Početna stranicaPretraľnikNovi preventivni banner ccf-a - Page 2 610RegistracijaLogin

Novi preventivni banner ccf-a

Go down 
+8
HyperCube
drabotic
One Night Stand
ica
magna
saky00
lukylipik
cro.chopper
12 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimesri 19 svi 2010, 21:05

ne vole nas Razz
[Vrh] Go down
Bleki
man
man
Bleki

Broj postova : 46
Godina imam : 62
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Suzuki GSX-R
Na forumu od : 11.03.2009

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimesri 19 svi 2010, 21:17

cro.chopper je napisao/la:
ne vole nas Razz
Ne kužim? To vjerojatno "vuče" neka događanja od ranije u koja nisam upućen.
Ovaj moto forum mi je "u prvom naletu" bio dosta čudan, ali malo pomalo sam se priviknuo i na njega, i sad mi je baš cool. Nisam primjetio do sada da je tu "ekipa" koja piše, svađalački nastrojena ili sklona zamjeravanjima?
Meni osobno je drago kad god vidim "ekipu" s ovog moto foruma na bilo kojem moto susretu; uvijek se rado zadržim s njima i lijepo si poćakulamo.
Nemam ja što volit ili ne volit nekoga, ali minimum koji mogu dati od sebe, je da cijenim svakoga tko mene cijeni, a još i više sve one koji provode akcije educiranja i upozoravanja, s ciljem smanjenja RIP rubrike, i doista ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovaj ili bilo koji drugi moto forum "smetao" Motosceni, ili obrnuto, Motoscena smetala njima, jer "prostora" ima za sve nas, čak i previše.
[Vrh] Go down
http://www.motoscena.com
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimesri 19 svi 2010, 21:29

Bleki je napisao/la:
cro.chopper je napisao/la:
ne vole nas Razz
Ne kužim? To vjerojatno "vuče" neka događanja od ranije u koja nisam upućen.
Ovaj moto forum mi je "u prvom naletu" bio dosta čudan, ali malo pomalo sam se priviknuo i na njega, i sad mi je baš cool. Nisam primjetio do sada da je tu "ekipa" koja piše, svađalački nastrojena ili sklona zamjeravanjima?
Meni osobno je drago kad god vidim "ekipu" s ovog moto foruma na bilo kojem moto susretu; uvijek se rado zadržim s njima i lijepo si poćakulamo.
Nemam ja što volit ili ne volit nekoga, ali minimum koji mogu dati od sebe, je da cijenim svakoga tko mene cijeni, a još i više sve one koji provode akcije educiranja i upozoravanja, s ciljem smanjenja RIP rubrike, i doista ne vidim niti jedan razlog zašto bi ovaj ili bilo koji drugi moto forum "smetao" Motosceni, ili obrnuto, Motoscena smetala njima, jer "prostora" ima za sve nas, čak i previše.
ma bleki dobro zboriš, naravno da ima prostora za sve i da sam ili smo u super odnosima sa motoscenom bili i bit ćemo i dalje. ali nisu svi takvog mišljenja..... nemam živaca niti volje pisati što je bilo i kako je bilo, najbolje u četri oka uz neki sokić.
ne da mi se ,ako me razumiješ, drago mi je da ponekad navratiš i pratiš CCF i dalje si dobrodošao k nama..... ali ne bi skretao s teme i namjene ovog topica...
vidjet ćemo se i upoznat nadam se uskoro,negdje na cesti ili partiju.......
možda navratiš i na dalmatinu , svakako si pozvan i biti ćeš nam dragi gost
[Vrh] Go down
Bleki
man
man
Bleki

Broj postova : 46
Godina imam : 62
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Suzuki GSX-R
Na forumu od : 11.03.2009

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimesri 19 svi 2010, 21:33

O.K. over (briši postove ako treba).
Zadovoljan sam akcijom postavljanja bannera i njezinim edukativnim sadržajem. Bravo za inicijativu.
[Vrh] Go down
http://www.motoscena.com
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimesri 19 svi 2010, 21:37

Bleki je napisao/la:
O.K. over (briši postove ako treba).
Zadovoljan sam akcijom postavljanja bannera i njezinim edukativnim sadržajem. Bravo za inicijativu.
nema beda, hvala
neću brisati ništa
[Vrh] Go down
hide1999
man
man
hide1999

Broj postova : 29
Godina imam : 38
Prebivalište : Varaždin - Zagreb
Vozim : Za sad TomosA35, a san mi je Chopper neki :)
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitimened 23 svi 2010, 13:33

zamolio bih ako mi mozete poslati banera na mail, pa da ga stavim na stranice.

jel imate i razlicitih velicina?

dejan@poskok.hr

Hvala
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a   Novi preventivni banner ccf-a - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Novi preventivni banner ccf-a
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ja sam novi...
» Shadow 600 by Dr Dee Dee Ramone
» Novi
» evo me novi sam