| Posao bikera za bikera | |
|
+14emirharley buba zoki-sk lukylipik lord Kum Jack Yzzy magna kvesta necchi kec1982 merla cro.chopper 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 11:56 | |
| U ovo vrijeme krize,recesije ili kako već to nazvati,sinula mi je jedna ideja ???? Na netu postoji masa web stranica ili ti portala koji nude ili traže poslove?! da ih sad sve ne nabrajam. Zašto ne bi napravio portal gdje bi svi bikeri mogli predati oglas gdje traže ili nude posao naravno bikerima. Ima nas bikera koji imamo stalan,državni ili privatan biznis ima nas bikera koji su vlasnici tvrtki, ima nas bikera koji tek završavaju škole ili fakultete a ima i bikera koji nemaju posla ili su izgubili posao. Halo i šta sad???? Naravno uz zdravlje,sreću i obitelj treba i živjeti što je svakako najbitnije, nisam osjetio takav život da nemam posla ili da trebam tražim posao,fala bogu. Ali ima ih sigurno koji jesu. Nemam biznis kojim bi zaposlio ili spasio barem jednog bikera ali možda kod nas postoji jedan takav, ali ako uspijem zaposliti barem jednog bikera (preko weba) ideja je uspijela . Evo to bi bila jedna ideja, naravno ne mogu je sam ostvariti (vrijeme,novac,hosting,design) ali ako postoji među vama zainteresiranih koji bi mi se priključili u ideji javite mi se na pp. Stranica bi bila samo za bikere a poslove bi nudili bikeri i poslove bi tražili bikeri.Trebam web majstora koji je biker i kuži cijelu spiku. Npr. biker ima trgovinu moto djelovima traži prodavača,firma treba hostese za sajam,bikerica traži posao ..... i sl. Zašto ne probati ????? Kaj mislite ? | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 12:37 | |
| ... i onda bi te neko tuzio za diskriminaciju, jer preferiras odredjenu skupinu ljudi... a ima puuuno ljudi koji jedva cekaju da nekoga tuze... (ipak je zagorje blizu ) | |
|
| |
kec1982 man
Broj postova : 213 Godina imam : 42 Prebivalište : zagorje Vozim : raptor spyder Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 13:16 | |
| zagorci tuže samo susjede i rodbinu tak da nema straha | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 13:31 | |
| evo prvi oglas:
Allianz dd traži zastupnike u osiguranju sve ostalo na pp | |
|
| |
kvesta man
Broj postova : 31 Godina imam : 49 Prebivalište : split,hrvatska Vozim : suzuki marauder 800 Na forumu od : 30.09.2009
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 14:10 | |
| Svaka čast,sjajan prijedlog (samo da saživi)! Ja sam poslom u ''điru''svaki dan širom Dalmacije tako da me poznati često kontaktiraju s pitanjem ima li di kakve rađe.Par puti sam tako naša posal da ne znam kome,npr.od poznanika poznanik pa se pozove na moje ime i nakon par dana napravi sr...! Sad sam oprezniji al volim pomoć drugima, ako mogu. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 14:27 | |
| poslovi se ne dijele zbog hobija nego zbog stručnosti, tako da nema veze ako je neko biker ili ne nego je bitno zna li on posao ili ne | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 14:41 | |
| Ja sam shvatio i podržavam te u ideji!!!!! Ako će Bog dati, ja ću vrlo skoro trebati nekoga tko mi može uletiti kao ispomoć! Ako ne prije, sigurno kada počnu moto susreti. Za sada se pokrivam velikom pomoći Lavice ili sina.... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 14:43 | |
| ja.... ja da nisam skužija. pa normalno da jesam, ali pošto će te svi podržati (moralno) mora biti i kukolj da radi smutnju. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| |
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 14:45 | |
| - Yzzy je napisao/la:
- Ja sam shvatio i podržavam te u ideji!!!!!
Ako će Bog dati, ja ću vrlo skoro trebati nekoga tko mi može uletiti kao ispomoć! Ako ne prije, sigurno kada počnu moto susreti. Za sada se pokrivam velikom pomoći Lavice ili sina.... tebi ne treba bajker nego anti bajker. pa kako će neko ići raditi na susrete kojemu je to vrsta izlazaka ili vožnji | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 15:10 | |
| ideja je super... i ocito je namjenjena onima kojima je voznja motora nacin zivota...
jer njima je u nacinu razmisljanja vec normalno da uslugu naprave ' sestri ili bratu po motoru '... a oni kojima je to samo jedan od hobija ce vjerojatno razmisljati tipa...
da li da zovem Peru bikera, ili Jozu s kojim pecam, ili Hrvoja postanske marke... ma ne, Petar salveta mi je ipak najdrazi... | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 15:38 | |
| Ideja super. Samo onda vam sjebe onu izliku "nisam mogao na Dalmatinu, nije me sef pustio...." LOL | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 15:43 | |
| - Kum je napisao/la:
- Ideja super. Samo onda vam sjebe onu izliku "nisam mogao na Dalmatinu, nije me sef pustio...." LOL
ha ha 2 Kum... tek sam poceo otkrivati koji si ti lik :-) rekao bih guba, al znam tko ce se javiti ha ha | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 16:35 | |
| | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 18:47 | |
| Ja trenutno nemam posla ni prilike da zaposlim nekoga za stalno, ali kada ima posla, ja zovem forumaše (već par koji su mi vanjski suradnici) pa radimo Ako uleti neki veliki poso, oglas je prvo tu Ionako imam neostvarenu želju da RAM bude servis na motorima | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 19:29 | |
| ... kratko: podržavam! ... dodatak: kad što saznam ponudim i to već neko vrijeme... | |
|
| |
zoki-sk man
Broj postova : 276 Godina imam : 45 Prebivalište : Sisak Vozim : Venox 250 Na forumu od : 02.10.2009
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 21:07 | |
| | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera sri 23 pro 2009, 22:12 | |
| Podrzhavam ideju, nije da copram ali bojim se da bi moglo bit problema kao shta je merla rekao, zbog diskriminacije. Kad se sjetim kakvih sve ljudi ima Ako ideja zazivi, svakako bi trebalo potrazhit neki pravni savjet i ogradit se na neki nachin, zlu ne trebalo. | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera čet 24 pro 2009, 09:31 | |
| Ja takodjer mislim da biker treba da misli na bikera i tu nemam nikakve dileme. Moje iskustvo takodjer pokazuje da Harleyevac pruza ruku Harleyevcu odmah i bez ustrucavanja (ovdje apsolutno izdvajam/izostavljam vlasnije jedne grupe H-D motocikala, koji NISU Harleyevci), a ovo se je dokazalo stotinu puta u komunikacijama i kontaktima sa Amerikancima-Harleyevcima zaposlenim u Sarajevu, uvijek su i na svakom mjestu pomagali i cinili sve da pomognu nama drugim Harleyevcima, kada je trebala neka informacija, posao (da, posao), neki dijelovi iz USA bez placanja prekomorskih troskova i sl. Na zalost, moje iskustvo je pokazalo da se u ovu pricu NIKAKO ne uklapaju vlasnici brzanera, oni nekako kao da su pali sa marsa. Ovim ih ne zelim uvrijediti, to nikako, samo zalim reci da sam stekao utisak da se oni ponasaju kao da nisu dio bikerske populacije, no to je njihovo pravo, ja to ne kritiziram, samo konstatiram. Sto se mene osobno tice, svaki biker ima prvenstvo prolaza kod mene. Pa makar on bio brzaner. | |
|
| |
uglykid cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : bicikl Na forumu od : 16.12.2009
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera čet 24 pro 2009, 11:46 | |
| dobar prijedlog! Eh, kad bi svi tako razmišljali i pomagali jedni drugima..evo ja ću danas od božićnice odvojit 100 čuna pa uplatit za neku curu koja je stradala u saobraćajci i ostala u kolicima!Tih 100 neće mi previše pomoć, a nadam se da će njoj bar malo! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| |
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera pet 25 pro 2009, 11:41 | |
| Ma ovo je mrak ideja! Ja bi stvarno volio bolji posao | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera pet 25 pro 2009, 16:57 | |
| | |
|
| |
Kum cro chopper forum
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera pet 25 pro 2009, 16:57 | |
| - magna je napisao/la:
- njemu moš reći, briga me
I ja tebe volim, ljubavi! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Posao bikera za bikera | |
| |
|
| |
| Posao bikera za bikera | |