|
|
| Pitanje za one sa vodenim hlađenjem | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem uto 07 ruj 2010, 21:59 | |
| Koliko često mijenjate rashladnu tekućinu u sistemu vaših vodeno hlađenih dvokotačnih ljubimaca?
Meni se čini da mi u manualu piše 3 godine, nisam sad baš siguran, a ne da mi se ići u garažu... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem uto 07 ruj 2010, 23:51 | |
| proizvodjaci antifriza recomendid 2 yahre. Ja sam mijenjao i s vecim vremenskim razmakom i nista se nije dogodilo. 2 godine daju garanciju na antikorozivna svojstva tekucina, naravno, ukoliko ju ne razhebes s vodom ili sl.
| |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem sri 08 ruj 2010, 08:04 | |
| ja u pravilu svake godine u cijelom svom voznom parku ubodem onaj mali k...ć i izmjerim vrijednost antifriza. ukoliko je u redu nediram ništa. skakih nekoliko godina se ionako iz nekih drugih razloga desi nešto da moram ispustiti rashladne tekučine pa samim tim obnovim i antifriz | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem sri 08 ruj 2010, 10:56 | |
| ...nikad....... ako planiraš minjat vodu koristi destiliranu i malo antifriza... | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem sri 08 ruj 2010, 12:23 | |
| do sada nisam | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem sri 08 ruj 2010, 12:46 | |
| Kod Hyosnga je svake 2 godine.. Stim da sam mjerio nedavno i točka smrzavanja je bila na -35 tako da neću dirati ništa.. ALI... Antifriz stvarno nije skup i ide ga vrlo malo, a proizvođaći preporučuju izmjene zbog skupljanja smeća koje se dešava ( htjeli mi to ili ne) zbog oksidiranja, a može napraviti dosta štete na pumpi .Ali i zbog gubitka karakteristika nakon nekog vremena.
Ako imaš vremena i volje..mjenjaj.
Ali mislim da treba obratiti pažnju jer postoji više tipova (vidjeti ćeš po boji) da ne mješaš etilni sa glikolnim.Oni crveni što imaju oznaku G12 su za veće periode zamjene (cca 5 godina).. ostali 2 godine.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanje za one sa vodenim hlađenjem | |
| |
| | | | Pitanje za one sa vodenim hlađenjem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|