| Suzuki Intruder M800 | |
|
+28zuta guja stain Vilko Soulhealer ica Frntas Dr. Feelgood jebiki One Night Stand custom rider zlatkohorvat69 sef-sale error_1205 klesoo neodoljivi dragger austrijanac merla vstarrider Free Spirit emirharley jackie Safet(y) Zmija cro.chopper calc69 Vladek Hrvoje 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hrvoje man
Broj postova : 110 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Fury Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Suzuki Intruder M800 ned 09 pro 2007, 17:20 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 ned 09 pro 2007, 22:07 | |
| Motor ti je super i kad kreneš sa kemiojanjem oko dodatne opreme vidit ćeš kako je to super samo treba krenit (normalno i nešto love skupit) . Mislim da ćeš s našeg foruma moći pokupiti puno dobrih ideja .
samo lagano |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 ned 09 pro 2007, 23:28 | |
| Motor je jako lijep. Izgled mi je bolji nego staroj verziji maraudera. Oprema je vrlo zabavan dio kod motora (barem meni). Kupuješ dio po dio i slažeš po svom ukusu! | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pon 10 pro 2007, 23:16 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Motor je jako lijep. Izgled mi je bolji nego staroj verziji maraudera.
Oprema je vrlo zabavan dio kod motora (barem meni). Kupuješ dio po dio i slažeš po svom ukusu! Ma daj kakve prerade na novom motoru,to rade samo oni kaj su se razbili sa motorom pa su im originalni dijelovi preskupi! Motor ti je super,radje tu energiju od sarafljenja usmjeri na kakvog komada da imas s kime putovati! Ulozis brdo love i vremena na motor i onda ga na kraju prodas jeftino i sve popusis jer ti se svidja neki drugi motor! Vozi,servisiraj i uzivaj a lovu sacuvaj za nekaj drugo! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pon 10 pro 2007, 23:18 | |
| iskreno motor je beba, super lijepši nego stari model | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pon 10 pro 2007, 23:43 | |
| - calc69 je napisao/la:
- Ma daj kakve prerade na novom motoru,to rade samo oni
kaj su se razbili sa motorom pa su im originalni dijelovi preskupi! Motor ti je super,radje tu energiju od sarafljenja usmjeri na kakvog komada da imas s kime putovati! Ulozis brdo love i vremena na motor i onda ga na kraju prodas jeftino i sve popusis jer ti se svidja neki drugi motor! Vozi,servisiraj i uzivaj a lovu sacuvaj za nekaj drugo! Mislim da me nisi razumio. Ti govoriš o preradama (promjena vitalnih dijelova motora), a ja govorim o stavljanju dodatne opreme (bisage, windshield, ...) koja je potrebana za putovanja. Po tvom mišljenju bi se dalo zaključiti i da se vožnja motorom ne isplati. Kupujmo bicikle! | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pon 10 pro 2007, 23:51 | |
| Pa nemoj me odmah slati u Haag! | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pon 10 pro 2007, 23:55 | |
| kad zing odraste izgledaće ka ovaj lip motorić | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 uto 11 pro 2007, 00:02 | |
| - calc69 je napisao/la:
- Pa nemoj me odmah slati u Haag!
Samo opušteno! Prvo vijeće staraca, pa zatim dvoboj kuburama u zoru! :suspect: | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 uto 11 pro 2007, 00:06 | |
- calc69 je napisao/la:
Samo opušteno! Prvo vijeće staraca, pa zatim dvoboj kuburama u zoru! :suspect: Onda se moram ici naspavat da ujutro bolje ciljam,u gips! Laku noc svima,no hard fellings! | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 uto 11 pro 2007, 06:21 | |
- calc69 je napisao/la:
Samo opušteno! Prvo vijeće staraca, pa zatim dvoboj kuburama u zoru! :suspect: "Vijece Staraca" :idea: Mislim da bi Vijece trebalo dodati pod GroupsO da, da ne zaboravim. Motor je prekrasan ovakav! Jedan moj prijatelj je odustao od njega jer mu je bio "previse crn" | |
|
| |
jackie man
Broj postova : 57 Prebivalište : dubrovnik,Pile Vozim : intruder vl1500 Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 čet 13 pro 2007, 18:48 | |
| Dobar motor.jeli točno što kažu da su mu loše kočnice? | |
|
| |
Hrvoje man
Broj postova : 110 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Fury Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 čet 13 pro 2007, 20:19 | |
| ...s obzirom da se vozim u laganini samo sam jednom morao malo jace kociti i nisam imao problema. Citao sam i ja da ima slabe kocnice, meni za sad nisu trebale u najjacoj mjeri, hvala Bogu pa ne bih htio nista tvrditi... | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 čet 13 pro 2007, 22:29 | |
| Motocikl je na svaki nacin anti-stres terapija (ovo vrijedi samo za one koji zaista vole motore i motociklizam), pa se tako i prerade ne rade sto je to stvarna potreba (za motor), vec zato sto je to potreba za - nas, sto MI to volimo . Na taj nacin provodimo vise vremena sa motorom. Anti-sres terapija je i kad se vozi i kad se planira i kad se doradjuje, pa cak i kad se - razmislja! Svake godine kazem "necu vise, ne treba mi nista", a svake naredne godine krcam sve vise i vise. Do kada? Tko to zna.....sami dragi Bog.
P.S. Posebno mi se svidja na tvome motoru kombinacija crna felga i crna guma. Cool.
emirharley "Sarajevo Bikers Club" MC www.sarajevobikersclub.ba ----------------------------------------------------- 2001 Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI HDI EFI Screamin' Eagle Stage One Kit RevTech DFO Stealth Performance System Screamin' Eagle Performance Mufflers (Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles) Ape Hanger Back Rest Kuryakyn Spider Light ... et cetera .. . | |
|
| |
Hrvoje man
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 11:42 | |
| Ma ja bi narade na veci motor znaci ono sto mi je cilj nesto poput Intrudera 1800 jer ipak mojih 195cm i 100 kg izgleda da ovom motoru kao da sjedim na biciklu.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 13:26 | |
| - Hrvoje je napisao/la:
- Ma ja bi narade na veci motor znaci ono sto mi je cilj nesto poput Intrudera 1800 jer ipak mojih 195cm i 100 kg izgleda da ovom motoru kao da sjedim na biciklu....
Nije to baš ni tako sitan motor doduše nalo je kratak , ali ima ga . I u našem klubu imaju dvojica isto M800 i obadvojica nisu baš sitne građe i mogu ti reć da ako nismo skloni pretjerivanju uopće im ne stoji ružno . E sad duplo više kubika je duplo više i još malo pride |
|
| |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 14:49 | |
| Za tako velike/krupne osobe jedino je Kawasaki 1500 FI Touring model PRAVA stvar, ili mozda H-D Ultra Classic Electra Gide ili, naravno....Boss Hoss! Ali, Kawa 1500 Touring rjesava sve probleme
emirharley "Sarajevo Bikers Club" MC www.sarajevobikersclub.ba ----------------------------------------------------- 2001 Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI HDI EFI Screamin' Eagle Stage One Kit RevTech DFO Stealth Performance System Screamin' Eagle Performance Mufflers (Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles) Ape Hanger Back Rest Kuryakyn Spider Light ... et cetera .. . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 16:02 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Za tako velike/krupne osobe jedino je Kawasaki 1500 FI Touring model PRAVA stvar, ili mozda H-D Ultra Classic Electra Gide ili, naravno....Boss Hoss! Ali, Kawa 1500 Touring rjesava sve probleme
emirharley "Sarajevo Bikers Club" MC www.sarajevobikersclub.ba ----------------------------------------------------- 2001 Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI HDI EFI Screamin' Eagle Stage One Kit RevTech DFO Stealth Performance System Screamin' Eagle Performance Mufflers (Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles) Ape Hanger Back Rest Kuryakyn Spider Light ... et cetera .. . Slažem se da za krupne ljude treba i veliki motor samo zbog vizualnog efekta .I manje krupne motore da se vizualno opremiti da izgledaju veliko , a onda se može vizualno i krupni biker uklopiti . po meni ima tu i malo predrasuda kad se kaže velik čovjek mora vozit velik motor da to lići . |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 16:10 | |
| ja znam da ja sa svojih 106 kg i 185 cm smiješno izgledam npr. na virago535, ipak... tvoj M800 nije tak mali motor da bi ga sad moral mjenjati za nekaj veće, bdw. pa nije puno manji od VN-a 900 ? ili . | |
|
| |
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 17:47 | |
| Nije stvar predrasuda, ti mozes i u tenama u pozoriste, ali nije to - to. Najbolji primjer je novi Harley-Davison V-Rod na kojem imalo odrasliji muskarac izgleda kao medvjed na muhi. I upravo radi toga je V-Rod potpuno kao proizvod propao u USA, ali a su ga napravili jedno 20% veceg, rasturio bi.....
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 20:41 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Nije stvar predrasuda, ti mozes i u tenama u pozoriste, ali nije to - to. Najbolji primjer je novi Harley-Davison V-Rod na kojem imalo odrasliji muskarac izgleda kao medvjed na muhi. I upravo radi toga je V-Rod potpuno kao proizvod propao u USA, ali a su ga napravili jedno 20% veceg, rasturio bi.....
emirharley "Sarajevo Bikers Club" MC www.sarajevobikersclub.ba ----------------------------------------------------- 2001 Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI HDI EFI Screamin' Eagle Stage One Kit RevTech DFO Stealth Performance System Screamin' Eagle Performance Mufflers (Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles) Ape Hanger Back Rest Kuryakyn Spider Light ... et cetera .. . Ovo je za mene neugledno , ali ne osporavam da veće izgleda močnije pa ko god sjedio na njemu .
Zadnja promjena: ; pet 14 pro 2007, 20:50; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 20:45 | |
| deep ovo je stvarno prjeteranooooo | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 pet 14 pro 2007, 21:40 | |
| Kod nas se u narodu kaze "s mjerom, sve s mjerom"............... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 sub 15 pro 2007, 10:32 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- deep ovo je stvarno prjeteranooooo
Ma nije! Ko ni ovo: Mislim da je ovo stvarno pretjerano! Dobro kaj još na dva kotača ne ugrade mašinu od FAP-a ili brodski motor od tankera. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Suzuki Intruder M800 | |
| |
|
| |
| Suzuki Intruder M800 | |
|