|
|
| DALMATINA II | |
|
+65ica dave Brzi karlovac cro.chopper Yzzy dudo Gad_ vstarrider Bučni lavica Jastreb Jack Krišo profa rokerica Bušilica dariosaki asy necchi zeljko Marina snut Kum mustra zlo zhemski.zamorac Parizer mungos Gjuro kuna webrider drabotic Beatnik doktorICA aante shadow lukylipik black witch danchi dragstarPU buba Ivana dac deda KARO Far harly Leso Saba palomas rudy lord magna buralee dragger emirharley maki1985 bero73 Vladek george Slavonka blackmary11 stain zanotti 69 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
| Naslov: Re: DALMATINA II uto 14 srp 2009, 19:18 | |
| - busilica je napisao/la:
- da se malo i ja napisen hm da....eee
da se prvo zahvalim Zmiji, koji je bia toliko dobar da dodje po mene u Split... tada smo krenili autoceston, koliko se sican, da bi sta brze se sreli sa Strujon i Bucnin u macole...dok su oni lipo jeli, ja ka pravo zensko vani pusila i gledala madvjede kako se tuku.. bla bla bla, puten na s malo kisa oprala, zahvaljujen se na kisnon odijelu... i onda stigosmo u zagreb se srest sa domacinon, freshom, i naravno otisli na pivo gdje smo upoznali shadowa.. krenili kod fresha, jeli "fazol", pili medicu, pivo, i otisli spavat... ujutro pripreme, cekamo fresha i kcer mu da se spreme i put pod noge...u city store(ja mislin), da bi se dica provozala kod ante na formuli, i usput cekali dudu i marinu i necchi i vatroslava... ugl...puten predobro, malo zima(a sve zato jer nisan slusala zmiju), malo se freshu dogodilo to sta se dogodilo, stali na legije, popili koje pivo i amo ca prema dole vise... pa fala bogu, di ces uc u kamp ako ne gucnes malo(a slabo jela),fala bogu piva popravila sve... mogu rec jos samo da san upoznala dosta ljudi od kojih su mi se svi svidili, necu nabrajat imena...e i zahvala velikon coviku sa velikin srcen sta me bacija doma! ja bi oooopeeeeeeeetttttttt a nisi napisala kad si išla na wc???? | |
| | | danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
| | | | Bušilica cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 35 Prebivalište : split Vozim : sama sebe Na forumu od : 25.12.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II uto 14 srp 2009, 21:47 | |
| - danći je napisao/la:
- busilica je napisao/la:
da se prvo zahvalim Zmiji, koji je bia toliko dobar da dodje po mene u Split... tada smo krenili autoceston, koliko se sican, da bi sta brze se sreli sa Strujon i Bucnin u macole...dok su oni lipo jeli, ja ka pravo zensko vani pusila i gledala madvjede kako se tuku.. bla bla bla, puten na s malo kisa oprala, zahvaljujen se na kisnon odijelu... i onda stigosmo u zagreb se srest sa domacinon, freshom, i naravno otisli na pivo gdje smo upoznali shadowa.. krenili kod fresha, jeli "fazol", pili medicu, pivo, i otisli spavat... ujutro pripreme, cekamo fresha i kcer mu da se spreme i put pod noge...u city store(ja mislin), da bi se dica provozala kod ante na formuli, i usput cekali dudu i marinu i necchi i vatroslava... ugl...puten predobro, malo zima(a sve zato jer nisan slusala zmiju), malo se freshu dogodilo to sta se dogodilo, stali na legije, popili koje pivo i amo ca prema dole vise... pa fala bogu, di ces uc u kamp ako ne gucnes malo(a slabo jela),fala bogu piva popravila sve... mogu rec jos samo da san upoznala dosta ljudi od kojih su mi se svi svidili, necu nabrajat imena...e i zahvala velikon coviku sa velikin srcen sta me bacija doma! ja bi oooopeeeeeeeetttttttt a nisi napisala kad si išla na wc???? eh, da,dobro si me sitila : u 8, u 14,30, 18.43, 04.27............. | |
| Naslov: Re: DALMATINA II uto 14 srp 2009, 22:00 | |
| - busilica je napisao/la:
- danći je napisao/la:
- busilica je napisao/la:
da se prvo zahvalim Zmiji, koji je bia toliko dobar da dodje po mene u Split... tada smo krenili autoceston, koliko se sican, da bi sta brze se sreli sa Strujon i Bucnin u macole...dok su oni lipo jeli, ja ka pravo zensko vani pusila i gledala madvjede kako se tuku.. bla bla bla, puten na s malo kisa oprala, zahvaljujen se na kisnon odijelu... i onda stigosmo u zagreb se srest sa domacinon, freshom, i naravno otisli na pivo gdje smo upoznali shadowa.. krenili kod fresha, jeli "fazol", pili medicu, pivo, i otisli spavat... ujutro pripreme, cekamo fresha i kcer mu da se spreme i put pod noge...u city store(ja mislin), da bi se dica provozala kod ante na formuli, i usput cekali dudu i marinu i necchi i vatroslava... ugl...puten predobro, malo zima(a sve zato jer nisan slusala zmiju), malo se freshu dogodilo to sta se dogodilo, stali na legije, popili koje pivo i amo ca prema dole vise... pa fala bogu, di ces uc u kamp ako ne gucnes malo(a slabo jela),fala bogu piva popravila sve... mogu rec jos samo da san upoznala dosta ljudi od kojih su mi se svi svidili, necu nabrajat imena...e i zahvala velikon coviku sa velikin srcen sta me bacija doma! ja bi oooopeeeeeeeetttttttt a nisi napisala kad si išla na wc???? eh, da,dobro si me sitila : u 8, u 14,30, 18.43, 04.27............. | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II uto 14 srp 2009, 22:06 | |
| Nikako da stignem do tipkovnice, a i nekoliko idučih dana sam "leteći" pa nisam još ni sve ove fotkice uspio pogledat! Samo da napišem da je bilo ODLIČNO iako sam morao otiči u subotu navečer taman kad se bend zagrijavao, ali nadam se to nadoknadit dogodine | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 09:05 | |
| | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 09:14 | |
| | |
| | | Parizer man
Broj postova : 396 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Črnomerec Vozim : Hyosung Aquila GV250i Na forumu od : 25.07.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 09:53 | |
| | |
| | | dave cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 39 Prebivalište : Pula Vozim : Suzuki Intruder vs1400 Na forumu od : 31.08.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 10:40 | |
| Mogu samo reć da je organizacija bila perfektna.... Svaka čast, bilo je nezaboravno i apsolutno treba težiti ponavljanju.... Prva liga ekipo.... p.s. nabacit ću koje slike sutra kad ih skupimo | |
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 10:55 | |
| | |
| | | doktorICA girl
Broj postova : 125 Godina imam : 42 Prebivalište : Split Vozim : sa icom Na forumu od : 18.05.2009
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 11:22 | |
| budem promjenila, hvala-iako od samog još se ne osjećam pravom dr. al ima vremena i godina ispred mene | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| | | | Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 11:28 | |
| | |
| | | doktorICA girl
Broj postova : 125 Godina imam : 42 Prebivalište : Split Vozim : sa icom Na forumu od : 18.05.2009
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 13:27 | |
| | |
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 14:32 | |
| - doktorICA je napisao/la:
- budem promjenila, hvala-iako od samog još se ne osjećam pravom dr. al ima vremena i godina ispred mene
koliko si nas pregledaval i lječila na Dalmatini ti si za nas - doktorica znanosti | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 16:08 | |
| - kuna je napisao/la:
- doktorICA je napisao/la:
- budem promjenila, hvala-iako od samog još se ne osjećam pravom dr. al ima vremena i godina ispred mene
koliko si nas pregledaval i lječila na Dalmatini ti si za nas - doktorica znanosti HVALA AL AJMO VIŠE NE O MENI...ZACRVENILA SAM SE BY doktorICA | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| | | | black witch girl
Broj postova : 320 Godina imam : 47 Prebivalište : Čazma Vozim : vozi me zookk Na forumu od : 14.05.2009
| | | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 23:33 | |
| | |
| | | rudy man
Broj postova : 157 Godina imam : 61 Prebivalište : Split Vozim : xvs 650 dragstar Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II sri 15 srp 2009, 23:49 | |
| i baš kad sam ja pjesmu napisat htio, asy ti si me preduhitrio. neznam što nam je u kavu ubacila, da uhvati nas takva inspiracija? ma to nije neka tajna,ta je mala svima bajna uvijek dobra,vedra lica,to je naša doktorICA | |
| | | | asy cro chopper forum
| Naslov: Re: DALMATINA II čet 16 srp 2009, 09:10 | |
| | |
| | | doktorICA girl
| Naslov: Re: DALMATINA II čet 16 srp 2009, 09:24 | |
| asy uvijek u inspiraciji nevjerovatan al amo o provodu na DALMATINI a ne promjeni mog nicka ja i muž smo oduševljeni, proveli se ko nikad ovo nam je bio prvi pravi party, da smo mogli i tako se opustit i uživat hvala svima vama što ste nam to omogućili dobrom vibrom bilo mi je gušt pomagati u kužini, još jedan način druženja kog bi svima preporučila jer daje filing pripadnosti ekipi koma mi je bilo kad mi je yzzy dao kuvaču da promješam grah..al brzo mi je uzeo uz :lol: ah..premala sam | |
| Naslov: Re: DALMATINA II čet 16 srp 2009, 09:39 | |
| došlo ljeto, zlatni puti vožnja krene, sunce žuti ceste zovu, duša puna za druženje Dalmatina je kruna
Tko to vozi tko to juri to su naši CCF dobri ljudi
Zabava, vožnja, družba skupa sunce, more, srce brže lupa dogodine prijatelji opet će doći jer tko neće zasuzit će mu oći | |
| | | rudy man
Broj postova : 157 Godina imam : 61 Prebivalište : Split Vozim : xvs 650 dragstar Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: DALMATINA II čet 16 srp 2009, 10:00 | |
| o,sad i ti kuno stihove nam slažeš bilo nam je dobro,nikome ne lažeš naravno da fešta ponovit se mora i da bude bolja neg je bila ova | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DALMATINA II | |
| |
| | | | DALMATINA II | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|