...sve su to nijanse a motori su podjednake kvalitete tako da na kraju samo ti možeš odabrati,sritno u svakom slučaju i da bude što prije.
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
e ovako, nisam pitao covika za djir po gradu nego vec da ga pogledam i sjednem na njega, da osijetim kako mi taj motor lezi. al nema veze sve ok
a sto se tice kubika....stvar je u tome da motor sto ima vise kubika je po dimnezijama veci i mocniji sto automatski s bozirom na moju visinu i tezinu motor klizi i pristaje idealno.
A pocetnik....nisam pocetnik s obzirom da sam prije imao suzu gsx750 al eto dosla familija i treba se smiriti...dosta je bilo da se cesta odjednom pocme suzavati (shvatit ce me brzinasi). Tako da je suza prodana.
POCETNIK sam sto se tice customa...iako i tu imam ponesto isksutva, al imam respect prema tim motorima tako da sam jos pocetnik.
Eto, od svih njih koje sam naveo suzio se izbor na XVS950 (2009) i M800 (2010). Od te dvi moram odabrati.
lets go ------petak je
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008