|
|
| Honda ST 1300 Pan European | |
|
+15coHr bostjan mungos Bučni Gosp.Hrvoje k@n Emil profa calc69 Mr.DJ magna Kum mavo lukylipik Jozee 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 11:09 | |
| | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 11:12 | |
| - merla je napisao/la:
- Sve sto si opisao je vjerojatno istina. Ali ne zato sto je Pan europian los motor, nego zato sto je to veliki putni motor, krstarica. Tezina, zavoji, trosenje gume - sve posljedica toga sto je velik i tezak, a to je odlika putnih motora, sto na vecim putovanjima ne mora biti nedostatak, nego ponekad i prednost...
Mislim da je problem ono sto si i sam zakljucio, jednostavno nije tvoj tip motora, nije ti "legao" ...ali uvijek je dobro znati i za mane nekog motora, pa onda sve odvagnuti i odluciti se za eventualnu kupnju... a vjerujem i da ces se sloziti sa mnom da su prave i iskrene recenzije od nekoga s iskustvom prava rijetkost... | |
| | | ghibli man
Broj postova : 68 Godina imam : 57 Prebivalište : Labin Vozim : Yamaha BT1100 Bulldog Na forumu od : 14.12.2011
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 11:28 | |
| evo predstavio sam se. nadam se da dobro. slike neznam dodavati. sjetio sam se još jednog problema kod Paneuropeana a to je "rikverc" takva grdosija od motora a bez rikverca! Na parkiralištu savjetujem budučim vlasnicima ovog motora da obavezno parkiraju tako da nije potrebno svojom snagom u rikverc izlaziti jer je to puno puta nemoguče bez pomoči drugih. Ja sam imao ženu umjesto rikverca a naravno i ujesto vešmašine, kuhinje... ali to je druga tema | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 12:10 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- Sve sto si opisao je vjerojatno istina. Ali ne zato sto je Pan europian los motor, nego zato sto je to veliki putni motor, krstarica. Tezina, zavoji, trosenje gume - sve posljedica toga sto je velik i tezak, a to je odlika putnih motora, sto na vecim putovanjima ne mora biti nedostatak, nego ponekad i prednost...
Mislim da je problem ono sto si i sam zakljucio, jednostavno nije tvoj tip motora, nije ti "legao" ...ali uvijek je dobro znati i za mane nekog motora, pa onda sve odvagnuti i odluciti se za eventualnu kupnju... a vjerujem i da ces se sloziti sa mnom da su prave i iskrene recenzije od nekoga s iskustvom prava rijetkost... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 15:01 | |
| | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European čet 15 pro 2011, 16:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Honda ST 1300 Pan European | |
| |
| | | | Honda ST 1300 Pan European | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|