| Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) | |
|
+25calc69 gusgus medo One Night Stand Jack Safet(y) HyperCube magna palomas Franjo k@n ica Yzzy buba HD Biker KLResho fat boy cro.chopper Kum Djubre lord zgrdic mavo Domagoj simerijac 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
simerijac man
Broj postova : 13 Godina imam : 46 Prebivalište : bjelovar Vozim : Honda VTR 1000 Na forumu od : 27.06.2009
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 18:40 | |
| | |
|
| |
Domagoj man
Broj postova : 229 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha YBR 125 Custom, Honda SH150i, Tomos APN6 Na forumu od : 23.02.2009
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 19:46 | |
| Ne poznam ni jednog ni drugog i komentirat ću samo ono što vidim. Nek ase nitko ne uvrijedi ali i cijevi za radijatorsko grijanje izgledaju bolje od ovog. Ako je čovjek dao onolike pare, ovo se trebalo sjajiti ko pesja jajca, a izgleda ..., ma bolje da ne komentiram. | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 20:14 | |
| - simerijac je napisao/la:
- Evo ljudi,OVO SU VAROVI MOJE ZADNJE VILICE i ako maknemo sada prepucavanje kakav je Đubre čovjek i majstor ostaje čista realnost da sam mu platio dogovoreni iznos za mehanički dio posla.On je majstor i on je svoj posao koj sam mu unaprijed platio morao odraditi bez obzira kome ja dao plastike raditi.Kako si može dopustiti da meni za moje novce dirigira tko će što raditi na mom motoru.Platio sam mu pošteno, dao plastike raditi dečku koji je mogao napraviti unikat koji sam htio a on se našao uvrijeđen i ne želi završiti sve što mi je dužan.NE MORA!!!Ja ću ponovno platiti nekome da mi napravi lančanik,produži i ucentrira lanac,povari prekita,prefarba i završi ono što on ne želi.Neka mu moji novci ali zato imam pravo ovako javno reći svoje iskustvo.Lako je vama sad komentirati, ja sam taj koji se mora zapitati kako ću svoj raskupusani motor složiti, kako ću ga registrirati i dali ću ga uopće moći atestirati.Ako nekome izigranom kao ja sa Đubretove strane nije dovoljno onda ostaje činjenica da moj motor ima 1000ccm i da mi nije svejedno što ne znam kako će vilica podnjeti snagu motora i masivnost zadnjeg kotača.I dok se svi vi divite (kao i ja nekada) njegovom poslu i njegovim širokim kotačima i dok on kao ponosno prihvaća kritiku svi zaboravljaju da se OVAKVIM NAČINOM IZRADE USTVARI OLAKO KOCKA SA LJUDSKIM ŽIVOTIMA!!!!!Eto toliko od mene
Poprilično sam ravnodušan prema ovoj temi, tj. nisam na ničijoj strani, al jedno mi sad nije jasno! Da si ti napravio plastike gdje ti je on rekao ili da je on prihvatio da si plastike radio gdje si ti htio, da li bi ti varovi tad promjenili izgled? Tad bi imao gotovi motor sa istim tim varovima i sve bi bilo super?? P.S. Pa zašto mu nisi odmah rekao da ćeš kod toga čovjeka raditi plastike (u razgovoru u kojem ti je on uvjetovao da ne radiš kod njega nego kod nekog drugog, kad si potvrdio da ćeš raditi kod nekog drugoga)? Usput, pogledaj varove na VN900, bit će ti lakše! | |
|
| |
k@n man
Broj postova : 323 Godina imam : 40 Prebivalište : Petrinja Vozim : Keewey Cruser 250 V2.0 / RUSKO ĐUBRE / Dkw rt175 / Mz Ts250/1 Kawasaki GPZ550 UNITRACK X 2 Na forumu od : 06.04.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 20:22 | |
| | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 21:42 | |
| nije to ništa niste vidilo moje varove,kinez kojeg je moga vario ili ima 140 godina,ili je žešći alkić | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| |
| |
KLResho man
Broj postova : 55 Godina imam : 40 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Kawasaki KLR 650,prerada Na forumu od : 19.01.2009
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) pet 27 stu 2009, 22:35 | |
| Što se izgleda vara tiče,hajde,moglo je i ljepše izgledati možda,ali opet,bolje da je var ružan i čvrst,nego predivan,nevidljiv i da ne valja ništa. Što se tiče igranja ljudskim životima,nitko nije toliko lud da se svjesno igra njima.Mislim,ne u ovom i ovakvom poslu.A da se greške događaju,događaju se.Padaju avioni zbog ljudskih pogrešaka,novi luksuzni Mercedesi imaju kvarove kakvih bi se posramili i u Zastavi... Znam da si ti Simerijac ogorčen svime što ti se dogodilo i nekako vjerujem da bi najradije da se taj motor raspadne nakon prve vožnje pa da Djubreta 'pokopamo' skroz. Što se tiče plaćanja,samo ću komentirati što si sam napisao.Da si plaćao u ratama,da si platio 16000kn od 25000kn,a sad pišeš da si platio sve unaprijed.Možda je u ostalih 9000kn upravo to što je nedovršeno,ja to ne znam,ali komentiram ovo što čitam. Ne treba se nitko nikome uvlačiti u dupe,ali nekad su dobri međuljudski odnosi bitniji od ponosa,pa tako mislim da se to odnosi i na tebe.No nema veze,nitko nije očekivao da ćeš za 16000kn naučiti lekciju iz psihologije.Nitko ti ne treba soliti pamet,odrastao si čovjek,možda nije na meni da brbljam svašta,ali ionako svi ovdje komentiramo ovo... Bolje da si se malo ohladio i da si mirne glave riješio u četiri oka ovaj problem sa Djubretom,pa makar se i potukli nakon razgovora. Mišljenja sam da si revoltiranim otvaranjem ove teme izgubio najviše ti,na tvoju i našu žalost.Mi ostali smo izgubili samo malo vremena pišući ovdje,a ti najbolje znaš što si izgubio. Eto...Štef...koliko god me naživciralo sve ovo,želim ti sreću u daljnjim radovima. Pozdrav svima!Dosta je litanija,više neću komentirati ovu temu. | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sub 28 stu 2009, 00:00 | |
| | |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sub 28 stu 2009, 09:35 | |
| - Citat :
- On je majstor i on je svoj posao koj sam mu unaprijed platio morao odraditi bez obzira kome ja dao plastike raditi.Kako si može dopustiti da meni za moje novce dirigira tko će što raditi na mom motoru.Platio sam mu pošteno, dao plastike raditi dečku koji je mogao napraviti unikat koji sam htio a on se našao uvrijeđen i ne želi završiti sve što mi je dužan.NE MORA!!!Ja ću ponovno platiti nekome da mi napravi lančanik,produži i ucentrira lanac,povari prekita,prefarba i završi ono što on ne želi.Neka mu moji novci ali zato imam pravo ovako javno reći svoje iskustvo.Lako je vama sad komentirati, ja sam taj koji se mora zapitati kako ću svoj raskupusani motor složiti, kako ću ga registrirati i dali ću ga uopće moći atestirati.Ako nekome izigranom kao ja sa Đubretove strane nije dovoljno onda ostaje činjenica da moj motor ima 1000ccm i da mi nije svejedno što ne znam kako će vilica podnjeti snagu motora i masivnost zadnjeg kotača.I dok se svi vi divite (kao i ja nekada) njegovom poslu i njegovim širokim kotačima i dok on kao ponosno prihvaća kritiku svi zaboravljaju da se OVAKVIM NAČINOM IZRADE USTVARI OLAKO KOCKA SA LJUDSKIM ŽIVOTIMA!!!!!Eto toliko od mene
ako sam dobro shvatio citajuci,kada je djubre pristao raditi dogovorili ste se da on odradi kompletan motor... iskreno...koji te K tjerao da ides dalje? sad se zalis.... ZALOSNO | |
|
| |
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sub 28 stu 2009, 10:02 | |
| ne mogu komentirati dogovor i odnose. ono što mogu komentirati je var. možda i je dobar ali izgleda ružno i mene bi to smetalo na motoru | |
|
| |
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sub 28 stu 2009, 12:50 | |
| ...ja bi se složio s Magnom, od 1 do 5 var Izgleda za 4... A kak' je to vareno; elektro, autogeno ili co2... Autogeni var bi morao biti ljepši a ove druge je malo teže odjednom izvuć s obzirom na spojeve cijevi... To bu sve prekrio špric kit, filer, primer i boja i bilo bu još bolje... Taj var nije dovoljno dobar razlog za prekid suradnje s majstorom. Ali vi ste se razišli oko nečeg drugog... Vjerojatno, nepoštivanje dogovorenog što si ti olako zanemario. Ako se dogovoriš jedno s majstorom onda se toga drži ili ga jasno upozori na promjenu "parametara" posla... Ti s njim dogovoriš japansko crveni a on ti ga prefarba u bordo, jer ima slučajno viška boje u garaži i još ti kaže ; pa to ti je ista crvena... Pa naravno da bi popizdio... Inače ne poznam Djubreta tako da nisam pristran u ovoj raspravi ali ja ne bi dao nikome da mi to napravi iz sasvim ispravnog motora i još da mu to i platim i to još koju lovu (mislim 25.000kn). Ali kaj sad, događaju se i gore stvari u životu... Za deset godina nebuš se toga niti sječao... | |
|
| |
glavina01 man
Broj postova : 197 Godina imam : 48 Prebivalište : makarska Vozim : prerada chopper bobber Na forumu od : 06.11.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) uto 01 pro 2009, 17:37 | |
| - Domagoj je napisao/la:
- Ne poznam ni jednog ni drugog i komentirat ću samo ono što vidim. Nek ase nitko ne uvrijedi ali i cijevi za radijatorsko grijanje izgledaju bolje od ovog. Ako je čovjek dao onolike pare, ovo se trebalo sjajiti ko pesja jajca, a izgleda ..., ma bolje da ne komentiram.
podrzavam | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) uto 01 pro 2009, 19:54 | |
| Jednostavno:
Čuj Djubre, ovi varovi m i se nekak estetski ne sviđaju. Jel može to malo bolje?
Komlicirano: Ja idem drugome. | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sri 02 pro 2009, 05:18 | |
| Da var ne izgleda bas kao da je dosao sa izlozbe to je istina. Ali s cime ga usporedjujemo i koja mu je svrha? Brucenje varova na rami motora???? Nisam htio ni pogledati tko je to napisao.
Mi gledamo varove na nasim motorima i onda vidimo krasne i cvrste varome napravljene pazljivo i precizno majstorskom rukom ...... ROBOTA! I nakon sto takav idealan var bude gotov ide jos na racunalnu provjeru cvrstoce jer ipak je onda NAJVAZNIJA!
Tako da..... vjerujem da je Djubretov var mogao biti i ljepsi pa cak i da ne bude manje cvrsce (naravno bez brusilice) ali svejedno mislim da postoje bitnije, vidljivije i vaznije stvari na kojima bi trebali gubiti zivce.
16000kn? PA jasno je da to nije 16000€. Ili mozda grijesim? | |
|
| |
black witch girl
Broj postova : 320 Godina imam : 47 Prebivalište : Čazma Vozim : vozi me zookk Na forumu od : 14.05.2009
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sri 02 pro 2009, 08:44 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) uto 08 pro 2009, 19:11 | |
| Jebi ga stari, varovi su sfušani no to nije razlog da na ovakav način sereš po čovjeku. Daj više odrasti i riješi to 1 na 1, i molim te nemoj više trošiti svoje i naše vrijeme. Uostalom ako ideš pljuniti 25 milja malo mi je čudno da se nisi papirnato osigurao, a dogovori i impresije ionako ne spadaju u nikakvu garanciju obavljenog posla.Sad ispada da opravdavam Djubreta ali ruku na srce ne opravdavam ni jednog ni drugoga a moje mišljenje kao i kod drugih članova foruma je da to što hitnije međusobno riješite. A ostali sateliti i Djubretovi odvjetnici ..bespredmetno je o tome uopće i diskutirati Normalno da si popizdio jer 25,000.00 ( ajd dobro 16,000.00 )kuna je ogromna lova u današnje vrijeme (mada je to nekim članvima sića i bakšiš ) al' de bogati odi do čovjeka i riješite problem kao ljudi ! Toliko Over and out! |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) uto 08 pro 2009, 19:17 | |
| jebo te koji ustanak zbog malo varova ,moji su tolike veličine kao tvoji na slici samo u mjerilu 1:1 i isto sam dao oko 25000 kuna ,doduše ja se vozim drugi put se javi ekipi u Sisku za preradu za 500 kuna imal buš bike da ga nećeš moć prepoznat | |
|
| |
k@n man
Broj postova : 323 Godina imam : 40 Prebivalište : Petrinja Vozim : Keewey Cruser 250 V2.0 / RUSKO ĐUBRE / Dkw rt175 / Mz Ts250/1 Kawasaki GPZ550 UNITRACK X 2 Na forumu od : 06.04.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) uto 08 pro 2009, 21:13 | |
| | |
|
| |
vepar man
Broj postova : 32 Godina imam : 62 Prebivalište : Pakrac Vozim : vw1300 i vt600 shadow Na forumu od : 03.04.2009
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sri 09 pro 2009, 08:48 | |
| Prekršio si osnovno pravilo da se lova ne daje unaprijed. Lovu daješ tek kada je posao gotov i kada si zadovoljan učinjenim. Kada radiš na ovaj način majstor se puno više trudi jer mu treba lova, a tvojim načinom je majstor izgubio motivaciju. Neka ti ovo bude škola za ubuduće. Slažem se da je to skupa škola, ali tako ti je to u nas hrvata - nemamo besplatno školstvo. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sri 09 pro 2009, 14:30 | |
| - vepar je napisao/la:
- Prekršio si osnovno pravilo da se lova ne daje unaprijed. Lovu daješ tek kada je posao gotov i kada si zadovoljan učinjenim. Kada radiš na ovaj način majstor se puno više trudi jer mu treba lova, a tvojim načinom je majstor izgubio motivaciju. Neka ti ovo bude škola za ubuduće. Slažem se da je to skupa škola, ali tako ti je to u nas hrvata - nemamo besplatno školstvo.
slazem se da bi se cijela stvar trebala rijesiti 1 - 1 s majstorom. . . ali ovo sto si rekao za placanje unaprijed je nazalost sasvim tocno. . . sto u ovom slucaju ne govori u prilog karakteru doticnog majstora. . . i opet ne poznam ni jednog ni drugog. . . pa ne mogu reci. . . ali iz vlastitog iskustva znam da ako se ikad zateknete u Bjelovaru - nemojte ocekivati neki topli docek. . . sto govori o ljudima opcenito. . . dooobro, dosao sam na prepad, i nisam se nikome javio jer nisam imao brojeve kod sebe. . . ali ipak ha ha | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) sri 09 pro 2009, 19:34 | |
| - vepar je napisao/la:
- Prekršio si osnovno pravilo da se lova ne daje unaprijed. Lovu daješ tek kada je posao gotov i kada si zadovoljan učinjenim. Kada radiš na ovaj način majstor se puno više trudi jer mu treba lova, a tvojim načinom je majstor izgubio motivaciju. Neka ti ovo bude škola za ubuduće. Slažem se da je to skupa škola, ali tako ti je to u nas hrvata - nemamo besplatno školstvo.
To je istina, ali danas ti nitko ne radi bez bar dijela love unaprijed jer postoji tekući problem zvan po modernom "NAPLATA". | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) čet 10 pro 2009, 01:10 | |
| ovo sve liči na sapunicu.... uzmite rukavice i popričajte ko ''ljudi''netko je došao i ugasio mi TV ende,the end, | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) čet 10 pro 2009, 12:09 | |
| Ovo strvarno dalje nema smisla...
LOKOT!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) | |
| |
|
| |
| Neugodnosti kod majstora za prerade motora(Djubreta) | |
|