Početna stranicaPretraľnikobrada i popravak kože 610RegistracijaLogin

obrada i popravak kože

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Cop
man
man
Cop

Broj postova : 17
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : TDM 900 ,2011
Na forumu od : 08.01.2009

obrada i popravak kože Empty
PostajNaslov: obrada i popravak kože   obrada i popravak kože Icon_minitimesub 26 lip 2010, 20:14

naša sam se u dilemi pa se mislim hej,ode ima kože ka u priči pa se nadam da će netko znati dati odgovor. naime,nabavija sam polovno kožno moto odijelo. na leđima je bija ablem jednog moto cluba,to sam skinija, e sad nakon šta sam skinija na koži su ostale rupice od šivanja! kako to riješiti da te rupice uklonim,maskiram ili šta već samo da se ne vide...a znamo da se takvo nešto ne smije prati ! svaka pomoć dobro došla...
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: obrada i popravak kože   obrada i popravak kože Icon_minitimesub 26 lip 2010, 22:59

Postoji tehnika ispravljanja takvih oštećenja na koži nekom vrstom presanja ili kuckanja po koži,ali to znaju majstori kožari.Viđao sam takve zanatske radione u Zagrebu i Osijeku , e sad da li tih majstora ima i doli u Dalmaciji nije mi poznato.Na kraju nije to ni preskupo da promjeni i cijeli oštećeni dio ali ništa od ovoga ne možeš sam ,znači moraš obavezno naći majstora ili da prišiješ nešto drugo na leđima.
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: obrada i popravak kože   obrada i popravak kože Icon_minitimened 27 lip 2010, 09:10

Rijesenje su druge oznake iste velicine ili jos vece. Nazalost, jedino kvalitetno rijesenje.

Upravo to i je jedan od problema kod rada s kozom. Nakon sto se nesto popravlja, treba pogoditi iglom u iste rupice kako se ne bi vidio trag... Bohmann
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Cop
man
man
Cop

Broj postova : 17
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : TDM 900 ,2011
Na forumu od : 08.01.2009

PostajNaslov: Re: obrada i popravak kože   obrada i popravak kože Icon_minitimened 27 lip 2010, 19:27

mislim da će bit u pravu Safety! proba sam cilu jaketu valjati,stiskati,gaziti i kuckati kako navodi rocky, i ne ide. mislim da ću morat stavit opet neku sliku i veću od stare kako bi pokrija i prijašnje rupice....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: obrada i popravak kože   obrada i popravak kože Icon_minitime

[Vrh] Go down

obrada i popravak kože
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» popravak plastike poliesterskom smolom
» Popravak crashbara