|
|
| koja dimenzija guma? | |
|
+5swileni medo Vladek HyperCube mbani83 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: koja dimenzija guma? sri 12 svi 2010, 15:47 | |
| Bridgestone šta si napisa je za zadnji kraj, prošle god. sam s matkom iz motoboxa kopao da nađem Bridgestonku i našli je u dimenziji 120/90-17 i od tada imam problem s ljuljanjem u zavoju. Prije 2h pričao s matkmrč | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: koja dimenzija guma? sri 12 svi 2010, 16:05 | |
| Crkle baterije od tastature... nego da nastavim. Pričao s matkom i on mi isto reče da je on gl..To znači da sam rješio problem... Kaže da je kao za mene naručio jednu medzelerku mojih dimenzija i da mu dolazi početkom idućeg tjedna a za zadnju morat ću se strpit mjesec dana jer mu dolazi jedna koja je već rezervirana. Cjena prednje je 830 kn. A ja dosadan iako zadovoljan ko prasac uvatio ga tlačit za avonku ... i odjeb.. kaže da nemože ništa za tu gumu. A ja čuo da su avonke br. 1 . THANKS za informaciju | |
| | | mbani83 cro chopper forum
| Naslov: Re: koja dimenzija guma? pon 17 svi 2010, 09:33 | |
| ZAMISLITE !!!! Našao sam odgovor za ljuljanje u zavoju i nije bilo do gume! To se taman poklopilo pogotovo pošto je veća guma da brže reagira na površinu a pošto počne zadnjim krajem da ljulja onda ti još lakše malo dodaš i prednjim krajem. Ali da ne duljim .... problem je bio u zadnjim amorizerima. Zato bajkeri provjeravajte sve šta se provjerit mora. Amortizeri su ispravni samo što je otišla guma što stoji u oku amortizera i u je stvarao gibanje koje je rezultiralo ljuljanje zadnjeg kraja (u principu kao da je radio skoseve) . Također kad sam kupio motor prošao sam par servisa u pitanju zašto prvi kraj lupne kad izleti do kraja i... zanimljivo svugdje dobio odgovor da je to mali motor koji u principu nema feder za ublaživanje udara kad izleti vilica do kraja dok bolji i veći motori to imaju. Taj problem je rješen kad sam promjenio ulje u vilicama. Pa nemamo para na bacanje kako oni misle ... imam, vozim, i održavm sam koliko to mogu!!! Bitan je vjetar u kosi ... koja je davno pobjegla.... | |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| | | | mbani83 cro chopper forum
| Naslov: Re: koja dimenzija guma? pon 17 svi 2010, 09:54 | |
| Nije stvar u brzini nego ispravnosti motora za koju ne znaš dok je ne skužiš ... stoga smatram da je ovo forum gdje ćemo pomagat jedni drugima ako možemo i ukazat na neki problem. Primjera radi ja sam otkrio da ne valja ta guma kad sam išao mjenjati zadnje amortizere a šta se toga tiče uvijek nešto experimentiram tako da su mi sada nazad amortizeri od MZ-a. Mislim da je bitnije nekome pomoć i ukazat na neke greške i probleme nego se falit s svojim bike... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: koja dimenzija guma? | |
| |
| | | | koja dimenzija guma? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|