Eto odlučih se malo igrati i preurediti svoju Viragicu.
Prvo joj maknuh ono kočijaško sedlo okovano željezom i drvom i vratih joj originalan sic pretapeciran.
Naravno kad maknešonakvo sedlo makneš i onakav sisibar.Uz malo dobre voje i puno posla naprvismo frend i ja novi sisibar, odnosno još nije skroz gotov jer treba napraviti još rupe , za pričvrstiti ga i malo ga iskriviti pod kutem.
E kad me več krenulo, skinuh blatobrane i rezervar i odesoh frenduda on to malo špricne u neku drugu bojicu i tako se odlučih za perla crnu jer mi nisu mogli pogodit imarun smeđu koju sam ja tražio, onu ful tamnu skoro crnu.
Bilo je na par mjesta nekih crtica za kitovanje, iza toga brušenje, špric kit, pa opet vodobrušenje, pa baza, pa lak x1,x2 pa x3
I naravno nakon treće ruke laka ja otvorih vrata komore prije nego je trebalo i čeka ga sad poliranje nakon sastavljanja, palo malo prašine, neprimjetno ALI JA VIDIM.
Zatim je uslijedilo vračanje djelova na svoje mjesto na motoru, odnosno montaža.
Ostaje mi sisibar srediti do kraja, staviti nazad novu gumu ( 170 / 80 / 15 ) montirati retrovizore, napraviti crashbar i registracija. Nadam se da ću to uspjeti do četvrtka ili petka sve riješiti i onda sam opert na cesti.