| Lešo - ban na 10 dana | |
|
+4palomas buralee magna lukylipik 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:31 | |
| ... copy PM-a koji mu je upućen nakon što je stavio avatar neprikladan za naš forum:
pravila ponašanja na ovom forumu:
1.molimo korisnike da njihove poruke ne budu uvredljivog sadržaja,te da ne sadržavaju psovke i slićno.takve poruke se editiraju/brišu bez najave i objašnjenja.
... mijenjaj Pavelića iz avatara! ... ili budi poput većine forumaša ili ne budi forumaš, za osobne političke stavove nitko te ne pita ... opetovano i dosljedno "pikaš" po forumu. ... ban na 10 dana i izvanredno stavljanje teme u čitani dio foruma kako bi svima bilo jasno o čemu je riječ | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:31 | |
| | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:34 | |
| obavijesti se takve salju putem poruke baniranom clanu, koliko ja znam.. tako da mu posaljite poruku | |
|
| |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:39 | |
| - magna je napisao/la:
- a jeli on to i pročitao
...pa cilj ove poruke je ublažiti reakcije dok on to ne pročita ili u slučaju nereagiranja na zahtjev - ne bude trajno izbrisan s foruma ... na kraju krajeva sve je jasno; nemamo se zbog čega opravdavati Leši; VEĆ SE ISPRIČATI SVIMA KOJE ĆE PAVELIĆ U LEŠINU AVATARU POVRIJEDITI! | |
|
| |
| |
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:45 | |
| Slažem se da Paveliću nije mjesto u ničijem avataru! Ali isto tako na ovome forumu postoji i forumaš, koji već jako dugo u avataru ima fotku Tita u uniformi.
Mene to također vrijeđa, iz više razloga. Prvo - politici nebi uopće trebalo biti mjesta na forumu, a kao drugo - radi se o ososbi koja je odgovorna za smrti više stotine tisuća ljudi, pobijenih tijekom i nakon završetka rata.
Osim toga, Hrvati i ostali narodi bivše države morali su skoro 50 godina živjeti u silom i zločinima nametnutom komunističkom nedemokratskom režimu, koji se na kraju raspao u krvavom ratu.
Zadnja promjena: palomas; čet 23 srp 2009, 12:05; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:46 | |
| | |
|
| |
dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| |
| |
Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 11:58 | |
| - palomas je napisao/la:
- Slažem se da Paveliću nije mjesto u ničijem avataru! Ali isto tako na ovome forumu postoji i forumaš, koji u avataru ima fotku Tita u uniformi.
Mene to također vrijeđa, iz više razloga. Prvo - politici nebi uopće trebalo biti mjesta na forumu, a kao drugo - radi se o ososbi koja je odgovorna za smrti više stotine tisuća ljudi, pobijenih tijekom i nakon završetka rata.
Osim toga, Hrvati i ostali narodi bivše države morali su skoro 50 godina živjeti u komunističkom nedemokratskom režimu, koji se na kraju raspao u krvavom ratu. Potpuno se slazem sa palomasom... Niko nije reagirao na taj avatar sa titom , meni vec dugo bode oci taj zlocinac ,samo sam sutjel , puno bi toga imal za reci,bolje mi sutjet.... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:00 | |
| http://www.750ace.com/forum/
osim ovog sudjelujem i na gore linkanom forumu. veličino poput ovog ali sa dužim stažom. zanimljivo je usporediti broj tema i postova koji se bave ne-moto temama. iako je ovaj forum uzkog spektra (samo chopperi) ovaj merički je samo jednim motorom (honda 750 ace). pratim gsa redovito i nisam još naišao na off topic ili slično. možda da malo stegnemo remen | |
|
| |
dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| |
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| |
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:04 | |
| | |
|
| |
dudo cro chopper forum
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:06 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:12 | |
| | |
|
| |
karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:48 | |
| - palomas je napisao/la:
- Slažem se da Paveliću nije mjesto u ničijem avataru! Ali isto tako na ovome forumu postoji i forumaš, koji već jako dugo u avataru ima fotku Tita u uniformi.
Osim toga, Hrvati i ostali narodi bivše države morali su skoro 50 godina živjeti u silom i zločinima nametnutom komunističkom nedemokratskom režimu, koji se na kraju raspao u krvavom ratu. Podržavam da politici nije mjesto u ovom forumu i neka se sva politička obilježja brišu bez upozorenja od strane šefova,no ja ne sudim o tvom mišljenju (Palomas) niti ga mogu promijeniti samo se ne slažem sa tobom svezi iznešenih povijesnih događaja. Naime sva moja obitelj pa i ja osobno sudjelovali smo u Domovinskom ratu i ponosan sa na to do bola ali veličanje Pavelića nikad nikom nije donjelo nešto dobrog,pa ljudi on je ratni zločinac protiv kojeg su se borile Svijetske velesile pa i ljudi sa ovog područja (Partizani) Pavelić je imao dobru misao (samostalna država) samo lošu provedbu (ubijanje nevine djece,žena, staraca i da ne navodim monstruozna klanja, itd.)Ja takve stvari ne toleriram i ne mogu biti na strani Pavelićevih pristaša dok je taj isti Pavelić rasprodao u tadašnje vrijeme dijelove Hrvatske. Šta se tiće Bleiburga oliti križnog puta i tu sam podjeljenog mišljenja.Da stradali su nevini i to osuđujem.Šta misliš da kad su Rusi ušli u Njemačku nije bilo ubijanja i zatvaranja.Ljudi moji to je rat, a u ratu se događaju sranja.Svi oni koji su se poklonili tamnoj strani u 2 Sv. ratu nakon oslobođenja bili su neprijatelji.I šta bi moj punac rekao, a tu je 100% u pravu POVIJEST JE LAŽ JER NJU PIŠU POBJEDNICI | |
|
| |
Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 12:56 | |
| Karlovac je napisao . Pavelić je imao dobru misao (samostalna država) samo lošu provedbu (ubijanje nevine djece,žena, staraca i da ne navodim monstruozna klanja, itd.)Ja takve stvari ne toleriram i ne mogu biti na strani Pavelićevih pristaša dok je taj isti Pavelić rasprodao u tadašnje vrijeme dijelove Hrvatske.
Zar to tito nije radio,nakon rata u Jasenovcu je potukao masu hrvata i pripisao kako su to radile ustase nad srbima...
Nakon rata titin mi je rezim potukao djedove i familiju rastjeral po svijetu . | |
|
| |
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 13:06 | |
| - karlovac je napisao/la:
- P...... ja ne sudim o tvom mišljenju (Palomas) niti ga mogu promijeniti samo se ne slažem sa tobom svezi iznešenih povijesnih događaja.
veličanje Pavelića nikad nikom nije donjelo nešto dobrog,pa ljudi on je ratni zločinac protiv kojeg su se borile Svijetske velesile pa i ljudi sa ovog područja (Partizani)
Šta se tiće Bleiburga oliti križnog puta i tu sam podjeljenog mišljenja.Da stradali su nevini i to osuđujem.Šta misliš da kad su Rusi ušli u Njemačku nije bilo ubijanja i zatvaranja.Ljudi moji to je rat, a u ratu se događaju sranja.
POVIJEST JE LAŽ JER NJU PIŠU POBJEDNICI Đizus, kako uspješno si ovdje uspio prikazati DVOSTRUKE STANDARDE! Kad se radi o Paveliću - on je bio zločinac, dakle zaslužuje samo najgore osude i sve ostalo. Kadse radi ozločinima partizana (koji su se događali tokom samo rata, a i nakon završetka rata) - njih se opravdava riječima ".Ljudi moji to je rat, a u ratu se događaju sranja." Jedino što pri tome ti nekim slučajem zaboravljaš primjetiti da su partizani nakon rata pobili daleko veći broj ljudi, nego Ustaše u toku 5 godina rata. | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 13:07 | |
| nažalost stvari malo izmiču kontroli | |
|
| |
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana čet 23 srp 2009, 19:37 | |
| ... na žalost moram nešto dopisati ali ne potičući crno/crvene teme i pročitavši sve navedeno žao mi je što nisam ostavio dio već napisana teksta o ostalim avatarima koje sam skidao/upozoravao članove foruma (Tito, Tuđman; također već jednom Pavelić i ostali povijesno ideološki i ini simboli...
... moji osobni stavovi o tim povijesnim osobama su vrlo poznati forumašima koji me bolje poznaju, ali ovdje im nije mjesto... ... zato je i bila moja reakcija na ovaj način; prije svega kako bi još jednom svima pravila foruma bila podsjetnik ... Lešo - želim cijeniti čovjeka; ali njemu se ponavljaju "propusti, namjerni ili ne; ali PROPUSTI"; i ništa osobno osim štićenja foruma... ... na žalost; temu sam otključao glede primoranosti na davanje odgovora i prava na osobnu reakciju u prethodno narečenim postovima ... međutim sve uvijek ode u OFF!
... ima li dragovoljaca za moderatora javite mi na PM! ... umoran, umoran sam prijatelju - umoran... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lešo - ban na 10 dana | |
| |
|
| |
| Lešo - ban na 10 dana | |
|