Početna stranicaPretraľnikzadnja felga i guma za 300 610RegistracijaLogin

zadnja felga i guma za 300

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

zadnja felga i guma za 300 Empty
PostajNaslov: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimepet 28 svi 2010, 18:17

dali znate vi sto vozite starove
trebalo bi za yamahu wildstar 1600 zadnja vilica, felga i sve ostalo sta je potrebno za taj podhvat. treba i prednja felga, mozda neka firma, covjek koji pravi prednje vilice/prodaje

stric pocinje sa popravkom motora
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimepet 28 svi 2010, 19:44

buralee je napisao/la:
trebalo bi za yamahu wildstar 1600 zadnja vilica, felga i sve ostalo sta je potrebno za taj podhvat. treba i prednja felga, mozda neka firma, covjek koji pravi prednje vilice/prodaje

....nekoliko puta sam naišao na set "300" za wild/road stara. U švabiji je bilo oko 3000€, a set je uključiva felgu i gumu 300, vilice i blatobran, distancere za izbačaj prijenosa i neke sitnice.

Pokušat ću potražiti.

edit

evo malo perverzije

http://www.bmschoppers.com/custompage3.asp?pg=ROADSTAR

...u švabiji ne mogu naći, slab sam sa njemačkim, valjda će netko i tu potražiti/naći.

A i Zanotti ti zna tipa koji je nedavno to ugrađivao, samo mislim da je uža guma.
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimened 30 svi 2010, 12:13

dragger je napisao/la:
buralee je napisao/la:

....nekoliko puta sam naišao na set "300" za wild/road stara. U švabiji je bilo oko 3000€, a set je uključiva felgu i gumu 300, vilice i blatobran, distancere za izbačaj prijenosa i neke sitnice.

Pokušat ću potražiti.

edit

evo malo perverzije

...u švabiji ne mogu naći, slab sam sa njemačkim, valjda će netko i tu potražiti/naći.

A i Zanotti ti zna tipa koji je nedavno to ugrađivao, samo mislim da je uža guma.

moze biti i u americi da ima za kupiti, jer ide jedan njegov kolega tamo pa ce mu uzeti sta treba.
ja sam trazio po e bayu ali nikako nisam nasao za njega, valjda se i drugacije zove tamo ili nesto slicno
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimened 30 svi 2010, 17:19

buralee je napisao/la:
dragger je napisao/la:
buralee je napisao/la:

Pokušat ću potražiti.

edit

evo malo perverzije

moze biti i u americi da ima za kupiti, jer ide jedan njegov kolega tamo pa ce mu uzeti sta treba.
ja sam trazio po e bayu ali nikako nisam nasao za njega, valjda se i drugacije zove tamo ili nesto slicno

...traži za road star 1600/1700.......
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimened 30 svi 2010, 20:43

Prijatelj iz Trogira je to napravio u Mađarskoj,naime reka je da tamo ima neka firma koja to radi.
Budem provjerio pa ti javim....
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitimepon 31 svi 2010, 00:19

https://cro-chopper.forumcroatian.com/moto-dijelovi-prodajem-kupujem-f31/prodajem-dijelove-od-wild-star-yamaha-1600-t7125.htm

Evo druže, puno toga! Ak kaj treba, raspitam se u živo! Čovjek radi žešću preradu kod Tomića pa ima viška djelova!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: zadnja felga i guma za 300   zadnja felga i guma za 300 Icon_minitime

[Vrh] Go down

zadnja felga i guma za 300
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» XV250 - Amortizeri i zadnja felga
» Zadnja guma za Vn 900 (200/70-15)
» Zadnja guma
» Vn 900 zadnja lampa LED