Početna stranicaPretraľnik-Yamaha XS 650 - Page 4 610RegistracijaLogin

-Yamaha XS 650

Go down 
+43
nenad barinić
Ash
cro.chopper
chopperman
maxart
Bosqeto
Dukes of hazzard
Hedo
nikomil1
Zlac
pinky
mbani83
rocky 61
Karlo
markito
magna
TheSanja
calc69
jebiki
mavo
dado12
Vladek
harly
emzika
tamigo
Laci-luc
StarBobo
webrider
GIBO56
buralee
Beatnik
Bušilica
gusgus
Munja
klesoo
Rocker-C
swileni
dragger
palomas
Saba
Suhi
custom rider
Felix
47 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

-Yamaha XS 650 - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 11:18

Felixe affraid king
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

Broj postova : 326
Godina imam : 45
Prebivalište : Skopje
Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6
Na forumu od : 18.01.2011

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 11:50

Felix je napisao/la:
-Stiglo sedište ,sad sve kompletno i bez obzira na čekanje majstor tapetar me oduševio ,toliko truda i ljubavi prema detalju skoro nisam video,materijali su vrhunski počevši od kože,konca,podloga da bi se izbeglo tegljenje sedećeg dela,jednostavno uradađeno da traje dugo.
-Evo sve na gomili.
-Yamaha XS 650 - Page 4 Rqzts3

Dobro izgleda, samo imam jedno pitanje oko detlja koji me buni.

Zasto toliki naslon pozadi kad je to jednosed i prakticno nemoguce ti je nasloniti se?
[Vrh] Go down
Hedo
cro chopper forum
cro chopper forum
Hedo

Broj postova : 3302
Godina imam : 37
Prebivalište : Santa Domenica
Vozim : Cruisera
Na forumu od : 16.07.2009

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 12:14

2 nikomil: stvarno prvi puta vidiš ovo??? Shocked pa to je jedan od modnih stilova čopera da stoji tako samo za ukras...
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 12:19

Vladek je napisao/la:
Ako se ne varam promjenio je vlasnika....

.......... jeste promenio uzeo ga moj dobar prijatelj, ''završen'' je u FULU ( uvek ima nešto da se radi), nema onog naslona i prelež'o sve dečje bolesti ...........

-Yamaha XS 650 - Page 4 22EE7F0D-A73B-DA49-A1B2-B8FBD3E78445_thumb
[Vrh] Go down
Dukes of hazzard
cro chopper forum
cro chopper forum
Dukes of hazzard

Broj postova : 982
Godina imam : 43
Prebivalište : Karlovac
Vozim : Yamaha XVS 1100
Na forumu od : 15.12.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 12:33

Stvarno svaka čast! king
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 13:09

u stilu je dobar
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 14:10

Hedo je napisao/la:
2 nikomil: stvarno prvi puta vidiš ovo??? Shocked pa to je jedan od modnih stilova čopera da stoji tako samo za ukras...

da stvarno...nisam ja bas narocito iskusan motociklista (biker nisam u opste ako ima neke razlike Very Happy)

nisam clan nekog kluba gde bi gledao motore i slicno nego onako .. ono sto izadje fabrciki procitam tehnicke karakteristike ... i sad kad sam bideo ovo .. bilo mi je nelogicno Smile bez pri tome da razmislim o ukrasima... nisam neka narocito umetnicka dusa.... kod mene je na prvo mesto prakticnost i korisnost ... a tek onda izgled i ukrasi.

u svakom slucaju fala za bjasnjenje felix.
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 30 ruj 2011, 14:26

......... tehničke karakteristi, od pre triespet godina, smešno ...........

........ ciklistika, uopšte niiiiiiiiiiiiiije smešno, ravno samoubistvu.........

........ ukrasi, koro sve samoizgradnja .........

........ praktičnost, nikakva, totalno nepraktičan ..........

........ korisnost, nema je, skoro , beskoristan ....

........ udobnost, šta to beše bi Question Question .........

........ čemu sve onda ovo .......... MERAK, MERAK, MERAK ..... MA PRAVI ROCK END ROL, osećam se k'o Californijski Sinner kad ga provozam, k'o da mi Džesi Džejms, Indian Leri i Kol Foster najbolji Frendovi roker roker roker .........
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimened 30 lis 2011, 12:41

Felix je napisao/la:

........ ciklistika, uopšte niiiiiiiiiiiiiije smešno, ravno samoubistvu.........

........ čemu sve onda ovo .......... MERAK, MERAK, MERAK ..... MA PRAVI ROCK END ROL, osećam se k'o Californijski Sinner kad ga provozam, k'o da mi Džesi Džejms, Indian Leri i Kol Foster najbolji Frendovi roker roker roker .........
Ali je cool...........a to je cilj dobar dobar
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimened 30 lis 2011, 19:11

Felix je napisao/la:

sve si mu rekao bas kao da si me pitao Very Happy dobar

s tobom takodjer moram popiti pivu cuga
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 31 lis 2011, 14:58

Da li uopće ima XS650 još na prodaju? Čini mi se da su Bobber tuneri pokupili sve što se da pokupiti po svijetu.
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimeuto 01 stu 2011, 19:40

ZIGGY je napisao/la:
Da li uopće ima XS650 još na prodaju? Čini mi se da su Bobber tuneri pokupili sve što se da pokupiti po svijetu.

......... jel ovo bilo pitanje ili konstatacija Question ........
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimeuto 01 stu 2011, 22:16

Felix je napisao/la:
ZIGGY je napisao/la:

......... jel ovo bilo pitanje ili konstatacija Question ........

Pa pitanje uz konstataciju dobar
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 14 stu 2011, 01:09

ZIGGY je napisao/la:

Ima u Brčkom , uvežen iz amerike , u salonu polovnih motora i to za 12 000 kn.
I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 14 stu 2011, 08:40

rocky 61 je napisao/la:

I kad smo kod toga otvoren je i najveći salon polovnih motocikala na Balkanu u okolici Brčkog ( da ne bi ispala reklama neću pisati ni naziv ni mjesto) . Motori su toliko jeftini da se ima računa kupiti i ponovno ocariniti u Hr-u i poplačati sve obaveze i opet ispadnu jeftiniji nego da ga kupite bilo gdje drugdje.

Vjerovatno se ne bi mogli uvesti u HR, zbog normi. Ali u svakom slučaju ako mi možeš na PM poslati link ako imaju web stranicu.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 14 stu 2011, 09:36

rocky 61 je napisao/la:
ZIGGY je napisao/la:

kolega posalji mi link ili kontakt na pm ako nije problem
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 14 stu 2011, 18:57

Ima već dvije sedmice kako prolazim idući iz Bčkog i nikako da svratim, u srijedu svraćam i obećavam da ću nabaciti koju fotku, pa da malo pogledate, a zašto da ne ! dobar cuga
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepon 14 stu 2011, 20:06

Vladek je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:

Vjerovatno se ne bi mogli uvesti u HR, zbog normi. Ali u svakom slučaju ako mi možeš na PM poslati link ako imaju web stranicu.
Mogu se uvesti u Hr. jer su motori uveženi iz Švicarske( ovaj Amerikanac je opet iz jednog drugog salona)Poztržit ču link pa poslati ovih dana.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimesri 16 stu 2011, 08:13

pinky je napisao/la:
Ima već dvije sedmice kako prolazim idući iz Bčkog i nikako da svratim, u srijedu svraćam i obećavam da ću nabaciti koju fotku, pa da malo pogledate, a zašto da ne ! dobar cuga

Hvala na infu, morati ću se zaletiti..
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimesri 16 stu 2011, 18:27

rocky 61 je napisao/la:
Vladek je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:

Mogu se uvesti u Hr. jer su motori uveženi iz Švicarske( ovaj Amerikanac je opet iz jednog drugog salona)Poztržit ču link pa poslati ovih dana.

O ne, ne bi se mogli uvesti...HR ima puno strože norme oko homologizacije i uvoza motornih vozila. BiH je još uvijek El Dorado za uvoz motornih vozila svih veličina i namjena....treba to još koristiti dok se može.
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimečet 17 stu 2011, 19:17

Samo da se javnem ukratko, juče svratio i ima se šta i vidjeti, cijene ne bih komentarisao jer nisam imao vremena detaljno sve pregledati, a jedan od vlasnika je bio jako ljubazan i rekao mi da ima još radova i dorada na objektu, te da je planiran moto servis, salon prodaje i vani kros staza i još dosta sadržaja što će nastojati do proljeća uraditi, sad samo radi kafić i mogu se pogledati mašine.Ja sam napravio par fotki koje budem kasnije postavio a ako koga budu interesovale cijene dobio sam cjenik modela koje imaju u prodaji... dobar
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimečet 17 stu 2011, 20:47

pinky je napisao/la:
Samo da se javnem ukratko, juče svratio i ima se šta i vidjeti, cijene ne bih komentarisao jer nisam imao vremena detaljno sve pregledati, a jedan od vlasnika je bio jako ljubazan i rekao mi da ima još radova i dorada na objektu, te da je planiran moto servis, salon prodaje i vani kros staza i još dosta sadržaja što će nastojati do proljeća uraditi, sad samo radi kafić i mogu se pogledati mašine.Ja sam napravio par fotki koje budem kasnije postavio a ako koga budu interesovale cijene dobio sam cjenik modela koje imaju u prodaji... dobar

to to!!!!

fotke i cjene davaj Smile
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 18 stu 2011, 07:47

pinky je napisao/la:
ljepo elaborirano Twisted Evil još lokacija,kontakt i sl.
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
Suhi
cro chopper forum
cro chopper forum
Suhi

Broj postova : 1052
Prebivalište : Zagreb, Dubrava
Vozim : between two bikes
Na forumu od : 04.12.2007

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 18 stu 2011, 10:27

maxart je napisao/la:
pinky je napisao/la:
ljepo elaborirano Twisted Evil još lokacija,kontakt i sl.

Da!
Ne kužim zakaj se na jednom moto forumu nebi smjelo javno i konkretno pisati o ovom "moto shopu" umjesto na PP.

[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitimepet 18 stu 2011, 21:06

Pozdrav društvo, evo maloprije stigao sa puta iz Sarajeva, pa sam baš u banani,Što se tiče Brčkog i ovog salona obećavam za sutra tačne podatke i brojeve tel., a naravno i fotke, a ako nekoga bude interesovalo nešto konkretno o nekom modelu samo nek se javne, u srijedu ponovo navraćam i po želji realizujem.
Samo nism Vam glavno spomenuo, kada sam se predstavio ko sam, odakle sam i spomenuo CRO CHOPER FORUM, pitjući mogu li napraviti par fotki lik je uz smješak klimnuo glavom i rekao samo slikaj, znam za forum sve je OK. dancingbanana dobar

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: -Yamaha XS 650   -Yamaha XS 650 - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

-Yamaha XS 650
[Vrh] 
Stranica 4 / 6.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» yamaha xvs 650
» Yamaha fz1