- val je napisao/la:
- interesantno kak mi je nestao post preko noći...
oćito je da i na ovom forumu ima privilegiranih,zašto u tom slučaju nije obrisan i post freshmana koji nema NIKAKVE veze sa susretom niti je on bio na njemu?!
koja pouka može izači iz ovoga za nas mlade?
privilegijama i podilaženjima se sve postiže!
... ostavi forum bez obiteljskih prepucavanja, ne ponašaj se kao balavo derište i uključi ono što imaš ispod frizure, post sam ja obrisao i njegova intonacija nema veze s postom na koji ti je Fresh odgovorio...
... uplela si obiteljske i privatne probleme u postove o susretu i na forumu...
... imaš iskusnijeg pored sebe i neka te ispravno savjetuje
... ukoliko još nešto nije jasno uvijek me možeš upitati kada dođem kod Zerpa na pivicu ili negdje gdje se sretnemo
... tvoj post i sve za koje bilo tko od nas procijeni da mu nema mjesta (bilo čiji) na forumu biti će izbrisani
... jedina privilegija koju Freshmen ima u odnosu na tebe je prijateljstvo i respect; te roditeljstvo; no kako vidim bez uvrede do prvoga i drugoga ćeš teško; do trećega (roditeljstva) puno brže, a tada će ti trebati puno žrtve,sreće, boli, trnja, suza i ljubavi pa ćeš tek onda razumijevati nešto što ti je otac govorio u onom postu....
... i da !... ne moraš se kao ni do sada truditi ni mene više pozdraviti....
... post nije nestao preko noći nego nešto prije nego sam ja nastavio pisati u temi o susretu - dakle još jednom - ja sam ga izbrisao,
a ti imaš OPOMENU!