|
|
| Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 16:55 | |
| Kao što u naslovu teme piše, a ponukan slikom k@n-a, interesira me a isto tako mislim i veliki dio cijenjenog foruma, sljedeće: Postoji li naćin kako odstraniti ovo što je u čašici karba na slici a da se isto ne skida, odnosno, dali je to uzrok nečistog goriva ili nedovoljno kvalitetnog motora/rasplinjaća i sl. ? Dali itko ima iskustva sa aditivima za čišćenje karba/ubrizgavanja, i dali isto šteti motoru? Mislim da je negdje već bilo govora, pa ako je, neka moderatori spoje. btw ja sam prije par mjeseci na motoru od sina (yamaha xt125x) skinuo čašicu i bile su tri dobre žlićice nekakve smole, a onda sam ponukan istim i na svom bikeu skinuo te čašice (jako nedostupne i puno djelova za skidanje dok se dođe do njh) i bile su čiste kao iz dućana. Kroz njih je u sedam godina i 34tkm prošlo cca 1800 lit. eurosuper 95 i to na glavnoj "Ininoj" benz. postaji u Šibeniku. E da, sin liva di uvati..... | |
| | | bero73 man
Broj postova : 380 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : regal raptor 250 hawk Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 17:22 | |
| Neznam, možda bi pomogao onaj injector cliner ili kako se već zove (crvena bočica, imaš u svi autodijelovima). J to mislim natočit u proljeće kad počnem vozit (ako se preko zime nakupio kakav tlog. | |
| | | gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 17:56 | |
| dragger - vidi ovaj link sa motori.hr :
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,158941.0.html | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 18:44 | |
| | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 18:49 | |
| Po mom iskustvu ako dođe do tako velikog nakupljanja taloga tu nijedan aditiv ne pomaže. Najbolje je to spriječiti pa ako je potrebno staviti i dva filtera benzina. Aditivi su više za ostranjanje naslaga a ne za muljevite stvari. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 18:51 | |
| Ne želim vas razočarati, ali ja sam to sredstvo stavio u Punta (na motoru imam kaburatore), a nedavno sam kompletno ubrizgavanje morao rastaviti radi crknutog morića ler gasa. Kod rastavljanja sam isčistio toliko taloga (naslage na pojedinim mjestima po 5mm i više) da imam dojam da to sredstvo baš i nije nešto. | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 19:44 | |
| Ovo je odlicna tema, samo nam triba pravi odgovor. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja ned 13 pro 2009, 20:32 | |
| svakih cca 8000 km primjetim da mi motor radi nemirnije , povremeno se gasi itd. ulijem trećinu do pla boce aditiva za čišćenje karburatora u pun rezervar. taj rezervar potrošim u komadu i problem nestane. renault megane nakon 100 000 km je imao isti problem , serviser mi je preporučio aditiv za injektore koji je također riješio problem. od taka sam napravio još 40 000 km problem se nije ponovio. griv livam isključivo na ini ali ne pazim na kojoj | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja | |
| |
| | | | Čišćenje karburatora/elektronskog ubrizgavanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|