| HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb | |
|
+54Piva black dog stefka deda apach Silver Snake palomas lord Vladek biker HD Biker Kingman One Night Stand RUDA zhemski.zamorac zookk *lady 750* G.B.M.ZAMORAC buba dragger Dog Soldier Beatnik necchi ivand92 Dr.Ma$$a Bušilica Meštra Parizer doktorICA mungos Jastreb Zmija asy Jack Brzi mustra kuna Yzzy buralee KARO dac ica shadow Saba lukylipik zerp eltoro Mario i Ema Marina merla black witch danchi magna dudo 58 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:11 | |
| |
|
| |
dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:12 | |
| Bilo je super! HOLLISTER MC CROATIA | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:14 | |
| susret je bio AWSOME ali nešto je bilo ipak bolje: vožnja do gori i nazad je bila lijek za dušu i tijelo. do gori ja i zmija, sa izvanderdnim prolaznim vremenima, bez puno stajanja natrag jedna sjajna formacija (kawasaki, suzuki, yamaha i honda), marrio je vrhunski vodio grupu a grupa je dobro držala formaciju, brzina super i još da nisam bija umoran, ali i ovko je vožnja bila stvarno nešto | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:21 | |
| ....svaka čast ljudi, nešto ću napisat kad dodem sebi sad iden laku noć | |
|
| |
stefka girl
Broj postova : 70 Godina imam : 57 Prebivalište : zagreb Vozim : virago 125 Na forumu od : 11.07.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:25 | |
| Joj kak mi je drago da sam vas vidjela,nisam dugo.Samo,pitam se od cega me boli da prostite guza,dvaput legla na nogometu .Osvjetlile obraz zene CC Forumu ,ajde da vas cujem decki!Pohvalite nas malo. | |
|
| |
black dog man
Broj postova : 96 Godina imam : 39 Prebivalište : samobor Vozim : kawasaki Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 21:30 | |
| | |
|
| |
Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb ned 23 kol 2009, 22:03 | |
| Šta pohvalno reći a da već nije rečeno. Tradicionalno perfektan susret Hollistera , meni osobno najdraži! Konačno puno dragih ljudi i prijatelja zajedno na jednom mjestu....nisam mogao a da se ne izraketiram kao što jesam Hvala Hollisterima na svemu i svaka čast dečki Stavim sutra koju sličicu | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 08:03 | |
| iako sam bio samo u subotu mogu reći da (osim na dalmatini) nisam susreo bolji izbor bendova. splitski harpun blues band je trenutno najjači band ove namjene u hrvatskoj, a angelsi ( cure) su bilo jedno jako ugodno (uhu) izneneđenje. što se tiče muzike jedino mislim da je ipak jutarnji program ipak trebao ići unpluged | |
|
| |
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 08:05 | |
| | |
|
| |
Piva girl
Broj postova : 395 Vozim : suzuki marauder 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 10:29 | |
| Odlično,kao i uvijek! | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 11:30 | |
| odlično je bilo. jest da sam se naradio kao konj ali super je bilo | |
|
| |
doktorICA girl
Broj postova : 125 Godina imam : 42 Prebivalište : Split Vozim : sa icom Na forumu od : 18.05.2009
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 11:59 | |
| meni je ljudi bilo prva liga!! Put tamo i natrag odličan, đir do Trakošćana s Icom(starijim) isto super-drag čovjek, dobra ekipa..svakako ubili vrime i napravili lip izlet. Poslje sa Zook-om i ženom ručali,popili kavicu pa natrag na party..nogomet-"forumašicama" svaka čast, a lipo ste nas zabavile-posebno lukyca :lol: e onda mali šok -trči leti- a ono sve ok s našom Kunicom , sva sreća bučice došle do nas A poseban pozdrav mojim forumašicama-plesačicama na kiši ---bilo mi je super (Daleko od diteta stvarno se napokon moš opustit i zapartijat) Šator nam ni baš nešto-ono litnji za nama na otok-pa je bilo mokre robe al dalo se spavat.. nego mi je žao što svaki put, iako nekog novog upoznam isto tako neupoznam masu naših...Ante, Lord..itd...čine mi se super al ono-rič-dvi..ništa... Zato jedva čekam neku drugu priliku, party, di čemo se bolje upoznat---dotad puno pozdrava od mene HMC i a slikice kad dođe mužo | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 13:46 | |
| | |
|
| |
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 13:57 | |
| | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| |
| |
doktorICA girl
Broj postova : 125 Godina imam : 42 Prebivalište : Split Vozim : sa icom Na forumu od : 18.05.2009
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 14:04 | |
| | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 14:37 | |
| Neću puno pisat o organizaciji jer je već sve rečeno! 2 HMC , opet sve na zavidnom nivou! S ovim susretom sam otvorila i zatvorila moju ovogodišnju sezonu! Kao što sam i već prije najavila, ovu godinu sam JEDVA uspila sakupit žensku malonogometnu ekipu Malo pojačane s Lukcom na golu, uspile smo pobijedit dva moto kluba. Borile smo se zmajski i osvojile smo prvu nagradu BRAVO ...... I tako, oko 4h idem ja spavat. Uđem u svoj šator i počnem se spremat za spavanje. Kad ono................ primim ja jednu dlakavu, mišičavu nogu , a lik pili i pili Sreća pa ga dobro znam, inače bi dobio od Kare koji mi je kao izbacivač došao u pomoč. U jutro sam našla tri kune u šatoru, platio je nočenje, a sam ja spavala u drugom šatoru, neću reč di | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 14:41 | |
| znači da ti onaj lik nije bio po guštu. da si ostala u šatoru mogla si mu izmusti još koju kunu | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 14:47 | |
| Čast mi je i zadovoljstvo biti dijelom velikog vikenda još večih Hollistera!!! Dečki, svaka vam čast, najbolji ste!!! | |
|
| |
Silver Snake girl
Broj postova : 82 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Suzuki GS 500 F Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 14:54 | |
| A ja zakasnila... em ti obaveze pa dođem tek naveče... ali ne bute valjda Lukycu zadržali samo za sebe... I ja bi malo "upoznala" tog komada... Jes da se nemrem mjerit sa njenim proporcijama (90-60-90) ali tu iznimnu damu bih vrlo rado pogledala zbližega... | |
|
| |
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 15:02 | |
| bilo mi je super,kao i svima. sve pohvale.muzika mrak klopa , pivčuga, žene nego kak to da ni bilo nikog od BLUE KNIGHTSA?????? | |
|
| |
Marina girl
| |
| |
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 15:09 | |
| ne samo velim da mi je bilo OK
mislim to je moje mišljenje :lol: | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 15:14 | |
| - magna je napisao/la:
- znači da ti onaj lik nije bio po guštu. da si ostala u šatoru mogla si mu izmusti još koju kunu
Ma lik je super, nema šta, TAMAN! Samo što nisam mogla pored njega spavat jer je toliko hrkao da sam morala uteč negdi drugo. Slijedeću godinu nosim nešto da začepim uši, bit će kuna!! Skupit će se na novi motor!! | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb pon 24 kol 2009, 15:18 | |
| ovaji je susret baš po mom guštu...jer se svodi na ono što je na susretima i najvažnije
Pozdrav i hvala svim Hollisterima i vidimo se opet... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb | |
| |
|
| |
| HOLLISTER MC CROATIA mother chapter Zagreb | |
|