Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
Naslov: Re: Uvijek za akciju ... sri 27 sij 2010, 07:12
biker je napisao/la:
huš je napisao/la:
pa ne kužim sad - pa fino je rekla da se vozila kao suputnik ili ti ćuvarica bubrega na r motorima - znaći iskustvo postoji i to veliko - a to kaj je vas frka ma nabavi ti sam kacigu a neko se bu uvijek našel za pofurat te na neku fešticu
Kak si samo najusil temu cim nekaj treba voziti odma se javis !!! inace te nema nigdje! Ajde bar znamo da tebe nije frka
ma ko ja - ma daj ....ma od kud ti to ..... pa znaš da s menom se nije preporućljivo vozit
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
Naslov: Re: Uvijek za akciju ... sri 27 sij 2010, 09:27
huš je napisao/la:
ma ko ja - ma daj ....ma od kud ti to ..... pa znaš da s menom se nije preporućljivo vozit
ni u autu,a kamo na motoru,uvijek se završi u birtiji
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: Uvijek za akciju ... sri 27 sij 2010, 10:08
Crna je napisao/la:
Obzirom da imam doma tattoo studio pa mi je stalno teoretski guzva ... Preko dana nemam bas mogucnosti izaci vanka na kafu ili kakvo druzenje ... Najbolje je vrijeme ako se samnom zelite druziti onda je najbolje vrijeme iza 19h .... preko dana sam jednostavno zauzeta ... i radim ... uhhhh ... ima toga dosta tako da sam ponekad vec i u 20h u banani i Jednostavno zakljucam ....
ALI AKO JE IKAKVA AKCIJA IZA 19, 20H ..... ZOVITE ...
znači ipak nije uvijek spremna za akciju, u biti više nije nego je
Crna man
Broj postova : 68 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb Vozim : Voze me .... Na forumu od : 21.01.2010
Naslov: Re: Uvijek za akciju ... sri 27 sij 2010, 19:27
ne nisam uvijek za akciju .... hajme .... preko dana je najveca akcija ... navece se nista ne dogadja niti se tko nalazi na nekim