|
|
| sissy bar dragstar xvs 650 | |
|
+5magna custom rider Franjo dragger dibidus 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 14:54 | |
| dakle, došlo vrijeme da to riješim, koga cimat? kucelja ili ima i drugih prijedloga?? zna li netko o kojoj je cifri riječ kod kucelja? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 15:07 | |
| sissy bar Givi ima već od 1200 kn pa do 1900 kn kod bilo kojeg dilera motorima i dodatnom opremom . |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 15:38 | |
| Kucelj, 1200 kn za vn900 uključujući nosać prtljage (kopija original naslona samo što je nosać prtljage i naslon od okrugle cijevi). Mislim da je to cijena i za dragicu. Kvaliteta izrade i obrade je za svaku pohvalu samo mala primjedba na spužvicu naslona (premekana) a i motor se mora dovesti kod njega. | |
| | | Franjo man
Broj postova : 293 Godina imam : 46 Prebivalište : Bjelovar/Zagreb Vozim : Suzuki Marauder VZ 800 Na forumu od : 22.12.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 15:56 | |
| Jučer sam dobio informaciju i za ovu firmu u Velikoj Gorici, ali cijene stvarno ne znam: http://www.inox-top.hr | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 19:00 | |
| ma napraviš si ga sam,malo mašte i napraviš si ga po svom guštu. Cijene dodatnih djelova za naše motore cu dosta precjenjene. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 19:03 | |
| nije to baš tako napraviš ga sam. evo na primjer ja di bi ja to mogao napraviti kad stanujem u zgradi i nemam ni garažu ni alat, a samim tim ni iskustva u varenju rezanju brušenjuni poliranju. uzalud ti volja kad se sve svodi na želju | |
| | | dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 19:07 | |
| - custom rider je napisao/la:
- ma napraviš si ga sam,malo mašte i napraviš si ga po svom guštu.
Cijene dodatnih djelova za naše motore cu dosta precjenjene. jooojj pobro... ja sam vičan tehničkim poslovima kad treba ubušit rupu u zidu i zašarafat nešto u tipl... zavarivao jesam i savijao nešto, ali bez alata nema zanata kao što reče prethodnik... ja sam ti od onih koji će platit da ne moraju sami nešto odradit... iskreno, volio bih sam početi raditi takve stvari, ali zbog posla nemam vremena uvalit se nekom u radionicu i učiti, pa na kraju krajeva i napraviti nešto solo. | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 19:56 | |
| istina da je ponekad svoje želje teško sprovest u djelo. evo mog primjera: kad sa kupio motor zaželio sam si stavit bisage a za bisage trebaju nosači,pa se lagano zaputim u moto shopove da vidim kako se kreču cijene,a ono za dva nosača cijena je u nebesima(nemam srca govorit o cijenama). Dođem doma i gledam bisage pa gledam motor i razmišljam kasko da si pomognem.Malo razmišljam pa su ideje počele.Otišao sam u trgovinu sa inox opremom i uzeo dvije štange od prokroma, osmicu,dužine 1,5 m.Uzeo običnu žicu i savio si u obliku koji mi paše,susjeda sam pitao da mi posudi onu ručnu savijačicu kojom se služe zidari kad si uvijaju željezo.Posavijao sam si u željeni oblik i stavio na motor,viškove sam odrezao i na vrhu sam si narezao navoje i gore sam si zavidao adaptere koji se služe za barke(adapter je bio kao stvoren za to što je meni trebalo naime radi se o cijevi koja ima u sebi navoj a na vrhu ja rupa kroz koju prolazi vida m8,uzro sam si i duže vide),kad sam si to složio zavidao sam na motor pa namontirao bisage i eko bisage su na motoru.Nekolicina me pitala di sam ih kupio pa kad sam im objasnio postupak ostali su iznenađeni kako se može sa malo volje ušparat i napravit željeni komad. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 21:38 | |
- istina da je ponekad svoje želje teško sprovest u djelo.
evo mog primjera: kad sa kupio motor zaželio sam si stavit bisage a za bisage trebaju nosači,pa se lagano zaputim u moto shopove da vidim kako se kreču cijene,a ono za dva nosača cijena je u nebesima(nemam srca govorit o cijenama). Dođem doma i gledam bisage pa gledam motor i razmišljam kasko da si pomognem.Malo razmišljam pa su ideje počele.Otišao sam u trgovinu sa inox opremom i uzeo dvije štange od prokroma, osmicu,dužine 1,5 m.Uzeo običnu žicu i savio si u obliku koji mi paše,susjeda sam pitao da mi posudi onu ručnu savijačicu kojom se služe zidari kad si uvijaju željezo.Posavijao sam si u željeni oblik i stavio na motor,viškove sam odrezao i na vrhu sam si narezao navoje i gore sam si zavidao adaptere koji se služe za barke(adapter je bio kao stvoren za to što je meni trebalo naime radi se o cijevi koja ima u sebi navoj a na vrhu ja rupa kroz koju prolazi vida m8,uzro sam si i duže vide),kad sam si to složio zavidao sam na motor pa namontirao bisage i eko bisage su na motoru.Nekolicina me pitala di sam ih kupio pa kad sam im objasnio postupak ostali su iznenađeni kako se može sa malo volje ušparat i napravit željeni komad. Sve pohvale jer sam mišljenja da i kupovna dodatna oprema nije uvijek rješenje , a i što se tiće uštede valja se potruditi . |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 21:54 | |
- ma napraviš si ga sam,malo mašte i napraviš si ga po svom guštu.
Cijene dodatnih djelova za naše motore cu dosta precjenjene. treba imat vremena, volje, garažu i alat...da bi od ručnog rada nastao lijep dodatak za bajk meni recimo fali alat i nešto iskustva, al u očekivanju nove makine mali Zing trenuno postaje malim eksperimentom početničkog customiziranja svakako treba pogledat originalne dijelove, pa zavisno koliko si ko može priuštit | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 sri 02 tra 2008, 23:27 | |
| ...ručni rad...uvijek je ljepše kada je nešto vlastitih ruku djelo, to mi dođe kao potpis na motor; vlastiti rukopis koji po motoru ostavljaš... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 čet 03 tra 2008, 00:03 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ...ručni rad...uvijek je ljepše kada je nešto vlastitih ruku djelo, to mi dođe kao potpis na motor; vlastiti rukopis koji po motoru ostavljaš...
kak' da ne! Mozes vlastitim rukama mjesiti tjesto i sisu. Za izradu kojekakvih djidjimidji po chopperu treba imati alat. Oni koji imaju (a mozda imas i ti) to i rade, a ostali su prisiljeni na kupovinu. Ja osobno nikada ne bih na motor stavio nesto sto je ocita nakarada i vidljivo je da je uradjeno u supi, vlastitim rukama...... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 čet 03 tra 2008, 07:00 | |
| tako je klesoo, a kupiti se nemora isključivo u trgovini. kupovinom se smatra i kad ti napravi netko kao kamba ili kucelj, a cijene su puno manje a izgleda originalno i lipo | |
| | | Streinger man
Broj postova : 95 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb -VN 800 Classic Vozim : VN 800 Classic Na forumu od : 03.11.2007
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 čet 03 tra 2008, 20:21 | |
| - dragger je napisao/la:
- Kucelj, 1200 kn za vn900 uključujući nosać prtljage (kopija original naslona samo što je nosać prtljage i naslon od okrugle cijevi). Mislim da je to cijena i za dragicu. Kvaliteta izrade i obrade je za svaku pohvalu samo mala primjedba na spužvicu naslona (premekana) a i motor se mora dovesti kod njega.
Meni je napravio sissybar+nosač prtljage za 700kn... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 čet 03 tra 2008, 21:12 | |
| - Streinger je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- Kucelj, 1200 kn za vn900 uključujući nosać prtljage (kopija original naslona samo što je nosać prtljage i naslon od okrugle cijevi). Mislim da je to cijena i za dragicu. Kvaliteta izrade i obrade je za svaku pohvalu samo mala primjedba na spužvicu naslona (premekana) a i motor se mora dovesti kod njega.
Meni je napravio sissybar+nosač prtljage za 700kn... Cijena je više nego OK, ali vlasnik navedenog sissija je prezadovoljan i cijenom i izgledom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sissy bar dragstar xvs 650 | |
| |
| | | | sissy bar dragstar xvs 650 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|