|
|
| zadnja felga i guma za 300 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: zadnja felga i guma za 300 pet 28 svi 2010, 18:17 | |
| dali znate vi sto vozite starove trebalo bi za yamahu wildstar 1600 zadnja vilica, felga i sve ostalo sta je potrebno za taj podhvat. treba i prednja felga, mozda neka firma, covjek koji pravi prednje vilice/prodaje
stric pocinje sa popravkom motora | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 pet 28 svi 2010, 19:44 | |
| - buralee je napisao/la:
- dali znate vi sto vozite starove
trebalo bi za yamahu wildstar 1600 zadnja vilica, felga i sve ostalo sta je potrebno za taj podhvat. treba i prednja felga, mozda neka firma, covjek koji pravi prednje vilice/prodaje
stric pocinje sa popravkom motora ....nekoliko puta sam naišao na set "300" za wild/road stara. U švabiji je bilo oko 3000€, a set je uključiva felgu i gumu 300, vilice i blatobran, distancere za izbačaj prijenosa i neke sitnice. Pokušat ću potražiti. edit evo malo perverzije http://www.bmschoppers.com/custompage3.asp?pg=ROADSTAR ...u švabiji ne mogu naći, slab sam sa njemačkim, valjda će netko i tu potražiti/naći. A i Zanotti ti zna tipa koji je nedavno to ugrađivao, samo mislim da je uža guma. | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 ned 30 svi 2010, 12:13 | |
| - dragger je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
trebalo bi za yamahu wildstar 1600 zadnja vilica, felga i sve ostalo sta je potrebno za taj podhvat. treba i prednja felga, mozda neka firma, covjek koji pravi prednje vilice/prodaje
stric pocinje sa popravkom motora ....nekoliko puta sam naišao na set "300" za wild/road stara. U švabiji je bilo oko 3000€, a set je uključiva felgu i gumu 300, vilice i blatobran, distancere za izbačaj prijenosa i neke sitnice.
Pokušat ću potražiti.
edit
evo malo perverzije
http://www.bmschoppers.com/custompage3.asp?pg=ROADSTAR
...u švabiji ne mogu naći, slab sam sa njemačkim, valjda će netko i tu potražiti/naći.
A i Zanotti ti zna tipa koji je nedavno to ugrađivao, samo mislim da je uža guma. moze biti i u americi da ima za kupiti, jer ide jedan njegov kolega tamo pa ce mu uzeti sta treba. ja sam trazio po e bayu ali nikako nisam nasao za njega, valjda se i drugacije zove tamo ili nesto slicno | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 ned 30 svi 2010, 17:19 | |
| - buralee je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
stric pocinje sa popravkom motora ....nekoliko puta sam naišao na set "300" za wild/road stara. U švabiji je bilo oko 3000€, a set je uključiva felgu i gumu 300, vilice i blatobran, distancere za izbačaj prijenosa i neke sitnice.
Pokušat ću potražiti.
edit
evo malo perverzije
http://www.bmschoppers.com/custompage3.asp?pg=ROADSTAR
...u švabiji ne mogu naći, slab sam sa njemačkim, valjda će netko i tu potražiti/naći.
A i Zanotti ti zna tipa koji je nedavno to ugrađivao, samo mislim da je uža guma. moze biti i u americi da ima za kupiti, jer ide jedan njegov kolega tamo pa ce mu uzeti sta treba. ja sam trazio po e bayu ali nikako nisam nasao za njega, valjda se i drugacije zove tamo ili nesto slicno ...traži za road star 1600/1700....... | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 ned 30 svi 2010, 20:43 | |
| Prijatelj iz Trogira je to napravio u Mađarskoj,naime reka je da tamo ima neka firma koja to radi. Budem provjerio pa ti javim.... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 pon 31 svi 2010, 00:19 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: zadnja felga i guma za 300 | |
| |
| | | | zadnja felga i guma za 300 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|