Početna stranicaPretraľnikViragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 610RegistracijaLogin

Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )

Go down 
+22
Felix
krampus13
Crashman
Karlo
Hedo
swileni
kruns
webrider
Jastreb
magna
Emil
rocky 61
oz_skroz13
asy
pinky
cro.chopper
TheSanja
RISBO THE BLADE
dragger
Rocker-C
Vladek
zutokljunac
26 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimened 08 svi 2011, 19:14

dobar
[Vrh] Go down
Crashman
man
man
Crashman

Broj postova : 33
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Tresnjevka
Vozim : Yamaha Virago XV 1100
Na forumu od : 10.04.2011

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 03:32

Svaka čast, lijepo si ga sredio, nego ja bih mu jedino stavio malo "duži" volan, al to je već stvar kak se kome sviđa, a i kako je praktičnije kome za voziti...nego, nisam našao tu temu ako je ima uopće, ako netko zna majstora baš u vezi volana...tj. ja bih na svoj htio staviti duži volan, al onda treba mjenjati i kablove itd. Ako je netko radio ili zna nekog majstora da mi to sredi u Zg ili okolici, bio bih zahvalan na bilo kakvim informacijama...prije svega gdje je najveci izbor volana, a da nije tipa čekaj iz Amerike 2 mjeseca i sl. Hvala unaprijed...Btw, znam neke dobavljace iz ZG ali sa kojima vise ne zelim imati posla, a opet ne zelim ih posrat tu po forumu mada su to zasluzili...
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 08:50

probaj vidit kod kristijana iliti hd bikera na ccf-u ....... www.bikermotoshop.com
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 09:01

Kada se "prerađuje" nešto na motoru nesmije postojati odmah i sad. Samo polako i opušteno.
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 09:52

dobar MRAK dobar

roker
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 10:28

Vladek je napisao/la:
Kada se "prerađuje" nešto na motoru nesmije postojati odmah i sad. Samo polako i opušteno.
dobar
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 11:16

Vladek je napisao/la:

....... ja to kažem: '' SPORO I LOŠE'', može se protumačiti i onako kao u citatu gore Very Happy
[Vrh] Go down
zutokljunac
man
man
zutokljunac

Broj postova : 262
Godina imam : 44
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV 535 DX Sportster
Na forumu od : 14.06.2008

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimečet 12 svi 2011, 14:07

Crashman je napisao/la:
Svaka čast, lijepo si ga sredio, nego ja bih mu jedino stavio malo "duži" volan, al to je već stvar kak se kome sviđa, a i kako je praktičnije kome za voziti...nego, nisam našao tu temu ako je ima uopće, ako netko zna majstora baš u vezi volana...tj. ja bih na svoj htio staviti duži volan, al onda treba mjenjati i kablove itd. Ako je netko radio ili zna nekog majstora da mi to sredi u Zg ili okolici, bio bih zahvalan na bilo kakvim informacijama...prije svega gdje je najveci izbor volana, a da nije tipa čekaj iz Amerike 2 mjeseca i sl. Hvala unaprijed...Btw, znam neke dobavljace iz ZG ali sa kojima vise ne zelim imati posla, a opet ne zelim ih posrat tu po forumu mada su to zasluzili...

Hvala, volan jos nije dosao na red, ali se novi nece puno razlikovati. stavit cu klasicni sportster volan. znam znam, ukusi su razliciti Smile
nisam siguran, al mislim da je nekima volane radio Kamba. Ne poznam covjeka i nemam iskustva, al bar da imas neke smjernice...
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr
Crashman
man
man
Crashman

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepet 13 svi 2011, 03:09

cro.chopper je napisao/la:
probaj vidit kod kristijana iliti hd bikera na ccf-u ....... www.bikermotoshop.com

thx, to te pitam Wink ovaj mi je na piku
http://www.bikermotoshop.com/catalog/product_info.php?products_id=969

Cool
[Vrh] Go down
Crashman
man
man
Crashman

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepet 13 svi 2011, 03:16

zutokljunac je napisao/la:
Crashman je napisao/la:

Hvala, volan jos nije dosao na red, ali se novi nece puno razlikovati. stavit cu klasicni sportster volan. znam znam, ukusi su razliciti Smile
nisam siguran, al mislim da je nekima volane radio Kamba. Ne poznam covjeka i nemam iskustva, al bar da imas neke smjernice...

Ma da, slažem se, nisam još vozio sa ape hangerom ali meni se definitivno vise svidjaju chopperi sa njima jer im još i vizualno izduži vilicu, naravno ako pricamo o izgledu, jedino me brine sama funkcionalnost pošto sam čuo raznorazna mišljenja, a ona su naravno drugačija od čoeka do čoeka...
[Vrh] Go down
zutokljunac
man
man
zutokljunac

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepet 13 svi 2011, 11:07

osobno mi se ape ne svidja, ali do sad sam cuo sve najbolje od ljudi koji su ga stavili na svoj motor.
[Vrh] Go down
Crashman
man
man
Crashman

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimesub 14 svi 2011, 04:15

osobno mi se ape ne svidja, ali do sad sam cuo sve najbolje od ljudi koji su ga stavili na svoj motor.

Eto vidiš, klasična priča o ukusima i potrebama...al zato smo tu da si dodamo "loptu" Wink
Ili je to tema za neki "žemski" forum wtf, tek sad skužih kad sam pročitao kako bi se moglo protumačiti...il ti što bi stari gad Frojd rekao na sve ovo ako hvataš priču...
geek
[Vrh] Go down
zutokljunac
man
man
zutokljunac

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimesub 14 svi 2011, 09:08

Crashman je napisao/la:

Eto vidiš, klasična priča o ukusima i potrebama...al zato smo tu da si dodamo "loptu" Wink
Ili je to tema za neki "žemski" forum wtf, tek sad skužih kad sam pročitao kako bi se moglo protumačiti...il ti što bi stari gad Frojd rekao na sve ovo ako hvataš priču...
geek

nemoj me
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimesub 14 svi 2011, 22:18

Crashman je napisao/la:

Cool

Ali 630 kunića je pržiona bato za metar pomotane cijevi Razz
[Vrh] Go down
Crashman
man
man
Crashman

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimened 15 svi 2011, 05:30

rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:

Cool

Definitivno se slazem sa tobom, u pravu si...takav sličan sam imao na biciklu kojeg sam bacio na stari otpad prije 15-ak god...
Ali ako imaš neki bolji savjet ili cijenu gdje da prodjem bolje, samo reci Wink
[Vrh] Go down
Cere
man
man
Cere

Broj postova : 115
Godina imam : 54
Prebivalište : Staro Topolje 67
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300 a
Na forumu od : 16.05.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimened 15 svi 2011, 11:58

dobar jako ljepo svaka čast majstore. biker2 biker2 biker2
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimened 15 svi 2011, 16:05

Crashman je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:

Cool

Definitivno se slazem sa tobom, u pravu si...takav sličan sam imao na biciklu kojeg sam bacio na stari otpad prije 15-ak god...

Za metar inoxove ili slične cijevi od jednog cola ne bi trebao platiti zajedno sa savijanjem više od 300 kn a to ti može napraviti svaki bravar koji ima stroj za motanje ( savijanje ) cijevi za 10 minuta , a one rupice za kablove i ostala sr..a radi sam.I još nešto uvjek se kloni obojenih cijevi jer to po pravilu nije nerđajući materijal nego obična čelićna cijev ( osim ako baš želiš takve ).Na kraju ne bi bilo loše obići i otpade ili majstore i vidjeti ima li šta tamo što ti odgovara i za stotinak kuna možda naći bolji hanger nego u bilo kojem katalogu,otpadi su čuda tamo nađeš ono i što ne bi ni pomislio da se može naći na takvim mjestima. dobar
[Vrh] Go down
Crashman
man
man
Crashman

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 16 svi 2011, 04:20

rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:
Crashman je napisao/la:

Cool

Za metar inoxove ili slične cijevi od jednog cola ne bi trebao platiti zajedno sa savijanjem više od 300 kn a to ti može napraviti svaki bravar koji ima stroj za motanje ( savijanje ) cijevi za 10 minuta , a one rupice za kablove i ostala sr..a radi sam.I još nešto uvjek se kloni obojenih cijevi jer to po pravilu nije nerđajući materijal nego obična čelićna cijev ( osim ako baš želiš takve ).Na kraju ne bi bilo loše obići i otpade ili majstore i vidjeti ima li šta tamo što ti odgovara i za stotinak kuna možda naći bolji hanger nego u bilo kojem katalogu,otpadi su čuda tamo nađeš ono i što ne bi ni pomislio da se može naći na takvim mjestima. dobar

king Da bi riječ rekao više na to što kažeš dobar
[Vrh] Go down
zutokljunac
man
man
zutokljunac

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 14:41

ovako je izgledao 20 minuta prije nego me frend pogodio autom...

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 14:54

Bez obzira što ti je frend, nadam se da si i ti njega "pogodio" i da sada čeka da mu izvade žice iz vilice, a poslije barem da potroši na zubara koliko si ti na motor. pljuga
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 15:37

nik4cro je napisao/la:
Bez obzira što ti je frend, nadam se da si i ti njega "pogodio" i da sada čeka da mu izvade žice iz vilice, a poslije barem da potroši na zubara koliko si ti na motor. pljuga
nadam se da će ponovo biti onako krasan dobar
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
martinPache
man
man
martinPache

Broj postova : 53
Godina imam : 37
Prebivalište : komin
Vozim : yamaha xvs 250
Na forumu od : 22.03.2009

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 16:11

ma svaka cast za video!!! motor ti svi fale jer zaista vridi falit, ali video... cura
[Vrh] Go down
zutokljunac
man
man
zutokljunac

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 16:15

fala decki. prica je toliko bizarna da nemam volje opisivati kaj se dogodilo. budem jednom prilikom. jos mi je frisko.

video sam slozio od jada. zapravo namjeravam snimiti dulji i ljepsi, al eto, gledalo mi ga se citavog pa sam se malo igrao.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitimepon 05 ruj 2011, 18:32

jebiga najvaznije da si ti dobro!

sto se tice Viraga bio je extra!

sada moze biti samo jos bolji!! dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )   Viragovo novo ruho - ( Virago sportster ) - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Viragovo novo ruho - ( Virago sportster )
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» novo ruho viragice 750
» Novo ruho moje 750ice
» Preradjeni Jaskovi motori, Yamaha Virago i H-D Sportster
» Yamaha Virago 750, Virago 125