|
|
| obrada i popravak kože | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Cop man
Broj postova : 17 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : TDM 900 ,2011 Na forumu od : 08.01.2009
| Naslov: obrada i popravak kože sub 26 lip 2010, 20:14 | |
| naša sam se u dilemi pa se mislim hej,ode ima kože ka u priči pa se nadam da će netko znati dati odgovor. naime,nabavija sam polovno kožno moto odijelo. na leđima je bija ablem jednog moto cluba,to sam skinija, e sad nakon šta sam skinija na koži su ostale rupice od šivanja! kako to riješiti da te rupice uklonim,maskiram ili šta već samo da se ne vide...a znamo da se takvo nešto ne smije prati ! svaka pomoć dobro došla... | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: obrada i popravak kože sub 26 lip 2010, 22:59 | |
| Postoji tehnika ispravljanja takvih oštećenja na koži nekom vrstom presanja ili kuckanja po koži,ali to znaju majstori kožari.Viđao sam takve zanatske radione u Zagrebu i Osijeku , e sad da li tih majstora ima i doli u Dalmaciji nije mi poznato.Na kraju nije to ni preskupo da promjeni i cijeli oštećeni dio ali ništa od ovoga ne možeš sam ,znači moraš obavezno naći majstora ili da prišiješ nešto drugo na leđima. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: obrada i popravak kože ned 27 lip 2010, 09:10 | |
| Rijesenje su druge oznake iste velicine ili jos vece. Nazalost, jedino kvalitetno rijesenje. Upravo to i je jedan od problema kod rada s kozom. Nakon sto se nesto popravlja, treba pogoditi iglom u iste rupice kako se ne bi vidio trag... | |
| | | Cop man
Broj postova : 17 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : TDM 900 ,2011 Na forumu od : 08.01.2009
| Naslov: Re: obrada i popravak kože ned 27 lip 2010, 19:27 | |
| mislim da će bit u pravu Safety! proba sam cilu jaketu valjati,stiskati,gaziti i kuckati kako navodi rocky, i ne ide. mislim da ću morat stavit opet neku sliku i veću od stare kako bi pokrija i prijašnje rupice.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: obrada i popravak kože | |
| |
| | | | obrada i popravak kože | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|