Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) ned 08 svi 2011, 19:14
Crashman man
Broj postova : 33 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Tresnjevka Vozim : Yamaha Virago XV 1100 Na forumu od : 10.04.2011
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 03:32
Svaka čast, lijepo si ga sredio, nego ja bih mu jedino stavio malo "duži" volan, al to je već stvar kak se kome sviđa, a i kako je praktičnije kome za voziti...nego, nisam našao tu temu ako je ima uopće, ako netko zna majstora baš u vezi volana...tj. ja bih na svoj htio staviti duži volan, al onda treba mjenjati i kablove itd. Ako je netko radio ili zna nekog majstora da mi to sredi u Zg ili okolici, bio bih zahvalan na bilo kakvim informacijama...prije svega gdje je najveci izbor volana, a da nije tipa čekaj iz Amerike 2 mjeseca i sl. Hvala unaprijed...Btw, znam neke dobavljace iz ZG ali sa kojima vise ne zelim imati posla, a opet ne zelim ih posrat tu po forumu mada su to zasluzili...
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 08:50
probaj vidit kod kristijana iliti hd bikera na ccf-u ....... www.bikermotoshop.com
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 09:01
Kada se "prerađuje" nešto na motoru nesmije postojati odmah i sad. Samo polako i opušteno.
krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 09:52
MRAK
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 10:28
Vladek je napisao/la:
Kada se "prerađuje" nešto na motoru nesmije postojati odmah i sad. Samo polako i opušteno.
Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 11:16
Vladek je napisao/la:
....... ja to kažem: '' SPORO I LOŠE'', može se protumačiti i onako kao u citatu gore
zutokljunac man
Broj postova : 262 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV 535 DX Sportster Na forumu od : 14.06.2008
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) čet 12 svi 2011, 14:07
Crashman je napisao/la:
Svaka čast, lijepo si ga sredio, nego ja bih mu jedino stavio malo "duži" volan, al to je već stvar kak se kome sviđa, a i kako je praktičnije kome za voziti...nego, nisam našao tu temu ako je ima uopće, ako netko zna majstora baš u vezi volana...tj. ja bih na svoj htio staviti duži volan, al onda treba mjenjati i kablove itd. Ako je netko radio ili zna nekog majstora da mi to sredi u Zg ili okolici, bio bih zahvalan na bilo kakvim informacijama...prije svega gdje je najveci izbor volana, a da nije tipa čekaj iz Amerike 2 mjeseca i sl. Hvala unaprijed...Btw, znam neke dobavljace iz ZG ali sa kojima vise ne zelim imati posla, a opet ne zelim ih posrat tu po forumu mada su to zasluzili...
Hvala, volan jos nije dosao na red, ali se novi nece puno razlikovati. stavit cu klasicni sportster volan. znam znam, ukusi su razliciti nisam siguran, al mislim da je nekima volane radio Kamba. Ne poznam covjeka i nemam iskustva, al bar da imas neke smjernice...
Crashman man
Broj postova : 33 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Tresnjevka Vozim : Yamaha Virago XV 1100 Na forumu od : 10.04.2011
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) pet 13 svi 2011, 03:09
cro.chopper je napisao/la:
probaj vidit kod kristijana iliti hd bikera na ccf-u ....... www.bikermotoshop.com
thx, to te pitam ovaj mi je na piku http://www.bikermotoshop.com/catalog/product_info.php?products_id=969
Crashman man
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) pet 13 svi 2011, 03:16
zutokljunac je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
Hvala, volan jos nije dosao na red, ali se novi nece puno razlikovati. stavit cu klasicni sportster volan. znam znam, ukusi su razliciti nisam siguran, al mislim da je nekima volane radio Kamba. Ne poznam covjeka i nemam iskustva, al bar da imas neke smjernice...
Ma da, slažem se, nisam još vozio sa ape hangerom ali meni se definitivno vise svidjaju chopperi sa njima jer im još i vizualno izduži vilicu, naravno ako pricamo o izgledu, jedino me brine sama funkcionalnost pošto sam čuo raznorazna mišljenja, a ona su naravno drugačija od čoeka do čoeka...
zutokljunac man
Broj postova : 262 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV 535 DX Sportster Na forumu od : 14.06.2008
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) pet 13 svi 2011, 11:07
osobno mi se ape ne svidja, ali do sad sam cuo sve najbolje od ljudi koji su ga stavili na svoj motor.
Crashman man
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) sub 14 svi 2011, 04:15
osobno mi se ape ne svidja, ali do sad sam cuo sve najbolje od ljudi koji su ga stavili na svoj motor.
Eto vidiš, klasična priča o ukusima i potrebama...al zato smo tu da si dodamo "loptu" Ili je to tema za neki "žemski" forum wtf, tek sad skužih kad sam pročitao kako bi se moglo protumačiti...il ti što bi stari gad Frojd rekao na sve ovo ako hvataš priču...
zutokljunac man
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) sub 14 svi 2011, 09:08
Crashman je napisao/la:
Eto vidiš, klasična priča o ukusima i potrebama...al zato smo tu da si dodamo "loptu" Ili je to tema za neki "žemski" forum wtf, tek sad skužih kad sam pročitao kako bi se moglo protumačiti...il ti što bi stari gad Frojd rekao na sve ovo ako hvataš priču...
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) sub 14 svi 2011, 22:18
Crashman je napisao/la:
thx, to te pitam ovaj mi je na piku http://www.bikermotoshop.com/catalog/product_info.php?products_id=969
Ali 630 kunića je pržiona bato za metar pomotane cijevi
Crashman man
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) ned 15 svi 2011, 05:30
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
Definitivno se slazem sa tobom, u pravu si...takav sličan sam imao na biciklu kojeg sam bacio na stari otpad prije 15-ak god... Ali ako imaš neki bolji savjet ili cijenu gdje da prodjem bolje, samo reci
Cere man
Broj postova : 115 Godina imam : 54 Prebivalište : Staro Topolje 67 Vozim : Yamaha Midnightstar 1300 a Na forumu od : 16.05.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) ned 15 svi 2011, 11:58
jako ljepo svaka čast majstore.
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) ned 15 svi 2011, 16:05
Crashman je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
Definitivno se slazem sa tobom, u pravu si...takav sličan sam imao na biciklu kojeg sam bacio na stari otpad prije 15-ak god... Ali ako imaš neki bolji savjet ili cijenu gdje da prodjem bolje, samo reci
Za metar inoxove ili slične cijevi od jednog cola ne bi trebao platiti zajedno sa savijanjem više od 300 kn a to ti može napraviti svaki bravar koji ima stroj za motanje ( savijanje ) cijevi za 10 minuta , a one rupice za kablove i ostala sr..a radi sam.I još nešto uvjek se kloni obojenih cijevi jer to po pravilu nije nerđajući materijal nego obična čelićna cijev ( osim ako baš želiš takve ).Na kraju ne bi bilo loše obići i otpade ili majstore i vidjeti ima li šta tamo što ti odgovara i za stotinak kuna možda naći bolji hanger nego u bilo kojem katalogu,otpadi su čuda tamo nađeš ono i što ne bi ni pomislio da se može naći na takvim mjestima.
Crashman man
Naslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) pon 16 svi 2011, 04:20
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
Za metar inoxove ili slične cijevi od jednog cola ne bi trebao platiti zajedno sa savijanjem više od 300 kn a to ti može napraviti svaki bravar koji ima stroj za motanje ( savijanje ) cijevi za 10 minuta , a one rupice za kablove i ostala sr..a radi sam.I još nešto uvjek se kloni obojenih cijevi jer to po pravilu nije nerđajući materijal nego obična čelićna cijev ( osim ako baš želiš takve ).Na kraju ne bi bilo loše obići i otpade ili majstore i vidjeti ima li šta tamo što ti odgovara i za stotinak kuna možda naći bolji hanger nego u bilo kojem katalogu,otpadi su čuda tamo nađeš ono i što ne bi ni pomislio da se može naći na takvim mjestima.
Da bi riječ rekao više na to što kažeš
zutokljunac man
Bez obzira što ti je frend, nadam se da si i ti njega "pogodio" i da sada čeka da mu izvade žice iz vilice, a poslije barem da potroši na zubara koliko si ti na motor.
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
Bez obzira što ti je frend, nadam se da si i ti njega "pogodio" i da sada čeka da mu izvade žice iz vilice, a poslije barem da potroši na zubara koliko si ti na motor.
nadam se da će ponovo biti onako krasan
martinPache man
Broj postova : 53 Godina imam : 37 Prebivalište : komin Vozim : yamaha xvs 250 Na forumu od : 22.03.2009