|
|
| -Yamaha XS 650 | |
|
+43nenad barinić Ash cro.chopper chopperman maxart Bosqeto Dukes of hazzard Hedo nikomil1 Zlac pinky mbani83 rocky 61 Karlo markito magna TheSanja calc69 jebiki mavo dado12 Vladek harly emzika tamigo Laci-luc StarBobo webrider GIBO56 buralee Beatnik Bušilica gusgus Munja klesoo Rocker-C swileni dragger palomas Saba Suhi custom rider Felix 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| | | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 11:50 | |
| - Felix je napisao/la:
- -Stiglo sedište ,sad sve kompletno i bez obzira na čekanje majstor tapetar me oduševio ,toliko truda i ljubavi prema detalju skoro nisam video,materijali su vrhunski počevši od kože,konca,podloga da bi se izbeglo tegljenje sedećeg dela,jednostavno uradađeno da traje dugo.
-Evo sve na gomili.
Dobro izgleda, samo imam jedno pitanje oko detlja koji me buni. Zasto toliki naslon pozadi kad je to jednosed i prakticno nemoguce ti je nasloniti se? | |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 12:14 | |
| 2 nikomil: stvarno prvi puta vidiš ovo??? pa to je jedan od modnih stilova čopera da stoji tako samo za ukras... | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 12:19 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Ako se ne varam promjenio je vlasnika....
.......... jeste promenio uzeo ga moj dobar prijatelj, ''završen'' je u FULU ( uvek ima nešto da se radi), nema onog naslona i prelež'o sve dečje bolesti ........... | |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 12:33 | |
| Stvarno svaka čast! | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 13:09 | |
| u stilu je | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 14:10 | |
| - Hedo je napisao/la:
- 2 nikomil: stvarno prvi puta vidiš ovo??? pa to je jedan od modnih stilova čopera da stoji tako samo za ukras...
da stvarno...nisam ja bas narocito iskusan motociklista (biker nisam u opste ako ima neke razlike ) nisam clan nekog kluba gde bi gledao motore i slicno nego onako .. ono sto izadje fabrciki procitam tehnicke karakteristike ... i sad kad sam bideo ovo .. bilo mi je nelogicno bez pri tome da razmislim o ukrasima... nisam neka narocito umetnicka dusa.... kod mene je na prvo mesto prakticnost i korisnost ... a tek onda izgled i ukrasi. u svakom slucaju fala za bjasnjenje felix. | |
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 30 ruj 2011, 14:26 | |
| ......... tehničke karakteristi, od pre triespet godina, smešno ........... ........ ciklistika, uopšte niiiiiiiiiiiiiije smešno, ravno samoubistvu......... ........ ukrasi, koro sve samoizgradnja ......... ........ praktičnost, nikakva, totalno nepraktičan .......... ........ korisnost, nema je, skoro , beskoristan .... ........ udobnost, šta to beše bi ......... ........ čemu sve onda ovo .......... MERAK, MERAK, MERAK ..... MA PRAVI ROCK END ROL, osećam se k'o Californijski Sinner kad ga provozam, k'o da mi Džesi Džejms, Indian Leri i Kol Foster najbolji Frendovi ......... | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 ned 30 lis 2011, 12:41 | |
| - Felix je napisao/la:
- ......... tehničke karakteristi, od pre triespet godina, smešno ...........
........ ciklistika, uopšte niiiiiiiiiiiiiije smešno, ravno samoubistvu.........
........ ukrasi, koro sve samoizgradnja .........
........ praktičnost, nikakva, totalno nepraktičan ..........
........ korisnost, nema je, skoro , beskoristan ....
........ udobnost, šta to beše bi .........
........ čemu sve onda ovo .......... MERAK, MERAK, MERAK ..... MA PRAVI ROCK END ROL, osećam se k'o Californijski Sinner kad ga provozam, k'o da mi Džesi Džejms, Indian Leri i Kol Foster najbolji Frendovi ......... Ali je cool...........a to je cilj | |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 ned 30 lis 2011, 19:11 | |
| - Felix je napisao/la:
- ......... tehničke karakteristi, od pre triespet godina, smešno ...........
........ ciklistika, uopšte niiiiiiiiiiiiiije smešno, ravno samoubistvu.........
........ ukrasi, koro sve samoizgradnja .........
........ praktičnost, nikakva, totalno nepraktičan ..........
........ korisnost, nema je, skoro , beskoristan ....
........ udobnost, šta to beše bi .........
........ čemu sve onda ovo .......... MERAK, MERAK, MERAK ..... MA PRAVI ROCK END ROL, osećam se k'o Californijski Sinner kad ga provozam, k'o da mi Džesi Džejms, Indian Leri i Kol Foster najbolji Frendovi ......... sve si mu rekao bas kao da si me pitao s tobom takodjer moram popiti pivu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pon 31 lis 2011, 14:58 | |
| Da li uopće ima XS650 još na prodaju? Čini mi se da su Bobber tuneri pokupili sve što se da pokupiti po svijetu. |
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 uto 01 stu 2011, 19:40 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Da li uopće ima XS650 još na prodaju? Čini mi se da su Bobber tuneri pokupili sve što se da pokupiti po svijetu.
......... jel ovo bilo pitanje ili konstatacija ........ | |
| | | Gost Gost
| | | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pon 14 stu 2011, 01:09 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Da li uopće ima XS650 još na prodaju? Čini mi se da su Bobber tuneri pokupili sve što se da pokupiti po svijetu.
Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn. I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pon 14 stu 2011, 08:40 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn. I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje. Vjerovatno se ne bi mogli uvesti u HR, zbog normi. Ali u svakom slučaju ako mi možeš na PM poslati link ako imaju web stranicu. | |
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pon 14 stu 2011, 09:36 | |
- ZIGGY je napisao/la:
Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn. I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje. kolega posalji mi link ili kontakt na pm ako nije problem | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| | | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pon 14 stu 2011, 20:06 | |
| - Vladek je napisao/la:
- rocky 61 je napisao/la:
Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn. I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje. Vjerovatno se ne bi mogli uvesti u HR, zbog normi. Ali u svakom slučaju ako mi možeš na PM poslati link ako imaju web stranicu. Mogu se uvesti u Hr. jer su motori uveženi iz Švicarske( ovaj Amerikanac je opet iz jednog drugog salona)Poztržit ču link pa poslati ovih dana. | |
| | | Gost Gost
| | | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 sri 16 stu 2011, 18:27 | |
- Vladek je napisao/la:
- rocky 61 je napisao/la:
Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn. I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje. Vjerovatno se ne bi mogli uvesti u HR, zbog normi. Ali u svakom slučaju ako mi možeš na PM poslati link ako imaju web stranicu. Mogu se uvesti u Hr. jer su motori uveženi iz Švicarske( ovaj Amerikanac je opet iz jednog drugog salona)Poztržit ču link pa poslati ovih dana. O ne, ne bi se mogli uvesti...HR ima puno strože norme oko homologizacije i uvoza motornih vozila. BiH je još uvijek El Dorado za uvoz motornih vozila svih veličina i namjena....treba to još koristiti dok se može. | |
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 čet 17 stu 2011, 19:17 | |
| Samo da se javnem ukratko, juče svratio i ima se šta i vidjeti, cijene ne bih komentarisao jer nisam imao vremena detaljno sve pregledati, a jedan od vlasnika je bio jako ljubazan i rekao mi da ima još radova i dorada na objektu, te da je planiran moto servis, salon prodaje i vani kros staza i još dosta sadržaja što će nastojati do proljeća uraditi, sad samo radi kafić i mogu se pogledati mašine.Ja sam napravio par fotki koje budem kasnije postavio a ako koga budu interesovale cijene dobio sam cjenik modela koje imaju u prodaji... | |
| | | nikomil1 man
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 čet 17 stu 2011, 20:47 | |
| - pinky je napisao/la:
- Samo da se javnem ukratko, juče svratio i ima se šta i vidjeti, cijene ne bih komentarisao jer nisam imao vremena detaljno sve pregledati, a jedan od vlasnika je bio jako ljubazan i rekao mi da ima još radova i dorada na objektu, te da je planiran moto servis, salon prodaje i vani kros staza i još dosta sadržaja što će nastojati do proljeća uraditi, sad samo radi kafić i mogu se pogledati mašine.Ja sam napravio par fotki koje budem kasnije postavio a ako koga budu interesovale cijene dobio sam cjenik modela koje imaju u prodaji...
to to!!!! fotke i cjene davaj | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 18 stu 2011, 07:47 | |
| - pinky je napisao/la:
- Samo da se javnem ukratko, juče svratio i ima se šta i vidjeti, cijene ne bih komentarisao jer nisam imao vremena detaljno sve pregledati, a jedan od vlasnika je bio jako ljubazan i rekao mi da ima još radova i dorada na objektu, te da je planiran moto servis, salon prodaje i vani kros staza i još dosta sadržaja što će nastojati do proljeća uraditi, sad samo radi kafić i mogu se pogledati mašine.Ja sam napravio par fotki koje budem kasnije postavio a ako koga budu interesovale cijene dobio sam cjenik modela koje imaju u prodaji...
ljepo elaborirano još lokacija,kontakt i sl. | |
| | | Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 18 stu 2011, 10:27 | |
| - maxart je napisao/la:
- pinky je napisao/la:
ljepo elaborirano još lokacija,kontakt i sl. Da! Ne kužim zakaj se na jednom moto forumu nebi smjelo javno i konkretno pisati o ovom "moto shopu" umjesto na PP. | |
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 pet 18 stu 2011, 21:06 | |
| Pozdrav društvo, evo maloprije stigao sa puta iz Sarajeva, pa sam baš u banani,Što se tiče Brčkog i ovog salona obećavam za sutra tačne podatke i brojeve tel., a naravno i fotke, a ako nekoga bude interesovalo nešto konkretno o nekom modelu samo nek se javne, u srijedu ponovo navraćam i po želji realizujem. Samo nism Vam glavno spomenuo, kada sam se predstavio ko sam, odakle sam i spomenuo CRO CHOPER FORUM, pitjući mogu li napraviti par fotki lik je uz smješak klimnuo glavom i rekao samo slikaj, znam za forum sve je OK. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: -Yamaha XS 650 | |
| |
| | | | -Yamaha XS 650 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|