|
|
| Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
|
+26nyll Dr.Ma$$a necchi shadow medo Eagle mungos One Night Stand Burke flanjka DB kuna Suhi Marina lukylipik klesoo snut profa magna merla Vladek calc69 ivan.dzic drabotic lord cro.chopper 30 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 12 vel 2010, 12:06 | |
| Meni jedino nije jasno zašto Nyll bježi od fotoaparata | |
| | | Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 12 vel 2010, 12:12 | |
| | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica pet 12 vel 2010, 12:17 | |
| - Marina je napisao/la:
- Meni jedino nije jasno zašto Nyll bježi od fotoaparata
jebga, nije to lako, znaš.. svi misle da je to šala, al dosta mi je i paparaca i stalkerica i pisama obožavateljica i sve te strke.. nemogu više ni na pivu izač da me ne slikavaju gle, pa i motor sam kupio samo zato da mogu nabit integralku sa zatamnjenim vizirom i mirno proč gradom | |
| | | toks man
Broj postova : 10 Godina imam : 35 Prebivalište : čazma/zagreb Vozim : usisavač Na forumu od : 12.04.2010
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica uto 13 tra 2010, 12:38 | |
| eto, i meni je ovo mjesto super. bikers piva mi nije loša (za dobru svinju nema lošeg napoja). super atmosfera, lajv svirka i sve. samo, jel to samo moje iskustvo ili gazda zna biti lagano nabrijan? | |
| | | mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| | | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica uto 13 tra 2010, 14:36 | |
| - toks je napisao/la:
- eto, i meni je ovo mjesto super. bikers piva mi nije loša (za dobru svinju nema lošeg napoja). super atmosfera, lajv svirka i sve. samo, jel to samo moje iskustvo ili gazda zna biti lagano nabrijan?
Ja sam doživio upravo suprotno...ove zime sam tamo proveo dosta vremena i uvijek je pala i runda na račun kuće, i ostajali smo zadnji i još bi popili putnu...meni odlično mjesto i rado tamo dolazim... | |
| | | toks man
Broj postova : 10 Godina imam : 35 Prebivalište : čazma/zagreb Vozim : usisavač Na forumu od : 12.04.2010
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica uto 13 tra 2010, 14:38 | |
| A onda sam valjda fulao dan, jebiga svima nam se dogodi da smo nekad zbog nečega loše volje | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
| |
| | | | Bikers Beer Factory-novo otvorena pivnica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|