| preko Bosne do mora? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
anchi girl
Broj postova : 75 Godina imam : 38 Prebivalište : Zaprešić Vozim : sanjam.. Na forumu od : 18.03.2010
| Naslov: preko Bosne do mora? pon 16 kol 2010, 23:51 | |
| kakva imate iskustva do Dalmacije preko Bosne, granicu bi prelazili u Kostajnici? čula sam i čitala dost loših stvari... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 00:37 | |
| Na 2 ili 4 kotača? |
|
| |
anchi girl
Broj postova : 75 Godina imam : 38 Prebivalište : Zaprešić Vozim : sanjam.. Na forumu od : 18.03.2010
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 05:16 | |
| na 2, naravno, inace ne bi ni pitala na ovom forumu | |
|
| |
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| |
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 07:24 | |
| Prelazio i na dva i na cetiri... i dalje ne bih nabrajao :silent:
Dakle prelazio sam granicu na vise granicnih prelaza i nikada nigdje nisam imao nikakvih problema niti neugodnosti, do proslog tjedna.
Naime, ne bih zelio opisivati kakav pregled nam je (zena i ja na motoru) prisustio nas vrli RH carininik na GP Kamensko. Ovaj forum nije zakljucio rijeci kojima bih opisao pola sata ociglednog maltretiranja kojemu smo bili izlozeni nicim izazvani, sve pod uobicajenom izlikom 'malo pojacane kontrole'. Dok su svi ostali naravno prolazili bez ikakvog zadrzavanja... | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 12:28 | |
| ovo je moj planer puta di god da krenem a neznam kako je najbolje : www.viamichelin.com | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 17:21 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? uto 17 kol 2010, 21:14 | |
| - asy je napisao/la:
- ovo je moj planer puta di god da krenem a neznam kako je najbolje : www.viamichelin.com
Odlična stranica, imam nešto slično ali ova je bolja, pa ima ucrtan i najmanji vukojeb. | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? sri 18 kol 2010, 19:40 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- asy je napisao/la:
- ovo je moj planer puta di god da krenem a neznam kako je najbolje : www.viamichelin.com
Odlična stranica, imam nešto slično ali ova je bolja, pa ima ucrtan i najmanji vukojeb. Da, to i mene oduševljava | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| |
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? čet 19 kol 2010, 13:08 | |
| Nisi napisala kuda bi išla u Dalmaciju i odakle, no za prijeći u Bosnu ti je najbolje na Jasenovac pa onda prema Bihaću ako ideš na tu stranu, putovao sam do Bihača 3 mjeseca na posao i uvijek me je Una fascinirala kao i klopa usput. ako želiš malo detaljnije obavijesti javi se . | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? čet 19 kol 2010, 13:22 | |
| | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? čet 19 kol 2010, 16:37 | |
| - nyll je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- anchi je napisao/la:
- kakva imate iskustva do Dalmacije preko Bosne, granicu bi prelazili u Kostajnici? čula sam i čitala dost loših stvari...
.......s obzirom na moje današnje iskustvo u blizini HRVATSKOG KRALJEVSKOG GRADA KNINA, preporučam samo ako ide čopor, sama sa suvozaćem NE. Zašto, bolje da nepišem o tome jer forum i nije za to.
ovo ne kužim, ovaj forum nije prikladan za podjelu iskustva s putovanja? bilo bi fer da se druge upozori čeg se čuvat, pa neš svaki put zvat 6 frendova kad ideš negdje Sorry, iskustva i putopis da, ali moje jučerašnje iskustvo nije za forum. Sigurno da neš voditi šest frendova kad ideš negdje, ali zato nećeš ići NESIGURNIM područjem. | |
|
| |
anchi girl
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? pet 27 kol 2010, 18:03 | |
| hvala svima na savjetima! bila sam malo po drugim forumima i sve nekakve loše priče o putu po Bosni. da kucnem, mi smo prešli sve bez imalo problema. cesta ok, krajolik lijep, ćevapi..... mmmmmm bez problema na granici. ma sve super prešlo drugi put bi možda i neki duži put, malo do Sarajeva, baš mi ga se hoće vidjeti.. imali smo premalo vremena za planiranje da bi prespavali negdje pa vidli sve kak spada. al ima vremena i za to | |
|
| |
anchi girl
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? pet 27 kol 2010, 18:08 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? sub 28 kol 2010, 06:30 | |
| - dragger je napisao/la:
- nyll je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- anchi je napisao/la:
- kakva imate iskustva do Dalmacije preko Bosne, granicu bi prelazili u Kostajnici? čula sam i čitala dost loših stvari...
.......s obzirom na moje današnje iskustvo u blizini HRVATSKOG KRALJEVSKOG GRADA KNINA, preporučam samo ako ide čopor, sama sa suvozaćem NE. Zašto, bolje da nepišem o tome jer forum i nije za to.
ovo ne kužim, ovaj forum nije prikladan za podjelu iskustva s putovanja? bilo bi fer da se druge upozori čeg se čuvat, pa neš svaki put zvat 6 frendova kad ideš negdje
Sorry, iskustva i putopis da, ali moje jučerašnje iskustvo nije za forum.
Sigurno da neš voditi šest frendova kad ideš negdje, ali zato nećeš ići NESIGURNIM područjem.
Zamolio bih te ,ako previše ne ulazim u osobnu stvar da nam bar objasniš koja je to ruta NESIGURNA. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: preko Bosne do mora? | |
| |
|
| |
| preko Bosne do mora? | |
|