|
|
| Balaton, Mađarska - đir oko jezera | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Balaton, Mađarska - đir oko jezera pet 12 lip 2009, 15:44 | |
| Već dugo se spremam na jednodnevni izlet i turističku vožnjicu, cilj koje bi bio za početak turistički obići to jezero, i upoznati - razgledati obje obale . Od Varaždina do najsjevernije točke Balatona ima cca. 200 km, autocesta i vinjete nisu nam potrebne, a cijene hrane i pića u njihovim restoranima prilično su povoljne. Predlagao sam tako nešto i prošlog ljeta, ali od zajedničkog izleta nije bilo ništa. Sada u 6. mjesecu biti će više državnih blagdana, pa ako ima zainteresiranih - slobodno se javite. | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera pet 12 lip 2009, 16:38 | |
| Ja danas umalo stigao do Balatona. Vratile me neocekivane obaveze... | |
| | | Dr. Feelgood man
Broj postova : 157 Godina imam : 58 Prebivalište : Virovitica Vozim : Vulcan 1600 Na forumu od : 07.08.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera pet 12 lip 2009, 22:10 | |
| Za one koji nisu bili... jako dobra tura! Ja sam bio u niz navrata, zadnji puta prošle godine... dva tjedna nakon HD susreta. Siofok je super baza, ako se namjerava spavati, za sva kretanja okolo jezera. Na cestama ima dosta motora i svi su prijateljski raspoloženi... uključujući i sportake. Što se tiče noćnog života i provoda, tko nije bio, iznenadit će se.. Za smještaj u blizini Siofoka imam adresu- motel sa doručkom, ima i bazen za osvježenje u sl. vrućine. Inače, u samom Siofoku ima mjesta za spavanje, gdje god hoćeš, ali je tijekom sezone neizdrživo od buke u gradu. Btw, žena i ja , sutra krećemo za Balaton i vraćamo se u nedjelju, a spavanje ću, ovaj puta, tražiti u blizini susreta, sa druge strane jezera. Za sve obavijesti za Balaton ture, slobodno me kontaktirajte.. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera ned 14 lip 2009, 21:25 | |
| - Dr. Feelgood je napisao/la:
- Btw, žena i ja , sutra krećemo za Balaton i vraćamo se u nedjelju, a spavanje ću, ovaj puta, tražiti u blizini susreta, sa druge strane jezera. Za sve obavijesti za Balaton ture, slobodno me kontaktirajte..
Da si prije napisao (ili se ukljucio u temi za susret) mogli smo popiti pice... | |
| | | Dr. Feelgood man
Broj postova : 157 Godina imam : 58 Prebivalište : Virovitica Vozim : Vulcan 1600 Na forumu od : 07.08.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera ned 14 lip 2009, 22:02 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Dr. Feelgood je napisao/la:
- Btw, žena i ja , sutra krećemo za Balaton i vraćamo se u nedjelju, a spavanje ću, ovaj puta, tražiti u blizini susreta, sa druge strane jezera. Za sve obavijesti za Balaton ture, slobodno me kontaktirajte..
Da si prije napisao (ili se ukljucio u temi za susret) mogli smo popiti pice... Sorry prijatelju.. kod mene ti je, poradi posla, sve ostavljeno za poslijednji trenutak. Trebali smo u petak ići, ali sam zapeo na poslu. Pa mi je onda subota visila zbog nekog Zgba, ali sam u petak navečer ženi rekao - zahebi Zgb, idemo u Madju - bit će nam siguno bolje. Jučer sam rekao ženi, ako bude zdravlja slijedeće godine, idemo obavezno, barem na 2-3 dana.. Nadam se da će tada biti prilika za pićencei, prva je rundela moja... zato jer sam zabrljao :-) | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera uto 16 lip 2009, 19:02 | |
| Mozemo pice odraditi i ranije, samo ako nadjem vremena naletiti do VT. | |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera uto 16 lip 2009, 19:06 | |
| - palomas je napisao/la:
- Već dugo se spremam na jednodnevni izlet i turističku vožnjicu, cilj koje bi bio za početak turistički obići to jezero, i upoznati - razgledati obje obale .
Od Varaždina do najsjevernije točke Balatona ima cca. 200 km, autocesta i vinjete nisu nam potrebne, a cijene hrane i pića u njihovim restoranima prilično su povoljne.
Predlagao sam tako nešto i prošlog ljeta, ali od zajedničkog izleta nije bilo ništa. Sada u 6. mjesecu biti će više državnih blagdana, pa ako ima zainteresiranih - slobodno se javite. Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem napisi kada bi isao pa da vidimo | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera uto 16 lip 2009, 20:31 | |
| - KekoWaspnation je napisao/la:
- Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem.. napisi kada bi isao pa da vidimo
Drugi tjedan bit će praznika i slobodnih dana kao u priči, pa samo trebamo odabrati dan kada vrijeme bude stabilno! Za početak ništa pretenciozno, ugodna turistička vožnja kroz Mađarsku, razgledavanje i vožnja oko Balatona. | |
| | | Dr. Feelgood man
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera uto 16 lip 2009, 22:54 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Mozemo pice odraditi i ranije, samo ako nadjem vremena naletiti do VT.
Valja! | |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera sri 17 lip 2009, 05:55 | |
| - palomas je napisao/la:
- KekoWaspnation je napisao/la:
- Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem.. napisi kada bi isao pa da vidimo
Drugi tjedan bit će praznika i slobodnih dana kao u priči, pa samo trebamo odabrati dan kada vrijeme bude stabilno!
Za početak ništa pretenciozno, ugodna turistička vožnja kroz Mađarsku, razgledavanje i vožnja oko Balatona. ja sam na godisnjem tada, moze...meni se ide ..moj broj posaljem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera | |
| |
| | | | Balaton, Mađarska - đir oko jezera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|