| Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
|
+26nyll Dr.Ma$$a necchi shadow medo Eagle mungos One Night Stand Burke flanjka DB kuna Suhi Marina lukylipik klesoo snut profa magna merla Vladek calc69 ivan.dzic drabotic lord cro.chopper 30 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 04 pro 2009, 21:48 | |
| |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 04 pro 2009, 23:49 | |
| kru te ne.ebo! Koja razularena bagra!!!!! Dobro da nisam isao!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 04 pro 2009, 23:53 | |
| - klesoo je napisao/la:
- kru te ne.ebo! Koja razularena bagra!!!!! Dobro da nisam isao!!!
Poglej samo Vladekovu facu heheheheheh |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 00:01 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 01:40 | |
| ja ne bih bio ja da nisam angazirao spijune, krtice i ine dousnike, da me izvjeste kako izgleda nova birtija. I iz naslova se dalo zakljuciti da je u igri nekakvo pivo. dobar prostor je solidno popunjen. Mislim na volumen gostiju! pivo je ipak pivo. Ima tu alkohola, sto se vidi iz "ostre slike"!!! obzirom na pogled, dobro da spija nije dobio batina! bilo je dosta glazbeno. dakle svasta! Pivo je ili pokvareno ili prejako. Alieni su setali i po sanku!!! jos jedan.... Vas iz das??? Javni nemoral i ... Zbog gledanja i snimanja javnog preljuba, spijunu dajem ukor razrednika! Ipak je to pivo jako!!! Ja sam prenerazen i iznenadjen kolicinom seljastva i pederluka na javnom mjestu. Ova birtija ocito nije za mene, pa se necu pojaviti ni drugi put. Upravo kao ni danas!!! | |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 02:10 | |
| I?
Kakva je bila svirka? Ambijent? Kakva je BikersBeer? Ko sebe vidi ko stalnog il čestog gosta? Se osjećate ko "doma"? | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 07:58 | |
| nemogu da ne komentiram lukijev novi look. nema ga u zadnje vrijeme na forumu ali sudeći po novom looku vjerojatno je negdi sa modnim mačkom gubio vrijeme jeli to neki neprijateljski kafić kad je admin onako INKOGNITO zamaskiran | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 08:24 | |
| - magna je napisao/la:
- nemogu da ne komentiram lukijev novi look. nema ga u zadnje vrijeme na forumu ali sudeći po novom looku vjerojatno je negdi sa modnim mačkom gubio vrijeme
... mene da nema, obišao sam nebo i zemlju u zadnje vrijeme.... ... ali ima, me ima! ... Ciganovića sam uzeo za savjetnika... ipak smo mi šupčarski nastrojeni... ... 2Suhi, bikers beer nije ništa drugo nego po prvom gutlaju i pred svjedocima jer sam odmah reagirao ... jebeni favorit pivo.... ... ločkal odličan, oduševiome, kao i jučerašnja atmosfera, band, nakon malo apstiniranja iz našeg života ova prošla noć me cimnula u ponovni život... ... cuga doduše malo skupla, izbor piva je zanimljiv, a li ne preširok... ... i još nešto... svaka čast gazdama na ideji i budićim željama i vizijama proširenja usluga... ... i još nešto ... ne pamtim u zadnje vrijeme da gazde lokala pošalju cugu, rundu... ali gazda me počastio odmah po ulasku i zatim kad je lokal bio pun zazvonilo je svima... runda za sve... tako se stvara image lokala, svaka čast na gesti... jer treba željeti počastiti oko stotinjak svojih gostiju... | |
|
| |
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 08:45 | |
| auu super slike ekipa, vidim da ste mi čili i veseli ez južual | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 10:50 | |
| - flanjka je napisao/la:
- otvorenje je stvarno bilo samo za pozivnice 24.10., sad lokal radi normalno za sve
gazda i inaće radi interijere pubova pa uopće netreba sumnjati u to da je sve znanje uložio u svoj lokal da bude ugodan
u svakom slučaju, provjera pive i ocjena inetrijara budemo večeras obavili Tak je! Otvorenje je bilo 24.10. i nisam išao samo zato jer su me neki papci zvali na nekakavo forumaško okupljanje! | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 10:54 | |
| Što bi dao da sam tu. Lijepo se svi provedite!!! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 11:16 | |
| - lukylipik je napisao/la:
... i još nešto... svaka čast gazdama na ideji i budićim željama i vizijama proširenja usluga... ... i još nešto ... ne pamtim u zadnje vrijeme da gazde lokala pošalju cugu, rundu... ali gazda me počastio odmah po ulasku i zatim kad je lokal bio pun zazvonilo je svima... runda za sve... tako se stvara image lokala, svaka čast na gesti... jer treba željeti počastiti oko stotinjak svojih gostiju... e nakon takve geste se čovjek osjeća puno bolje, ne zato što je ušparao 10 kuna nego zato što se tom gestom osjeća dobro došao kao osoba a ne kao donosioc para koje treba oteti iz džepa | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 13:56 | |
| Bio sam sinoć i mogu reć da mi je bilo fenomenalno! Porstor je jako dobro uređen, muzika je bila odlična, ekipa još bolja... Bikers beer i nije neka piva za pohvalit ali ko zna možda se nekome svidi. Gazdi svaka čast za rundu! | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 15:44 | |
| - Burke je napisao/la:
- --Vladek- mijenjam kavu za pivu
(ili nešto jače)
uz nadoplatu Može! Što se tiče lokala i uređenja +5, što se tiče uslužne konobarice 5, što se tiče društva neprocjenjivo, što se tiče muzike dobro, ali glasno, ja sam došel popit pivu i pričat s frendovima - nadam se da će bnd biti 1 tjedno, što se tiče pive cijene su NORMALNE - niti jeftino niti preskupo, izbor je također dobar, definitivno ću tamo biti češći gost - jedva čekam toplije vrijeme... | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica sub 05 pro 2009, 21:30 | |
| stvarno je falilo jedno ovakvo mjesto u Zagrebu gdje možeš s guštom popit kavu ili pivu s društvom. uređeno super i samo naprijed.....sigurno ću ponovno navratiti i popit piće ocijena od 1-10
čista desetka | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 10:30 | |
... 2Suhi, bikers beer nije ništa drugo nego po prvom gutlaju i pred svjedocima jer sam odmah reagirao ... jebeni favorit pivo... Tu se nebi složio s tobom. Favorit ima (po mom sječanju) drugačiju aromu (lagano gorkast okus) i nije pitko kao ovo. Naravno da se možda i varam. Ja sam u principu sa tom njihovom pivom zadovoljan. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 10:59 | |
| - lord je napisao/la:
- lukylipik je napisao/la:
... 2Suhi, bikers beer nije ništa drugo nego po prvom gutlaju i pred svjedocima jer sam odmah reagirao ... jebeni favorit pivo... Tu se nebi složio s tobom. Favorit ima (po mom sječanju) drugačiju aromu (lagano gorkast okus) i nije pitko kao ovo. Naravno da se možda i varam.
Ja sam u principu sa tom njihovom pivom zadovoljan. ... vjeruj mi FAVORIT, a možeš i pitati konobare kao i ja pred svima čim sam posumnjao u Favorit... ... i žuju bih platio po toj cijeni u takovom ambijentu i takovom bircu... ... bolje mi je tu davati 14 kn za pivo nego u R66... | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 12:10 | |
- ... bolje mi je tu davati 14 kn za pivo nego u R66...
meni nema razlike nije bitno gdje sam nego s kim sam | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 13:56 | |
| - lord je napisao/la:
meni nema razlike
nije bitno gdje sam nego s kim sam kad proberem drustvo, ipak je ljepse na finijem mjestu.... R66 je ok dok ne trebas u wc ili kad je vani ledara. Meni je maaaaaaaalo prezapusten. Ova BBF birtija je ok sada. Pitam se kako ce izgledati kad zatopli. Tamo nema mjesta za parkiranje i to ce biti najveci problem. | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| |
| |
shadow cro chopper forum
Broj postova : 1100 Godina imam : 38 Prebivalište : Livno, Boravište: Zagreb Vozim : Honda VT1100 shadow Na forumu od : 15.03.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 14:17 | |
| bio sam sinoć. popio pivo...lokal mi je predobar, stil lokala mi je savršen...osoblje "cura u šanku" je legenedarna, moja ocjena čista 5-ica...vidimo se tamo na pivi... | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| |
| |
lord cro chopper forum
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 18:38 | |
| - klesoo je napisao/la:
- lord je napisao/la:
meni nema razlike
nije bitno gdje sam nego s kim sam kad proberem drustvo, ipak je ljepse na finijem mjestu.... R66 je ok dok ne trebas u wc ili kad je vani ledara. Meni je maaaaaaaalo prezapusten. Ova BBF birtija je ok sada. Pitam se kako ce izgledati kad zatopli. Tamo nema mjesta za parkiranje i to ce biti najveci problem. OK R66 prokišnjava kad pada kišam, al ima i to svojih čari U svakom slučaju, birtija je ok, ništ joj ne fali, osim pelina A kaj se tiče mjesta ima 50-ak mjesta za motore, a nadam se da bu to dosta. | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 18:39 | |
| - merla je napisao/la:
medo, pa vani je bilo 5 stupnjeva i padala je kisa. samo idioti po takvom vremenu idu sa motorom! (ili motociklisti? )
jesi , merla mislila sam bila navratit, al sam bila krepana pratim topic, pa dođem nekst tajm | |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica ned 06 pro 2009, 20:22 | |
- lord je napisao/la:
... 2Suhi, bikers beer nije ništa drugo nego po prvom gutlaju i pred svjedocima jer sam odmah reagirao ... jebeni favorit pivo... Tu se nebi složio s tobom. Favorit ima (po mom sječanju) drugačiju aromu (lagano gorkast okus) i nije pitko kao ovo. Naravno da se možda i varam.
Ja sam u principu sa tom njihovom pivom zadovoljan. ... vjeruj mi FAVORIT, a možeš i pitati konobare kao i ja pred svima čim sam posumnjao u Favorit... ... i žuju bih platio po toj cijeni u takovom ambijentu i takovom bircu... ... bolje mi je tu davati 14 kn za pivo nego u R66... Ma ziher je Favorit! Tak i na čaši piše i imaju frižider od Favorita, a nema ga za kupit pod prvavim imenom. JBG nemre svugdje bit Velebitske A to kaj pričate da je 14kn za Velebitsko u R66 skupo, tu se fakat ne bih složio. Pogle nabavnu cijenu toga i nabavnu Bavarie. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
| |
|
| |
| Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
|