Početna stranicaPretraľnikPresvlačenje siceva by Hans 610RegistracijaLogin

Presvlačenje siceva by Hans

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Presvlačenje siceva by Hans Empty
PostajNaslov: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimened 18 tra 2010, 21:17

Naš Hans iz Vodica, moj susjed, vrhunski je meštar za tende i uratke sa kožom i skajem. Evo jedan njegov zadnji uradak, sic od kawe 800 presvučen pravom kožom, super je ispalo dobar4

Presvlačenje siceva by Hans 53a2v4
Presvlačenje siceva by Hans Ebam1j
Presvlačenje siceva by Hans 2rx7ipz
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 00:04

... da li samo presvlačenje ili dolazi u obzir i prepravljanje (dorada) postojećih podguznjaka!?
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 00:38

lukylipik je napisao/la:
... da li samo presvlačenje ili dolazi u obzir i prepravljanje (dorada) postojećih podguznjaka!?

ak' te pocela guzica zuljati, kupi janjecu kozu (dlakavo, krzno) i prebaci preko sica.
Citao sam negdje da je to odlicna stvar, dise, kupi vlagu, prirodni materijal...
Biti ce da funkcionira k'o one WOOL preskupe deke i prekrivaci.... Najljepsi nacin da spremis soma eura u ormar!!!
LOL
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 08:13

Može li napraviti ovakvo sjedalo za virago 535? Nije bitan uzorak nego oblik sjedala. Kolika bi otprilike bila cijena? Može na PM.

Presvlačenje siceva by Hans 826b3
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 14:06

lukylipik je napisao/la:

može sve, radi i sa svim vrstama spužve. Najviše radi siceve na jahtama u marinama pa ima sve vrste spužve, razlika je u tvrdoći iste..
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 14:08

2 Vladek

Pitaću ga. Možda bi jedino bija problem donjeg dijela odnosno plastike, neznam jel to može nekako napravit.. Ali da mu doneseš ovakav recimo uništen ili rasparan sic- to bi sigurno rješija...

P.S. Jeli to na slici u biti nadograđen sic od postojećeg viragovog originalnog kalupa?
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitimepon 19 tra 2010, 14:59

asy je napisao/la:
2 Vladek

Pitaću ga. Možda bi jedino bija problem donjeg dijela odnosno plastike, neznam jel to može nekako napravit.. Ali da mu doneseš ovakav recimo uništen ili rasparan sic- to bi sigurno rješija...

P.S. Jeli to na slici u biti nadograđen sic od postojećeg viragovog originalnog kalupa?

Ma sad vidim da on samo presvlači. Mislio sam da radi sjedala. Ovo sjedalo je rađeno od početka, nema veze s orginalom jer je uže i u jednom komadu.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Presvlačenje siceva by Hans   Presvlačenje siceva by Hans Icon_minitime

[Vrh] Go down

Presvlačenje siceva by Hans
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Alo judi evo me tata Hans iz Vodica-pozdrav svima
» Tapiciranje siceva i ostali radovi takve vrste na motoru