Početna stranicaPretraľnikVreća za spavanje njemačke vojske - mummy style 610RegistracijaLogin

Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style

Go down 
+5
lukylipik
ica
bananajoe
swileni
Treasa
9 posters
Autor/icaPoruka
Treasa
girl
girl
Treasa

Broj postova : 88
Godina imam : 48
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamahu xj6 n
Na forumu od : 19.09.2009

Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Empty
PostajNaslov: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 16:54

Ima li tko iskustva s ovakvom vrećom?
Ono kakve temperature 'podnosi' i sl.

Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Vreca0962a

Uploaded with ImageShack.us
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 17:51

frend ima takvu vrecu,samo sto on na svojoj ima rukave...predobre su,tople,cvrste i izdrzljive,ako imas priliku kupuj dobar

dok sam se po nekim susretima smrzavao u svojoj vreci i satoru,on je u svojoj vani na otvorenom spavao bez problema...btw,znas li di bi ju mogao kupit..?
[Vrh] Go down
Treasa
girl
girl
Treasa

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 18:00

Tip na Jakusevcu ih prodaje, rabljene, 100 kn
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 18:03

Treasa je napisao/la:
Tip na Jakusevcu ih prodaje, rabljene, 100 kn

navodno mozes u njima i na -20 Shocked ,ali nebi bas rabljenu uzimao...mislim da imas na njuskalu takvih vreca,i nisu koristene,..ja gledam sebi kupit,malo su skupe al i vrijede
Wink
[Vrh] Go down
bananajoe
cro chopper forum
cro chopper forum
bananajoe

Broj postova : 526
Godina imam : 35
Prebivalište : Koprivnica
Vozim : Bandit 650n
Na forumu od : 24.03.2009

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 18:36

http://www.zonatri.hr/

oni imaju u Virju kod nas ducan i imaju puno vojne opreme, ja sam kupi tamo vrecu za 30-tak kn prije 3 godine i dobra je dobar4

[Vrh] Go down
Treasa
girl
girl
Treasa

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 21:38

bananajoe je napisao/la:
http://www.zonatri.hr/

oni imaju u Virju kod nas ducan i imaju puno vojne opreme, ja sam kupi tamo vrecu za 30-tak kn prije 3 godine i dobra je dobar4

bila na stranicama... ali nemaju vreće No
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimened 12 ruj 2010, 22:20

Citat :
Ono kakve temperature 'podnosi' i sl.

...mislim da bi na deklaraciji trebalo pisat do koliko temp. podnosi Rolling Eyes

[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 02:23

... većinom su vojničke vreće odlične
... konkretnu vreću nisam rabio; ali zato rabim stari JNA tip vreće i nemam primjedbi
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 09:35

Vreće su san snova ,istom takvom sam proveo četiri ratne zime,neka je i korištena u perilicu i podesiš je na pranje za svilu (bez temperature ) i ko' nova. dobar btw cijena je bagatelna.
[Vrh] Go down
nyll
cro chopper forum
cro chopper forum
nyll

Broj postova : 1045
Prebivalište : ZG
Vozim : ZS-125-30
Na forumu od : 05.06.2009

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 15:54

lukylipik je napisao/la:
... većinom su vojničke vreće odlične
... konkretnu vreću nisam rabio; ali zato rabim stari JNA tip vreće i nemam primjedbi
ditto... od svoje 13te u izvidjačima, skoro nikad hotel, plus rat i bla bla, uglavnom probo sve i svašta. standardna džej-en-ej mi je u rangu boljih planinarskih modela koji znaju bit po 100€; a na jakuševcu se zna nač i po 20 kn. ipak, tvrdnja o -20 je malo pretjerana, ispod nule ti treba nešto dodatno.. a za 7 il 8 mjesec je overkill, nemoš spavat u njoj kolko je vruče. ipak, najbolji izbor za all-around vreču.. za po ljeti moš uzet neku onu turističku lite verziju do max 100kn, koju češ koristit kao dodatni termo uložak za ovu jna za doček nove godine na Zavižanu

probo i nato verziju, neš slično ovom gore..testirano prosinac-veljača na 1300 nadmorske, prosjek oko -2, -3, noču i po -15... možda još i bolja (ofc. sa nepropusnom navlakom preko), baš zbog tog mummy zatvaranja - makar osobno više volim da se može raširit

[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 16:43

..... ali s obzirom da se u vreci spavasamo ljeti dovoljne su vrece do 100 kn u marketima.
u vrecama na niskim temperaturama spavaju ljudi sa nekih drugih foruma, zato ne treba puno filozofirati
[Vrh] Go down
nyll
cro chopper forum
cro chopper forum
nyll

Broj postova : 1045
Prebivalište : ZG
Vozim : ZS-125-30
Na forumu od : 05.06.2009

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 17:08

pa kad je pitanje bilo o vojnoj vreči i blabla
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 55
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitimepon 13 ruj 2010, 19:09

Pa Nyll je to baš lepo objasnil', opet nekaj naučil... dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style   Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style Icon_minitime

[Vrh] Go down

Vreća za spavanje njemačke vojske - mummy style
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Nedoumica
» Skopje, spavanje
» sarajevo spavanje gdje