Broj postova : 203 Godina imam : 45 Prebivalište : zg istok Vozim : yamaha virago 535 Na forumu od : 22.12.2008
Naslov: Re: ...moj 535 se pokvario... ned 05 srp 2009, 13:32
Night rider je napisao/la:
duba je napisao/la:
..evo naručio sam bendix u elodi..1100 kn..magnet košta 3000 kn pa sam odlučio u svom probušit veće rupe i urezat navoj m10...lamele i semering za prednju vilicu sam naručio u motormaniji...sad čekam negdje do 18.07. dijelove da mogu složit vraga...
Bez uvrede ikome ali ako je preko Motormanije cekat ces i malo duze
..a znammmmmmm....strpljen spašen...užassss..već sam sad lud...
Night rider cro chopper forum
Broj postova : 821 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 26.06.2008
Naslov: Re: ...moj 535 se pokvario... ned 05 srp 2009, 15:07
buba je napisao/la:
Night rider je napisao/la:
duba je napisao/la:
..evo naručio sam bendix u elodi..1100 kn..magnet košta 3000 kn pa sam odlučio u svom probušit veće rupe i urezat navoj m10...lamele i semering za prednju vilicu sam naručio u motormaniji...sad čekam negdje do 18.07. dijelove da mogu složit vraga...
zato i je napisao samo datum, bez godine
duba man
Broj postova : 203 Godina imam : 45 Prebivalište : zg istok Vozim : yamaha virago 535 Na forumu od : 22.12.2008
zato i je napisao samo datum, bez godine
...smijte se kolko hočete...LAMELE SUDANAS STIGLE.... ..ko da su vas čuli kak mi se smijete pa su se požurili..... ..al još čekam bendix iz elode plus i onda sam opet na cesti......
duba man
..moram pohvalit oba dva dučana(motormanija i eloda plus)...danas mi stigao i bendix iz elode plus..čekao sam tjedan dana....sutra počinjem sa slaganjem motora...YUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIII
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
..moram pohvalit oba dva dučana(motormanija i eloda plus)...danas mi stigao i bendix iz elode plus..čekao sam tjedan dana....sutra počinjem sa slaganjem motora...YUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIII
od sad u motormaniji narucujem iskljucivo preko tebe , drago mi je da nisi dugo cekao
duba man
od sad u motormaniji narucujem iskljucivo preko tebe , drago mi je da nisi dugo cekao
..ma nema problema..samo javi..još malo i ja opet na cesti
duba man
Naslov: Re: ...moj 535 se pokvario... sub 18 srp 2009, 11:35
...hvala svima na savjetima..motor je složen,cijena 2000 kn(naravno samo dijelovi.. ..kako je dobro opet jahat nakon tri tjedna..