Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:15
U cilju promicanja sigurnosti u prometu i utjecanja na smanjenje broje nezgoda i stradavanja svih sudionika u prometu a posebno vozača motocikala napravio sam reklamni banner koji sam postavio na forum. Iako smo svi mi na ccf-u imali želju da provedemo u istom cilju našu akciju "NISMO NEVIDLJIVI" ista je na žalost opet odgođena ove godine ali ne našom krivicom. evo na ovaj način nadam se da sam pomogao barem malo.Banner je vidljiv na forumu na nekoliko različitih pozicija. ako želite banner staviti na svoju stranicu ili negdje drugdje da se vidi, pošaljem vam na mail. pozdrav.
Zadnja promjena: cro.chopper; uto 11 svi 2010, 09:50; ukupno mijenjano 1 put.
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:23
... a gdje je vidljiv
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:27
na početnoj stranici iznad popisa logiranih i na svakom forumu kojem otvoriš ispod ikona.... obriši kukije pa češ vidjeti ja vidim
saky00 cro chopper forum
Broj postova : 1061 Godina imam : 47 Prebivalište : ozalj Vozim : vn 900 classic Na forumu od : 18.07.2008
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:30
vidio baner
jako pohvalno
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:38
saky00 je napisao/la:
vidio baner
jako pohvalno
hvala saky, glavno da je vidljiv ...... već sam se prestrašio da samo ja vidim
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:45
ono je baner za crf a ne ccf (cro r forum)
ideja dobra izvedba loša, stavi choppera a ne era
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:55
magna je napisao/la:
ono je baner za crf a ne ccf (cro r forum)
ideja dobra izvedba loša, stavi choppera a ne era
daj ne , radi se o motociklima i motorima općenito, da baš , ovo ti nije trebalo
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 13:58
jbga ko oće moje mišljenje mora ga biti spreman i prihvatiti
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 14:22
magna je napisao/la:
jbga ko oće moje mišljenje mora ga biti spreman i prihvatiti
...ko je reka da oće tvoje mišljenje
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 14:22
... ma ja sam ga tražio na vrhu stranice ; sve ok.!
... ipak nije nevidljiv
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 08 svi 2010, 14:28
internet options,delite cookies, bar mislim da je tak. meni je odmah pokazalo....
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a ned 09 svi 2010, 02:01
cro.chopper je napisao/la:
na početnoj stranici iznad popisa logiranih i na svakom forumu kojem otvoriš ispod ikona.... obriši kukije pa češ vidjeti ja vidim
Ti vidiš jer si pgledao dvaput!
drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a pon 10 svi 2010, 07:44
pohvalno za banner, a jel se smije znati zakaj je akcija opet odgođena?
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a pon 10 svi 2010, 08:45
Jel smijemo mi taj banner okolo pokeljit... Ja bi to stavio na fejs i u mail pa poslao okolo..
Mozda bi i tak mogli djelovat.... Ak ovi spamaju i salju reklamu za vijagru pa mozemo i mi sa ovim plemenitim ciljem...
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a pon 10 svi 2010, 17:39
drabotic je napisao/la:
pohvalno za banner, a jel se smije znati zakaj je akcija opet odgođena?
pa ukratko da ne duljim , trebalo je biti nešto organizirano u sklopu auto showa na velesajmu ail je isti odgođen .....
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a pon 10 svi 2010, 17:40
HyperCube je napisao/la:
Jel smijemo mi taj banner okolo pokeljit... Ja bi to stavio na fejs i u mail pa poslao okolo..
Mozda bi i tak mogli djelovat.... Ak ovi spamaju i salju reklamu za vijagru pa mozemo i mi sa ovim plemenitim ciljem...
naravno, pošalji mi mail pa ti pošaljem banner
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a uto 11 svi 2010, 22:26
veliko hvala našem članu blekiju inaće administratoru motoscena foruma, što su podržali cijeli cilj ovog promotivnog bannera i stavio isti banner na forum motoscena. bleki thx
tema na forumu ovdje http://www.motoscena.com/forum_posts.asp?TID=6621&PID=94072#94072
forum http://www.motoscena.com/default.asp
Gost Gost
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a uto 11 svi 2010, 23:05
vidio
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a čet 13 svi 2010, 21:08
Evo i ja se priključujem pohvalama vezanim uz sam banner...
...kako gotovo uvijek i svuda postoji onaj "ALI!"
U javnosti (televizija, radio, razne novine...) je krenula kampanja o pojačanoj opreznosti ostalih sudionika prometa prema motociklistima. U svakoj toj reklami (upozorenju) smo prikazani kako kršimo zakon - neoprezno pretičemo velikom brzinom na raskrižju, vozimo bez kacige (što je najveći debilizam ako nemamo opremu niti kaciga me ne bu spasila ak se omotam oko stupa), neoprezno izlijećemo u promet...uglavnom mi smo najveće budale na cesti. Niti jednom se ne spomenu glupačice i razne babuskare koje pričaju na mob., niti debili u loše tuniranim autima koji nekontrolirano mjenjaju trake i uopće ne gledaju retrovizore, ne spominju se prolasci automobila kroz crveno na zelenom valu, a meni osobito drago voženje u suprotnom smjeru - imao sam prije 2 dana takav susret 3. vrste a skoro i bliski kontakt sa suzuki swiftom kod Buzina... I za kraj moram reći da ne podržavam policijske akcije (ovo nije usmjereno protiv policije već nalogodavaca) protiv motociklista i mislim da ove debilne reklame treba maknuti . Policija samo provodi represiju. Glasni auspusi - pa kak drugačije da znaju da sam pokraj njih kad im je mob. na uhu, glazba do daske. Žao mi je kaj nemam 1000ccm više pa da im se i šajbe tresu. Nenošenje kacige - ako je netko ikada vozio motor po zagrebu u integralnoj kacigi zna da je to živi pakao. Em ti je vruće, em ne vidiš auto pokraj sebe, od toga svega si još nervozniji... Mogu biti u japankama, kupaćim gaćama i potkošulji ali ak je kaciga na glavi meni ne bu ništa - ma daj molim te. Prije dajem prednost dugim hlaćama i jakni naspram kacige u gradskoj vožnji. Reklame, u medijima,nas pokazuju u najmanju ruku debilima...već sam naveo da smo pravi kamikaze u prometu.
Ali eto...treba državnoj blagajni novaca, a mi spadamo u luksuznu skupinu koja manje troši benzina, manje zagađuje okoliš, smanjuje gužvu po gradu, manje zauzima parkinga....kad tako pogledam stvari stvarno sam štetočina!
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sub 15 svi 2010, 22:28
Vladek je napisao/la:
Evo i ja se priključujem pohvalama vezanim uz sam banner...
...kako gotovo uvijek i svuda postoji onaj "ALI!"
U javnosti (televizija, radio, razne novine...) je krenula kampanja o pojačanoj opreznosti ostalih sudionika prometa prema motociklistima. U svakoj toj reklami (upozorenju) smo prikazani kako kršimo zakon - neoprezno pretičemo velikom brzinom na raskrižju, vozimo bez kacige (što je najveći debilizam ako nemamo opremu niti kaciga me ne bu spasila ak se omotam oko stupa), neoprezno izlijećemo u promet...uglavnom mi smo najveće budale na cesti. Niti jednom se ne spomenu glupačice i razne babuskare koje pričaju na mob., niti debili u loše tuniranim autima koji nekontrolirano mjenjaju trake i uopće ne gledaju retrovizore, ne spominju se prolasci automobila kroz crveno na zelenom valu, a meni osobito drago voženje u suprotnom smjeru - imao sam prije 2 dana takav susret 3. vrste a skoro i bliski kontakt sa suzuki swiftom kod Buzina... I za kraj moram reći da ne podržavam policijske akcije (ovo nije usmjereno protiv policije već nalogodavaca) protiv motociklista i mislim da ove debilne reklame treba maknuti . Policija samo provodi represiju. Glasni auspusi - pa kak drugačije da znaju da sam pokraj njih kad im je mob. na uhu, glazba do daske. Žao mi je kaj nemam 1000ccm više pa da im se i šajbe tresu. Nenošenje kacige - ako je netko ikada vozio motor po zagrebu u integralnoj kacigi zna da je to živi pakao. Em ti je vruće, em ne vidiš auto pokraj sebe, od toga svega si još nervozniji... Mogu biti u japankama, kupaćim gaćama i potkošulji ali ak je kaciga na glavi meni ne bu ništa - ma daj molim te. Prije dajem prednost dugim hlaćama i jakni naspram kacige u gradskoj vožnji. Reklame, u medijima,nas pokazuju u najmanju ruku debilima...već sam naveo da smo pravi kamikaze u prometu.
Ali eto...treba državnoj blagajni novaca, a mi spadamo u luksuznu skupinu koja manje troši benzina, manje zagađuje okoliš, smanjuje gužvu po gradu, manje zauzima parkinga....kad tako pogledam stvari stvarno sam štetočina!
cro.chopper Tata foruma
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a pon 17 svi 2010, 20:44
....... jednima se sviđa, drugima ne, treči ne vide .... no nema veze, postigao sam željeni cilj. Preventivni banner i našu akciju "nismo nevidljivi" podržali su sljedeći prijatelji cro chopper foruma i postavili banner na vidljiva mjesta na svojim forumima ili web stranicama: motoscena http://www.motoscena.com/default.asp airbrush forum juriček http://www.juricek.hr/forum/index.php moj skuter http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 auto112 www.auto112.eu
još jednom hvala VAM SVIMA, nema veze koji,kakav ili čiji je motocikl ili skuter ...... svi smo mi na cesti i jednako smo ugroženi poz
magna cro chopper forum
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a uto 18 svi 2010, 07:12
zanimljivo da nema onih najzvučnijih imena , oni su očigledno prebrzi za aute pa im uspijevaju pobjeći prije nego ih sruše
Bleki man
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 20:49
....... jednima se sviđa, drugima ne, treči ne vide .... no nema veze, postigao sam željeni cilj. Preventivni banner i našu akciju "nismo nevidljivi" podržali su sljedeći prijatelji cro chopper foruma i postavili banner na vidljiva mjesta na svojim forumima ili web stranicama: motoscena http://www.motoscena.com/default.asp airbrush forum juriček http://www.juricek.hr/forum/index.php moj skuter http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 auto112 www.auto112.eu
još jednom hvala VAM SVIMA, nema veze koji,kakav ili čiji je motocikl ili skuter ...... svi smo mi na cesti i jednako smo ugroženi poz
Žalosna je činjenica sa se ovoj "akciji" nisu odazvali i ostali moto forumi. Još žalosnije je da se ovakav banner tretira kao reklama, i da se za njegovo postavljanje traži plaćanje. Takvim postupanjem, gubi se smisao preventive, a ona je bitnija od "liječenja posljedica", bar po mom shvaćanju. Moto forum "Motoscena" će uvijek biti otvoren za "akcije" ovakvog tipa, i za to nikada neće uzeti niti jednu lipu. I ubuduće ćemo podržati svaku inicijativu, otkud god došla, a takvim odnosom pokazujemo da smo samo dijelić onoga što svi zajedno predstavljamo. Btw; banner je također postavljen i na našim web stranicama, istoga dana kad i na moto forum; evo linkova:
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 20:56
Bleki je napisao/la:
Žalosna je činjenica sa se ovoj "akciji" nisu odazvali i ostali moto forumi. Još žalosnije je da se ovakav banner tretira kao reklama, i da se za njegovo postavljanje traži plaćanje. Takvim postupanjem, gubi se smisao preventive, a ona je bitnija od "liječenja posljedica", bar po mom shvaćanju. Moto forum "Motoscena" će uvijek biti otvoren za "akcije" ovakvog tipa, i za to nikada neće uzeti niti jednu lipu. I ubuduće ćemo podržati svaku inicijativu, otkud god došla, a takvim odnosom pokazujemo da smo samo dijelić onoga što svi zajedno predstavljamo. Btw; banner je također postavljen i na našim web stranicama, istoga dana kad i na moto forum; evo linkova:
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
Naslov: Re: Novi preventivni banner ccf-a sri 19 svi 2010, 21:00
..., pošalji, nikad nije kasno, a tako bi i ono moje prethodno pisanje ostalo samo pisanje bez osnove. Možda sam pogriješio pisanjem na takav način, ali bi bar vidjeli da li je svima nama u interesu "vrtit nešto" što može spasit živote motociklista.