Početna stranicaPretraľnikJucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) 610RegistracijaLogin

Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)

Go down 
+16
dado12
lukylipik
aero
webrider
Yzzy
palomas
zanotti
tata
dragger
deda
Vladek
Zmija
magna
cityn
cro.chopper
Kum
20 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Empty
PostajNaslov: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 13:33

Evo i ja sam danas uzeo fotic u ruke pa da s vama podijelim novu radost. Bilo bi to i jucer ali znate kako to vec ide. Prvo je krpica morala odraditi svoje...

Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) P2280005wu0om5

Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) P2280013gb1
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 13:38

cheers :bravo:

nek samo prede, lijepa mašina, sretnoooo cuga
[Vrh] Go down
cityn
man
man
cityn

Broj postova : 326
Godina imam : 47
Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik
Vozim : HD u pripremi
Na forumu od : 09.03.2008

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:13

Pravo lijepo izgleda, nov kako vidim, samo još kad bi ovaj auspuh bio atraktivniji malkice...

Kakvi su utisci, kako se ponaša u vožnji i sl. ?
[Vrh] Go down
http://www.mirzak.com.ba
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:36

cityn je napisao/la:
Pravo lijepo izgleda, nov kako vidim, samo još kad bi ovaj auspuh bio atraktivniji malkice...

Kakvi su utisci, kako se ponaša u vožnji i sl. ?

Nije nov. Star je godinu dana (2750 km).

Sto se ponasanja tice ne mogu ti bas odgovoriti jer sam nov vozac pa za sada nisam isao daleko od svoje ulice. Jos se "borim" s njim. Smile Mozda je malo sramota reci ali tako sada stvari stoje (nece jos dugo, a onda.....).
lol!
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:40

cityn je napisao/la:

Da, taj auspuh. I mene bas ne ostavlja ravnodusnim. Iako zvuk koji daje pruza malu utjehu nad izgledom. Ovaj konjic mi je upravo isisao zadnju lovu iz dzepa pa ce neke dorade morati pricekati malo. Iako planiram jos praviti sissy bar i chrash bar. Pa valjda ce i auspuh jednom doci pod cekic Smile.

Zadnja promjena: Kum; čet 13 oľu 2008, 14:41; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:41

nije to sramota, sramota je reći ja znam a neznati
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:43

magna je napisao/la:
nije to sramota, sramota je reći ja znam a neznati

Hvala na podrsci. Bit ce jos podosta pocetnickih pitanja pa je lijepo znati da ekipa stoji iza tebe!
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:45

samo polako, i ja sam se u početku borio sa svojim zingom...brzo ćeš ti krenuti u veća krstarenja nemaš frke...sretno s makinom cuga :harley:
[Vrh] Go down
cityn
man
man
cityn

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 14:45

Citat :

Sto se ponasanja tice ne mogu ti bas odgovoriti jer sam nov vozac pa za sada nisam isao daleko od svoje ulice. Jos se "borim" s njim. Smile Mozda je malo sramota reci ali tako sada stvari stoje (nece jos dugo, a onda.....).
lol!

Što će te biti sramota, isti sam ti Very Happy uzeo bike prošle godine, a mislim da će mi tek ove vožnja sjesti kako treba cheers
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:03

cityn je napisao/la:

Što će te biti sramota, isti sam ti Very Happy uzeo bike prošle godine, a mislim da će mi tek ove vožnja sjesti kako treba cheers

Pa tako ce vjerovatno biti i u mom slucaju. Dakle vec iduceg ljeta bi mogao jahati do mora. Ako bude tako, Sarajevo bi moglo biti usput. Pa onda mozda neka voznjica na vrelo Bosne?!:lol:
[Vrh] Go down
cityn
man
man
cityn

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:21

Citat :

Pa tako ce vjerovatno biti i u mom slucaju. Dakle vec iduceg ljeta bi mogao jahati do mora. Ako bude tako, Sarajevo bi moglo biti usput. Pa onda mozda neka voznjica na vrelo Bosne?!:lol:

ANYTIME cheers

Neće se zaobići ni baščaršijski čevapi u tom slučaju Very Happy
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:25

Dakle na slici se vidi da je motor ko novi. Nakon što prođeš par kilometara sve bu ti sjelo na mjesto. A ubrzo ćeš dobiti želju da nešto i mjenjaš na svom ljubimcu. Samo naprijed. Customi su tu da se modificiraju i prilagode našim željama. Ja osobno bih poradio na zadnjem blatobranu ili makar proimjenio lampu (staviti malu led) i regu sastrane. Zatim definitivno kaj me bode u oko su topovi (auspuh). To se da napraviti po mjeri (otvorene). Twisted Evil

Ma sretno sa motorom i želim ti puno ugodnih i sigurnih kilometara! cheers
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:39

Sto se zadnjeg blatobrana i svjetla tice, kada se gore stave bisage, sissy bar i onaj "gepektreger" ni ne primjeti se kakav je uistinu. Evo slikice kako bi to izgledalo.

http://img301.imageshack.us/my.php?image=venox1rg8.jpg
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:52

Kum je napisao/la:
Sto se zadnjeg blatobrana i svjetla tice, kada se gore stave bisage, sissy bar i onaj "gepektreger" ni ne primjeti se kakav je uistinu. Evo slikice kako bi to izgledalo.

http://img301.imageshack.us/my.php?image=venox1rg8.jpg

Ma sjajno! Baš mu stoje te bisage! Very Happy
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 15:56

Vladek je napisao/la:

Da, to su bas za Venoxa. Steta sto ih nema nigdje u blizini za kupiti. Nasao sam ih samo po trgovinama preko bare (SAD i Kanada). Crying or Very sad
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 16:18

Kum je napisao/la:
Vladek je napisao/la:

Da, to su bas za Venoxa. Steta sto ih nema nigdje u blizini za kupiti. Nasao sam ih samo po trgovinama preko bare (SAD i Kanada). Crying or Very sad

Naruči ih preko neta. Samo pogledaj da li šalju u Hrvatsku. Ima na forumu tema kako kupovati preko neta:
https://cro-chopper.forumcroatian.com/tehnikaservisidijelovidodatna-oprema-i-dr-f10/on-line-kupovina-kupovanje-preko-interneta-kao-to-ide-t474.htm
[Vrh] Go down
deda
man
man
deda

Broj postova : 462
Godina imam : 74
Prebivalište : Zagreb-Pocused
Vozim : Honda Shadow Spirit
Na forumu od : 06.03.2008

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 18:09

:bravo: Sretna i ugodna vožnja.

cuga
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 18:21

Svaka čast majstore. :bravo: Uživaj!
[Vrh] Go down
tata
man
man
tata

Broj postova : 458
Godina imam : 65
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : bicikl...nekad
Na forumu od : 24.11.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 19:40

bok svaka cast i sretno u vožnji
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 20:33

:bravo:
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 21:00

Kume, čestitam ti što je Venox ušao u tvoje dvorište, i u tvoj život!

Odličan motor, atraktivno izgleda u živo, i ugodan za vožnju! Frend s kojim ja dosta često putujem vozi točno takvog, i sve radi bez greške.

Meni osobno ni ovi topovi nisu toliko loši, u svakom slučaju izgledaju originalno, i različito od svih drugih!
[Vrh] Go down
cityn
man
man
cityn

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 22:27

Paz' ovog Venoxa, impresivan, a i topovi ne izgledaju toliko loše na njemu.....

http://uk.youtube.com/watch?v=HU4Azz4PTik&feature=related
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimečet 13 oľu 2008, 22:53

cityn je napisao/la:
Paz' ovog Venoxa, impresivan, a i topovi ne izgledaju toliko loše na njemu.....

http://uk.youtube.com/watch?v=HU4Azz4PTik&feature=related

Zamjensko stop svjetlo mu odlično stoji!
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimepet 14 oľu 2008, 07:48

Drago mi je da si kupio makinu!
Venox je odličan motor u toj kategoriji; poslušan, vozan, stabilan...ma jednom riječju odličan!
Što se tiče promjena, polako kako ti ideje dolaze, razrađuj ih poboljšavaj i montiraj na motor tek kada češ biti siguran da ne može bolje.
Savjet; ako češ stavljati papuče umjesto fuzdrastera, obavezno mijenjaj polugu mjenjača u klackalicu, jer češ inaće imati problema...
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitimepet 14 oľu 2008, 08:56

Yzzy je napisao/la:

Savjet; ako češ stavljati papuče umjesto fuzdrastera, obavezno mijenjaj polugu mjenjača u klackalicu, jer češ inaće imati problema...

Nisam mislio stavljati papuce. Na onom Venoxu sa slike mi se svidja kako je dodacima ustvari dosta preoblikovan ili sakriven (po mom ukusu) malo "presportski" zadnji kraj.
Na tom Venoxu mi ni crash bar nije bas najljepsi. Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)   Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Jucer je i moj konjic usetao u stalu! (Kymco Venox 250)
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kymco venox 250
» Kymco Venox 250
» Moj Kymco venox!
» Kymco venox
» kymco venox 250