| NENAD BARINIĆ AIRBRUSH | |
|
+63MP86 buralee poč85 pozarart Vladek lunaroid Kicho Bart sinisa boober1 pemba crocopzmaj Hellraiser Sime Karlo maxart chopperman jebiki Dr.Ma$$a Zlac cuki1 kec1982 mayco krlevk Oyeyeye zed12 RISBO THE BLADE stolevuk Bosqeto mbani83 Acyd Saba Felix Krišo Suhi Vilko Safet(y) asy GIBO56 kamba magna bubimir Rocker-C rocky 61 mladenvk Sitni zutokljunac Rocker Cere pinky dragger lukylipik klesoo Kum jsimic kristian TheSanja cro.chopper black rain oluja snut Hedo nenad barinić 67 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sub lis 03, 2009 4:00 pm | |
| | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sub lis 03, 2009 4:29 pm | |
| Odlično! Daj što prije oslikaj cruzerčića pa da vidimo kak će to izgledat! | |
|
| |
snut man
Broj postova : 158 Godina imam : 39 Prebivalište : dubrava/split Vozim : slazem Na forumu od : 28.04.2009
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sub lis 03, 2009 7:21 pm | |
| dobro ti ide, samo naprijed! obavezno kad farbas rezervar stavi pet bocu gore u grlo. | |
|
| |
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| |
| |
oluja man
Broj postova : 383 Godina imam : 42 Prebivalište : D(Slavonija)M Vozim : QM-125 2C Na forumu od : 21.07.2008
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH ned lis 04, 2009 10:56 am | |
| | |
|
| |
black rain cro chopper forum
Broj postova : 732 Godina imam : 46 Prebivalište : negotin,srbija Vozim : v star 1300 Na forumu od : 21.12.2008
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH uto svi 18, 2010 11:04 am | |
| | |
|
| |
TheSanja girl
Broj postova : 420 Godina imam : 36 Prebivalište : Vinkovci Vozim : ...uskoro... Na forumu od : 10.12.2009
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH uto svi 18, 2010 11:49 am | |
| Super izgledaju, svaka čast... | |
|
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH uto svi 18, 2010 12:04 pm | |
| - TheSanja je napisao/la:
- Super izgledaju, svaka čast...
Hej, susjeda.... hvala na pohvalama, pošalji PM ako ih hoćeš vidjeti uživo, uz neku cugu u Vk... pozz, Nenoos | |
|
| |
TheSanja girl
Broj postova : 420 Godina imam : 36 Prebivalište : Vinkovci Vozim : ...uskoro... Na forumu od : 10.12.2009
| |
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH uto svi 18, 2010 1:58 pm | |
| - Hedo je napisao/la:
- Odlično! Daj što prije oslikaj cruzerčića pa da vidimo kak će to izgledat!
Cruiser je već odavno oslikan, može se koješta ovdje vidjeti: WEB AIRBRUSH GALERIJA: http://www.juricek.hr/forum/index.php?topic=1168.0 i ovdje http://airbrush.blog.hr | |
|
| |
kristian cro chopper forum
Broj postova : 574 Godina imam : 48 Prebivalište : valpovo Vozim : yamaha fz6-n Na forumu od : 30.11.2008
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sri svi 19, 2010 6:32 am | |
| ...meni bi slike lošije ispale i sa fotoaparatom!!!!! | |
|
| |
jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sri svi 19, 2010 7:52 am | |
| prva liga samo naprid | |
|
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 7:03 am | |
| Odradio sam jednu Hondu VF 600, pa stavljam fotke.... još nemam fotke olakiranog motora, ali bit će.... Potpis je, po običaju, originalan....uz Stars & Stripes i potpis, ali samo Stars..... Ovo je bilo rađeno naknadno, a one plave koju sam ručno zamiješao, po prethodnom proračunu više nije bilo: Uploaded with ImageShack.us Malo sam se uznemirio oko toga, ali kada sam poslao gazdi mms sa uradkom, nakon sat vremena pojavio se i prezadovoljan poslom donio specijalne poklone: Uploaded with ImageShack.us PRVI JE BIO SPECIJALNO GORIVO ZA MOJ NOVI SUPER HIGH-TEC ECO RADNI MANTIL , A DRUGI BIKERSKA BANDANA KOJU JE KUPIO ZA VRIJEME SVOGA BORAVKA U AMERICI!!!! Što mu reći osim: Hvala, hvala! Još moram fotkati olakirano i sastavljeno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 7:06 am | |
| Opet sam bio malo vrijedan.... radim na uređenju Moto kluba - M.K. Barabe". Iako godinama izbjegavam zidove jer mi se još od doba kada sam se prestao baviti iscrtavanjem po zidovima 1994. godine "uvukla vlaga u krhko tijelo moje", odnosno reuma,ali prihvatio sam. Odradio sam 2 posla u unutrašnjosti kluba, nekadašnjeg kafića "Black&White". Rad je bio težak jer se radilo na zidu od stare cigle, pa je teško izvlačiti ravne linije, ali mic po mic.... Uploaded with ImageShack.us Ovako izgleda ravna površina za one koji imaju iskrivljene poglede na svijet....Uploaded with ImageShack.us Vidi me... lijep kao slika, LOL! Faza prije unošenja gajbe u moj organizam. Uploaded with ImageShack.us Ovako to sada izgleda... Nanosi boje nisu izravnali zid.Uploaded with ImageShack.us Baraba. Gle mu šiljak na kacigi.Uploaded with ImageShack.us Dvije ponosne "Barabe" ispred barabe. Lijevo Željko Čorak, desno Đuka.Evo i ostatak.... Vrijeme izrade 3 sata i 20 minuta (od 23,00 do 02,20 sati), mjerio sin. Zapravo, 3 sata i 20 minuta, 12 boca :drink:, kavu nismo pili.... Kako lijepa ravna podloga.... Koliko puno lijepe ravne podloge od stare cigle..... ...ali lagano ide..... ...detalj zida... ...neizbježni potpis.... ...glavna Baraba - Željko Čorak, koji od sreće nije išao spavati u stan, već je ostao spavati u lokalu u separeima pod slikom. Da razjasnim, nije toliko puno popio, već mu se konačni uradak toliko sviđa da je rekao da se do održavanja bikerskog susreta 15.05.2010. g. neće ni pomaknuti, već spava pod slikom :thumbup: Ja pred svojim uradkom.... ...koji iz daljeg plana izgleda ovako. Sve fotke: Uploaded with ImageShack.us | |
|
| |
TheSanja girl
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 10:16 am | |
| Uuuuuuuuuuuuu.....jako dobro, i Honda i kafić.... | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 1:23 pm | |
| Ovo je preblizu da se ne bi islo pogledati uzivo! Majstore ....... . | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 2:02 pm | |
| svaka cast!!! Ovo su stvarno odlicni uratci!!! ali ima i mali dodatak, a to je ono sto mene uvijek stavlja pred zid nepoznanica: sto to ljudi vide u americkim simbolima? Japanski motor, domaci ljud, a americka zastava, simboli i sl. Molim te javi mi kad naidjes na nekog domoljuba, koji zatrazi da mu oslikas motor u hrvatske kockice ili sl. Placam pivu obojici!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 9:17 pm | |
| - klesoo je napisao/la:
- svaka cast!!! Ovo su stvarno odlicni uratci!!!
ali ima i mali dodatak, a to je ono sto mene uvijek stavlja pred zid nepoznanica: sto to ljudi vide u americkim simbolima? Japanski motor, domaci ljud, a americka zastava, simboli i sl. Molim te javi mi kad naidjes na nekog domoljuba, koji zatrazi da mu oslikas motor u hrvatske kockice ili sl. Placam pivu obojici!!!!!!!
Možeš meni il' pivo il' gemišt...na mojoj kacigi su crveni kvadratići Istina je tu jako, jako daleko, datira od 1984-1985 kada sam istome nacrtao Elvisa u prirodnoj veličini na zidu a temelji se na tulumarenjima naručitelja i mene istih davnih godina. Onda je već pričao o posjeti Elvisovom grobu u gracelandu, vožnji Harleyem po Route 66 u USA, o motoru koji će biti kao "Captain America" iz "Goli u sedlu"....sada, 25 godina kasnije, bio je u Gracelandu na grobu, vozio je 2 mjeseca Harleya Electru Glide po Kanzasu i okolo, a od životnih snova još mu je preostalo provozati svoga "Captaina americu". I vozi ga, a ja sam svom prijatelju pomogao maksimalno da si ispuni tu želju. I to je to.... | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 9:22 pm | |
| ... Klesso je na tragu mojoj želji; oslikavanje simbola Lipika na mojoj Šokici ... s kockicama ili bez njih u pozadini... | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 9:34 pm | |
| - nenad barinić je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- svaka cast!!! Ovo su stvarno odlicni uratci!!!
ali ima i mali dodatak, a to je ono sto mene uvijek stavlja pred zid nepoznanica: sto to ljudi vide u americkim simbolima? Japanski motor, domaci ljud, a americka zastava, simboli i sl. Molim te javi mi kad naidjes na nekog domoljuba, koji zatrazi da mu oslikas motor u hrvatske kockice ili sl. Placam pivu obojici!!!!!!!
Možeš meni il' pivo il' gemišt...na mojoj kacigi su crveni kvadratići Istina je tu jako, jako daleko, datira od 1984-1985 kada sam istome nacrtao Elvisa u prirodnoj veličini na zidu a temelji se na tulumarenjima naručitelja i mene istih davnih godina. Onda je već pričao o posjeti Elvisovom grobu u gracelandu, vožnji Harleyem po Route 66 u USA, o motoru koji će biti kao "Captain America" iz "Goli u sedlu"....sada, 25 godina kasnije, bio je u Gracelandu na grobu, vozio je 2 mjeseca Harleya Electru Glide po Kanzasu i okolo, a od životnih snova još mu je preostalo provozati svoga "Captaina americu". I vozi ga, a ja sam svom prijatelju pomogao maksimalno da si ispuni tu želju. I to je to.... svaka cast tvom frendu, on je jedan od rijetkih sa zeljom .... bla, bla, bla Vecina nema pojma sto, zasto i kako. Pitao lika, a on me bijelo gleda.... (ne ovog tvog rfenda) Glavno da se furaju "neke moderne fore" LOL | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH pon svi 24, 2010 9:35 pm | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... Klesso je na tragu mojoj želji; oslikavanje simbola Lipika na mojoj Šokici ... s kockicama ili bez njih u pozadini...
kreni od kantice za gorivo, oslikavac je tu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sri svi 26, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH sri svi 26, 2010 8:12 pm | |
| ,,,,NEMAM RIJEČI, ČISTA PETICA.... | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NENAD BARINIĆ AIRBRUSH | |
| |
|
| |
| NENAD BARINIĆ AIRBRUSH | |
|