| Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
maximiliandeangelis man
Broj postova : 134 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : Harley Davidson V Rod Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' čet 21 srp 2011, 16:18 | |
| Izazivam na dvoboj svakog bikera koji smatra da ima na sebi dovoljan broj tetovaža (min 15 osim ako se nisu spojile u jednu ), neka objavi slike. Bikerice slike mogu poslati na moj mail: maximiliandeangelis@yahoo.com POBJEDNIK SA NAJVIŠE TETOVAŽA DOBIJA KOD MENE U STUDIJU BESPLATNU TETOVAŽU PO VLASTITOM IZBORU A SVI KOJI SU SUDJELOVALI ALI NISU POBJEDILI, ČASTE GA CUGOM KOLIKO GOD MOŽE POPITI. Evo i par slikica mojih tetovaža. Ako kog zanima (ne moje, osim ako nisi žensko, op.aut.) tetovaža nek navrati. Kao što sam već i napisao, bikerima poseban popust a bikericama još i trljam. Mast. Besplatno. [url] Uploaded[/url] [url][/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] [url] Uploaded with ImageShack.us[/url] ostale tetovaže su samo za ženske oči sve ostalo na http://www.urbantribe-tattoo.net/ Ajmo CURICE, ajmo dječaci... [url] Uploaded with ImageShack.us[/url]
Zadnja promjena: maximiliandeangelis; čet 21 srp 2011, 16:35; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' čet 21 srp 2011, 16:31 | |
| | |
|
| |
argon5 girl
Broj postova : 220 Godina imam : 54 Prebivalište : Virje Vozim : yamaha dragstar 125 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' čet 21 srp 2011, 23:02 | |
| sad ne kužim, jesu to sve tvoje (na/po tebi ) tetovaže ili si ih to ti radio? | |
|
| |
Sos man
Broj postova : 268 Godina imam : 52 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 16.06.2011
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' čet 21 srp 2011, 23:30 | |
| [quote="maximiliandeangelis"]Izazivam na dvoboj svakog bikera koji smatra da ima na sebi dovoljan broj tetovaža (min 15 osim ako se nisu spojile u jednu ), neka objavi slike. Bikerice slike mogu poslati na moj mail: maximiliandeangelis@yahoo.com POBJEDNIK SA NAJVIŠE TETOVAŽA DOBIJA KOD MENE U STUDIJU BESPLATNU TETOVAŽU PO VLASTITOM IZBORU A SVI KOJI SU SUDJELOVALI ALI NISU POBJEDILI, ČASTE GA CUGOM KOLIKO GOD MOŽE POPITI. ja mislim da bi poštenije bilo da gubitniku sa najmanje tetovaža daš besplatno tetoviranje jer pobjednik ih ima i tak preveč | |
|
| |
argon5 girl
Broj postova : 220 Godina imam : 54 Prebivalište : Virje Vozim : yamaha dragstar 125 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' pet 22 srp 2011, 06:07 | |
| | |
|
| |
Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' pet 22 srp 2011, 07:44 | |
| Volio bi još jednu stavit na sebe, al mislim da se ja sa svojih 5 komada teško mogu mjerit s tobom | |
|
| |
v-twin man
Broj postova : 162 Godina imam : 49 Prebivalište : split Vozim : xvs 1100 classic Na forumu od : 21.11.2007
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' sub 23 srp 2011, 09:26 | |
| super stvar ali moj prijatelju mi ih plaćamo dok su tebi mukte bez obzira na sve ako se nađemo u rijeci vrlo rado stavim još jednu od tebe [img] [/img] ime moje djevojćice BRUNA [img] [/img] moj klub [img] [/img] [img] [/img] grb obitelji ovj bik je prva slika i to sa improviziranm mašinicom [img] [/img] ovo je jedina šta mogu naći na prsima radi se o onome šta mi je pri srcu[img] [/img] na jesen idemo dalje...[img] [/img] | |
|
| |
maximiliandeangelis man
Broj postova : 134 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : Harley Davidson V Rod Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My bod sub 23 srp 2011, 12:49 | |
| Bravo v-twin! To se traži! Dok postoji i najmanji dio kože bez ičega, treba ga customizirati Od sada nadalje si prvi na mojoj ljestvici i dobijaš nadimak FJAKA | |
|
| |
v-twin man
Broj postova : 162 Godina imam : 49 Prebivalište : split Vozim : xvs 1100 classic Na forumu od : 21.11.2007
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' ned 24 srp 2011, 10:27 | |
| - maximiliandeangelis je napisao/la:
- Bravo v-twin!
To se traži! Dok postoji i najmanji dio kože bez ičega, treba ga customizirati Od sada nadalje si prvi na mojoj ljestvici i dobijaš nadimak FJAKA važi! uskoro mi motor izlazi iz garaže jer sam ima udes a kako mi sve gori jer se ne vozim dva miseca jedva ćekam negdi odjurit na pivu sliku možemo na jesen nije sada vrime o slikanja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' | |
| |
|
| |
| Natjecanje za najistetoviranjijeg bikera 'My body is my art' | |
|