Početna stranicaPretraľniksamoizrada - Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' - Page 3 610RegistracijaLogin

Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe'

Go down 
+12
custom rider
GIBO56
jebiki
Jack
freshman
magna
ivek
medo
Yzzy
calc69
swileni
klesoo
16 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

samoizrada - Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe'   samoizrada - Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' - Page 3 Icon_minitimepon 07 svi 2012, 13:05

da ti odgovorim nakon 9 mjeseci. Embarassed Embarassed

Ako se več nisi snašao, moja zamisao je bila na konstrukciju presvući deblju kožu. Krajeve zašiti kožnim resicama, staviti bravice i pantove. Stvari i ovako i onako u kožnim bisagama nosim u posebnim najlonskim vrečicama. Kako nisam mogao doći povoljno do debele kože, pokusirao sam sa limom i onda je to manje više otišlo u zaborav (kontejner)

Za materijal sam koristio inox šipke 6mm i flah 2x5mm. Vezao sam na ramu na 3 točke - tamo gdje se spaja sisybar i na mjesto gdje se spaja nogara suvozača.

Nije vibriralo jače nego inače, konstrukcija je čvrsta onoliko koliko projektirana - ubačeni poprečni nosači. Sa svojih 120kg sam sjedio na njima i sve 5.

Mislim da je prvobitni plan sasvim prihvatljiv i izvediv te na sličan način planiram napraviti bisage za kravu, ali o tom po tom...

[Vrh] Go down

Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe'
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» TORBICA ZA ALAT I OSTALI ACCESORIZE