|
|
| Novi preventivni banner ccf-a | |
|
+8HyperCube drabotic One Night Stand ica magna saky00 lukylipik cro.chopper 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:05 | |
| ne vole nas | |
| | | Bleki man
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:17 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- ne vole nas
Ne kužim? To vjerojatno "vuče" neka događanja od ranije u koja nisam upućen. Ovaj moto forum mi je "u prvom naletu" bio dosta čudan, ali malo pomalo sam se priviknuo i na njega, i sad mi je baš cool. Nisam primjetio do sada da je tu "ekipa" koja piše, svađalački nastrojena ili sklona zamjeravanjima? Meni osobno je drago kad god vidim "ekipu" s ovog moto foruma na bilo kojem moto susretu; uvijek se rado zadržim s njima i lijepo si poćakulamo. Nemam ja što volit ili ne volit nekoga, ali minimum koji mogu dati od sebe, je da cijenim svakoga tko mene cijeni, a još i više sve one koji provode akcije educiranja i upozoravanja, s ciljem smanjenja RIP rubrike, i doista ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovaj ili bilo koji drugi moto forum "smetao" Motosceni, ili obrnuto, Motoscena smetala njima, jer "prostora" ima za sve nas, čak i previše. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:29 | |
| - Bleki je napisao/la:
- cro.chopper je napisao/la:
- ne vole nas
Ne kužim? To vjerojatno "vuče" neka događanja od ranije u koja nisam upućen. Ovaj moto forum mi je "u prvom naletu" bio dosta čudan, ali malo pomalo sam se priviknuo i na njega, i sad mi je baš cool. Nisam primjetio do sada da je tu "ekipa" koja piše, svađalački nastrojena ili sklona zamjeravanjima? Meni osobno je drago kad god vidim "ekipu" s ovog moto foruma na bilo kojem moto susretu; uvijek se rado zadržim s njima i lijepo si poćakulamo. Nemam ja što volit ili ne volit nekoga, ali minimum koji mogu dati od sebe, je da cijenim svakoga tko mene cijeni, a još i više sve one koji provode akcije educiranja i upozoravanja, s ciljem smanjenja RIP rubrike, i doista ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovaj ili bilo koji drugi moto forum "smetao" Motosceni, ili obrnuto, Motoscena smetala njima, jer "prostora" ima za sve nas, čak i previše. ma bleki dobro zboriš, naravno da ima prostora za sve i da sam ili smo u super odnosima sa motoscenom bili i bit ćemo i dalje. ali nisu svi takvog mišljenja..... nemam živaca niti volje pisati što je bilo i kako je bilo, najbolje u četri oka uz neki sokić. ne da mi se ,ako me razumiješ, drago mi je da ponekad navratiš i pratiš CCF i dalje si dobrodošao k nama..... ali ne bi skretao s teme i namjene ovog topica... vidjet ćemo se i upoznat nadam se uskoro,negdje na cesti ili partiju....... možda navratiš i na dalmatinu , svakako si pozvan i biti ćeš nam dragi gost | |
| | | Bleki man
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:33 | |
| O.K. over (briši postove ako treba). Zadovoljan sam akcijom postavljanja bannera i njezinim edukativnim sadržajem. Bravo za inicijativu. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:37 | |
| - Bleki je napisao/la:
- O.K. over (briši postove ako treba).
Zadovoljan sam akcijom postavljanja bannera i njezinim edukativnim sadržajem. Bravo za inicijativu. nema beda, hvala neću brisati ništa | |
| | | hide1999 man
Broj postova : 29 Godina imam : 38 Prebivalište : Varaždin - Zagreb Vozim : Za sad TomosA35, a san mi je Chopper neki :) Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a ned 23 svi 2010, 13:33 | |
| zamolio bih ako mi mozete poslati banera na mail, pa da ga stavim na stranice.
jel imate i razlicitih velicina?
dejan@poskok.hr
Hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a | |
| |
| | | | Novi preventivni banner ccf-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|