|
|
| Obaveštenje | |
|
+5kuna custom rider rocky 61 lukylipik Felix 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Obaveštenje sri 08 ruj 2010, 16:32 | |
| OBAVEŠTENJE -Ha, dobar naslov a evo zašto izabrah baš takav, naš klupski član ( MK Čoper ) a moj brat se danas uputio na jedno putovanje i zbog toga trebalo bi malo ostaviti vremena za ovu temu. -Nadam se da poznajete Floru a nadam se isto da ste svi čitali njegove dogodovštine sa nekih putovanja ( za one koji nisu ) ............. http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=7751.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10921.0 ............ elem pošto ste se svi podsetili iz tog razloga OBAVEŠTENJE, budite spremni na još jedan putopis pun doživljaja i raznih dogodovština, za osobe mlađe od 21-god, osobe sa slabim živcima i nestrpljive ova strana nije preporučljiva zato je više ne otvarajte ( navedene osobe). -Flora je negde, ko zna gde sad na motoru na putu za Eladu pa zato ja uzimam na sebe da polako krenem da vas izveštavam o svemu što se do sada desilo a neki će pomisliti šta je moglo da se desi, čovek jutros krenuo ali opet ko ga zna ......., desilo se već svašta a to sluti na ludu priču gde će dotični odbraniti titulu prvaka BAKSUZA ( KO NEZNA ILI ZABORAVIO, definitivno i ubedljivo potukao predstavnika sa CCF-a luky-ja, ostao samo formalni duel u vidu traženja muhe po janjetini i pivu ) ........ http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=23761.0 ................. jeste krenuo jutros ali i tu je zakasnio, samo se jedno 4-sata uspavao, pa nakon kafe i vitaminskog napitka koji se sastoji od ceđenih narandži i pola limuna ( svi koji znaju dotičnu osobu moraju verovati bez obzira što ga znaju jer ja video lično a bila još dva drugara prisutna kad je ispio ono ......) krećemo zajedno jer morah da ga ispratim a i glupo da se grlimo na ulici ( šta će ljudi još da misle o nama, bajkeri Gejovi ( NEDAJ BOŽE)), stižemo do pumpe kod Moravskog mosta gde mu poželeh sve najbolje i da se čuva onih Stoperki i on ode. -Flora nebi bio Flora a pošto je već zakasnio sa kretanjem, zove iz Vladičinog Hana i kaže: '' DE SI BRATE, :bolest: JA OSTO BEZ GORIVA. -Šta reći nego '' Ili jesi ili nisi Flora'', želim mu da stigne kako treba i da se vrati isto tako, da se provede do jaja, da ima lepo vreme i da napiše jedan lep i zabavan putopis.
Zadnja promjena: Felix; čet 09 ruj 2010, 10:18; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 08 ruj 2010, 16:44 | |
| | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 08 ruj 2010, 16:58 | |
| ... ja sam u međuvremenu u popovači prije tri tjedna upisao dvije nove recke - ubio (pregazio dva psa/kera/cucka i ostao na motoru... ... dobro da si me podsjetio na moju karizmu
... sretno Flora - ma gdje bio/PIO !!! | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| | | | Felix cro chopper forum
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 08 ruj 2010, 23:07 | |
| -Čuo se sa Florom pre jedno dva sata i na moje pitanje, kolko još do Perfkohorija reče on:''JBG, JA JOŠ U SKOPLJU, PIJEM PIĆE SA WULFSIMA ........'' šta reći, kako krenulo a ja ga znam, stićiće moj brat do Kasandre ( DRUGI PRST, TAMO JE PERFKOHORI ), sutra, prekosutra, neznam ni ja a ni on tolko dobro nezna sam sebe , nije ni važno, važan je ROCK END ROL, ma biće to extra odiseja, bolja od prošle, jedva čekam da se vrati a tek otišo i naravno izveštavam. PS: lucky, džaba se trudiš ili jesi ili nisi Flora | |
| Naslov: Re: Obaveštenje čet 09 ruj 2010, 10:57 | |
| -Upravo dobio poruku: ''D'ESI MACANE ĆELAVI, UPRAVO STIG'O, PUTOV'O KO METAK A TEK KAKO IDE SA 100-OKTANA, JEEAHHHHHHH A TEK GDE SAM SPAV'O I KAKO SE PROVEO, ČUJEMO SE OD'O DA SE BRČKAM.''
| |
| Naslov: Re: Obaveštenje pet 10 ruj 2010, 13:33 | |
| -Kao svakog dana inače, otvorim forum ovog našeg dragog kluba ( I NARAVNO CCF-OVOG) i ko je na forumu, NEMANDŽA ( OBJAŠNJENJE ALI KRATKO, Nemanja je član MK ČOPER koji trenutno radi kao turistički vodič u Grčkoj) , razmišljam da'l mu prošla sezona da'l se vratio, nemam pojma ali ajde da ga pitam gde je, šta radi i pošto znam da je negde tamo ili je bio, gde je sad ,,čupavi'' da mu javim Florin broj mob-a, da se čuju, jer se ''onaj'' moj brat sigurno neće setiti sam da mu se javi.
-Ovo je odgovor a sličan dobih od Flore pre par minuta, evo Nemanjin citat:
-Zamisli, idem ti ja tako na posao iz Polihrona ka Pefkohoriju,kad ono na nekom parkingu marketa Aquila,sjaji se ko pasja .... Pomislim ja,gle sto je lepa,malo doradjena,ista ko Florina. Utom pridem blize,hebote,tablica PO,sa sve coper srbija!!!!!! Au,ovaj ladno dosao,a nije se javio. Udjem u market,gde je,sta je,a Flori samo dupe viri iz frizidera Posao covek u nabavku sa zenom,kako li ce samo taj bakaluk na motoru da ponese kuci. E pa propisno sam ga izgrdio,on trt,mrt,te nisam znao,te ovo,te ono. Bilo kako bilo,veceras( a i ne samo veceras) pijemo pivo,nadam se bez supruge! Tebi hvala sto si se setio,a ne kao on... Pozdrav! -Kako ja znam Floru nikako se neće provesti a i kako bi inače, more, kod njih još uvek leto, promenada puna turista i TURISTKINJA, oni na motorima, klub neke tamo lokalne moto družine, oni na motorima a to sam već rek'o je sam li pomenuo pivo u zamrznutim kriglama, nisam, pa onda ................ | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Obaveštenje pet 10 ruj 2010, 14:23 | |
| ...aaaah ovo ču pratit sa svim guštima,sretno Flora... | |
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Obaveštenje pet 10 ruj 2010, 21:30 | |
| ....bez supruge ...hmm | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 13:12 | |
| | |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 13:16 | |
| ... e sad sam našao poziciju na kojooj sam uspješniji od Flore ... ako je bolji u baksuzluku; neka
... ali znači nije bolji u dosađivanju bikerima po mjestima gdje se zatekne; ja sam nekolicini već i dosadan vjerovatno | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 15:30 | |
| @ Luky, Svaki Florin plan, dogovor, ruta, pada u vodu ako samo nekog sretne na motoru ili ako ga neko pita da li je za piće, iz momenta zaboravi sve, tako je bilo i sad, sipo čovek gorivo u Skoplju na putu za Grčku, plan za tri sata da bude u Solunu i zamisli ti neki likovi koje je Flora PRVI PUT u životu video pitali '' Bratko, dobar ti motor, šta je to, je si li za pivo ? '' i sve što je bilo u planu palo u vodu, čovek bio ostatak dana, čak i noćio kod njih, doručkovao, pili kafe ........... jbg voli da se druži i ne obazire se na to dali neko ima neke druge obaveze ili nešto drugo a šta će tek ovim Grčkim bajkerima koje je sinoć upoznao i sreo tek da radi, teško njima s obzirom da je sa Dragicom na moru, jbg moraće svako veče sebi oduške da da, sobzirom da je po ceo dan sa njom.
-Nego šta ja htedoh već više puta da pitam, tebe Luky, ti i ovaj moj čupavi brat ste toliko slični da sam ja počeo da razmišljam da ste vas dvojica neka rodbina ???? Pazi taliko sličnosti zajedničkih interesa i ............. nemamo ni ja i moj brat rođeni koliko ti i Flora. | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 15:39 | |
| @ Luky, ovo nema veze sa ovom pričom ali jednostavno moram, zamisli nestanu mu cigarete i on kaže Dragici ''OD'O ČAS DO GRADA DA KUPIM CIGARE'' i kući ga donese šlep služba posle tri dana i niko nezna gde i sa kim je bio, ponekad iskrsne poneka fotka na Fejsu, nekom bajkersko izveštaju sa neke žurke, dnevnim novinama, dnevniku u osam .......... koja bude dokaz lude odiseje koje se on naravno ne seća i ništa ne priznaje u slučaju da ne postoji dokaz o suprotnom.
-E zamisli još i ovo, njemu ''NESTAJU CIGARETE'' bar tri puta mesečno. -Sve više mislim da postoji neka veza između vas dvojice, mislim rodbinska ........... | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 15:56 | |
| | |
| | | | lukylipik cro chopper forum
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 17:21 | |
| - Felix je napisao/la:
- @ Luky, ovo nema veze sa ovom pričom ali jednostavno moram, zamisli nestanu mu cigarete i on kaže Dragici ''OD'O ČAS DO GRADA DA KUPIM CIGARE'' i kući ga donese šlep služba posle tri dana i niko nezna gde i sa kim je bio, ponekad iskrsne poneka fotka na Fejsu, nekom bajkersko izveštaju sa neke žurke, dnevnim novinama, dnevniku u osam .......... koja bude dokaz lude odiseje koje se on naravno ne seća i ništa ne priznaje u slučaju da ne postoji dokaz o suprotnom.
-E zamisli još i ovo, njemu ''NESTAJU CIGARETE'' bar tri puta mesečno. -Sve više mislim da postoji neka veza između vas dvojice, mislim rodbinska ........... ... i tu smo slični; ni ja Kuni često ne kažem gdje ću; prošli vikend krenem na party u Oroslavje, a zatim se ujutro vratim iz Kutine... ... ide to..... | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sub 11 ruj 2010, 17:23 | |
| - Felix je napisao/la:
- ....... jbg voli da se druži i ne obazire se na to dali neko ima neke druge obaveze ili nešto drugo
... krajnje je vrijeme da krenete prema ovamo.... | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 15 ruj 2010, 09:16 | |
| -Javio se čupavi juče, kucko malo sa Nemanjinog kompa pa mi posle poslao poruku na Mob. da to iskopiram i pustim ovde na CCF, izgovor je glasi'o ovako: EJ ĆELAVI, JBG, ZABORAVIH DA DA SE JAVIM NA CCF, STRAŠNO ŽURIM, čekaju me, AJ'D ĆAO.
-Na moru i odmoru samo jedan čovek može negde da žuri i da ima obaveza a to je Flora, to da ga čeka neko u to verujem ali nije ono što vi koji ovo čitate mislite, čeka ga Dragica ( da ne dođe do zabune to je Florina životna saputnica )
-Da ne tupim više, evo šta je pisao kod Čopera:
Eeh, konacno se docepah tastature.... jbga plivanje, ronjanje, morski sportovi, morski plodovi, sirene, svirene... svasta-nesto i nema se vremena za ove djavolske stvari.( ovo pišem sad ja ( FELIX) I UPADAM U CITAT ONAKO BEZOBRAZNO JER ZNAM ČOVEKA I DA ZNATE SLAGAO JE KO METAK, PRIČAĆE MENI DRAGICA VEĆ O FLORINIM ESKAPADAMA I ĐAVOLSKIM STVARIMA I LUDILU TAMO U ELADI) Moram da vas razocaram, nista mi se nije desilo : sem sto sam samo jednom ostao bez goriva, samo jednom promasio put za Neo Mudanju i samo jednom spavao pod vedrim nebom sa triees'dvojkom kljucem u vreci (za nedaj boze) i samo dvaput izbegao makaze..... A moj brat Felix je samo malo manji namcoer i nije zlurad poz. za sve iz suncane Grecije
-Da Flora nije skroz pri sebi i da ga sunce malo zveknulo i da preter'o u onom ladnom pivu iz zamrznutih krigli možete sami da procenite iz teksta gore a još jedan dokaz ( da ga puklo sunce )za to je to što je napisao da sam ja NAMĆOR.
-Znam ja da će on sročiti jedan lep putopis i da će biti puno slika i sličica i drago mi je da mu se ništa nije desilo i želim mu da njegov povratak ostane samo na veselim pričama i da sve prođe bez BAKSUZA I MALERA, pa makar i izgubio ono prvo mesto u natjecanju između njega i Lukyja a'l da znate vidimo se mi uskoro pa će se on i Luky duelirati u traženju one muhe u janjetini.
PS: Vidite da nisam NAMĆOR, ja namćor, ma ne zameram ja njemu krivo sunce i ono pivo iz onih krigli. | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 15 ruj 2010, 13:16 | |
| | |
| Naslov: Re: Obaveštenje ned 19 ruj 2010, 10:23 | |
| | |
| Naslov: Re: Obaveštenje ned 19 ruj 2010, 22:53 | |
| @ Luky a i ostali, ima nešto, mislim novo, kren'o danas nazad, DOLAZI MOJ BRAT KUĆI i pošto su svi znali da će biti kišan dan, naravno svi sem Flore, pokis'o je ko MIŠ, čuli smo se više puta i pošto je proš'o Skoplje bez nekog ozbiljnog zadržavanja, NIŠ naravno nije mogao da zaobiđe a da je to uradio nebi on bio Flora ( mislim na njega samog, Floru, znate ono već ILI JESI ILI NISI ...... ) e sad kolko će to svraćanje, posećivanje, zaobilaženje, trajati, TO NIKO NEZNA ja se nadam da ćemo sutra da pijemo kafu i da će mi ukratko ispričati ono što što će ovde opširno, bar se nadam jer nam to svima dužan, OPISATI | |
| Naslov: Re: Obaveštenje pon 20 ruj 2010, 11:21 | |
| -STIG'O jutros rano , negde oko tri, čekam da me zov'ne kad ustane da pijemo kafu | |
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 22 ruj 2010, 11:16 | |
| -Ovi štrajkovi i ludilo u Grčkoj nemaju veze sa FLOROM, on je samo bio tamo kao turista i ničim nije lično doprineo ovoj situaciji I NEREDIMA u Grčkoj a i vratio se odavno ( PREKJUČE), tako da kad budemo dolazili kod vas, nemojte se plašiti , još uvek se čeka da se malo sabere i povrati od odmora pa da sedne za tipkovnicu i ................. jbg, voli kad drži druge u isčekivanju, ponaša se ponekad kao neka žena i da znate da mi nije ''BRAT'' bio bi mi verovatno SESTRA, samo neznam kako bi ga onda zvali, mislim da mi je sestra, Florinica ???? ............ode tema malo u OFF dok ga čekamo ali nema veze ako ima ko kakav pametan predlog oko imena ( da je Flora žensko, pošto ga stalno neko negde i zbog nečeg čeka, jbg jače to od njega........ ), IZVOLTE ............ valjda će nas uskoro udostojiti nekom slikom i pričom ............. | |
| | | necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Obaveštenje sri 22 ruj 2010, 16:18 | |
| putopis mi je napet ko tregeri čekamo nastavak | |
| | | floradesign man
Broj postova : 47 Godina imam : 61 Prebivalište : between eart & sky Vozim : Aquila 650 custom Na forumu od : 09.01.2008
| Naslov: sterilan putopis! :) ned 26 ruj 2010, 20:18 | |
| Ufff, umorih se od odmora Ostao sam dužan putopisa pa da počnem od kraja tj. ulaska u garažu. ... i da se raspakujemo, Aquila-bič božiji je opasno služio! <-- natovareno magare po povratkuNa početku da izjavim: 13 dana koliko je trajao odmor bilo je "totalno sterilno", tj. niti jedan incident, kvar a bogami ni havarija... ni nagoveštaj, ma ni u pokušaju, tako da sam morao doći kući i bar malo razbijem "monotoniju" a zamalo da se ponešto i na motoru razbije.
Završilo se 'vako: U ponedeljak oko 3 sahata po mrkloj i kišnoj noći uleteh u garažu sav smoren i neispavan i tras motorom u desnu stranu; jb'ga, onako mamurljav i pospan izuo čizme i u japankama manevrišem motorom po garaži i dok sam tražio ćopavu zalepi mi se noga za izduv.granu i ja odskočih i bacih motor u stranu i on se sruči po garaži koliko je težak a bio je bogme prepun koječega! Ma ništa zato, tu sam, kući a i nikakve štete nije bilo (sem gadne opekotine), blam onako "zaseban". Smejem se (a bih ) sam sebi i odmah odoh u prnje da odspavam koji sat, moji dolaze oko 9 izjutra. A opekotina boliiii&iiii al' ja sam samo "hrabro" zaspao... više onako ko konjina se sručio u trosed i hhhrrrkkk! <-- Tu je i dokaz - opekotina nakon nekoliko dana u zavojima!Dakle(m), rešio sam da iskoristim prvi deo GO za ponovni odlazak motorom na Halkidiki; prvi prst - poluostrvo Kasandra, destinacija - Pefkohori, tur.mestašce na zapadnoj strani poluostrava, udaljeno oko 750km; ispostavilo se da ima oko 800, ali sa usputnim (namernim) skretanjima do Skoplja, Velesa, Strumice i malo skretanja (čitaj - zalutao) ispred Soluna. Na cajgeru, po povratku kući stoji 2170km od starta što će reći da sam oko 600km prešao u "slobodnoj vožnji" po Grèkoj. Dan pred polazak zamalo da se (iz nevenčanog braka) razvedem ali je brže bolje dotrčao moj brat Felix i nekako smirio strasti; kao, pa kako sad posle petnaest godina suživota, pa to vam je trema pred put, nervoza, pa budimo ljudi iako smo Srbi itd.; tako nas smirivao do 2 ujutro! <-- mačak proverio dal' je sve vezano kako trebaI smirismo se. I dogovorismo se da ja krenem dan ranije tj. ujutro oko 5-6, /faktički dva dana pre/ motorom, a moji: žena-Dragica, ćerka-Marina i mali Laza autobusom gde će se baškariti na mom sedištu i uživati u hit-filmovima iz prošlog veka slušajući "predivnu" muziku neke lokalne folk-radio-stanice i biće im prijatno hladno dok neki babac ne vikne "šofer, pusti grejanje" i onda će se uspavati uz miomiris nečijih nogu i kukaće da im se piški i opet će da kukaju... i tako će putovati i putovati " samo" petnaestak sati i hvaliće vozača kako super vozi "ni brzo, ni sporo" a on će šeretski "ma nije to ništa, samo da sigurno stignemo pa makar preksutra"... i posle nekoliko pokušaja spavanja ili dremanja sa ukočenim raznim delovima tela radosno će ih dočekati sledeće jutro i podne i popodne i svi oni (autobus.turisti) će se po dolasku na more raspakivati još uvek omamljeni od droge zvane "autobus" i deliće komplimente (psovke) sobaricama koje će tek popodne spremiti sobe za "ovu novu turu" i čekaće mene i čekaće i čekaće.... <-- uživanjcija u autobusu <-- i Laza poneo svoj mobilni ii mobilno magarence I ja dođoh motorom u popodnevnim satima (skoro na vreme) toga dana i bi sunce... I bi sunce i bi tako... dan prvi! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Obaveštenje | |
| |
| | | | Obaveštenje | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|