Početna stranicaPretraľnikBalaton, Mađarska - đir oko jezera 610RegistracijaLogin

Balaton, Mađarska - đir oko jezera

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

Balaton, Mađarska - đir oko jezera Empty
PostajNaslov: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimepet 12 lip 2009, 15:44

Već dugo se spremam na jednodnevni izlet i turističku vožnjicu, cilj koje bi bio za početak turistički obići to jezero, i upoznati - razgledati obje obale .

Od Varaždina do najsjevernije točke Balatona ima cca. 200 km, autocesta i vinjete nisu nam potrebne, a cijene hrane i pića u njihovim restoranima prilično su povoljne.

Predlagao sam tako nešto i prošlog ljeta, ali od zajedničkog izleta nije bilo ništa. Sada u 6. mjesecu biti će više državnih blagdana, pa ako ima zainteresiranih - slobodno se javite. rendeer
[Vrh] Go down
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimepet 12 lip 2009, 16:38

Ja danas umalo stigao do Balatona. Vratile me neocekivane obaveze... Sad
[Vrh] Go down
Dr. Feelgood
man
man
Dr. Feelgood

Broj postova : 157
Godina imam : 58
Prebivalište : Virovitica
Vozim : Vulcan 1600
Na forumu od : 07.08.2008

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimepet 12 lip 2009, 22:10

Za one koji nisu bili... jako dobra tura! Ja sam bio u niz navrata, zadnji puta prošle godine... dva tjedna nakon HD susreta. Siofok je super baza, ako se namjerava spavati, za sva kretanja okolo jezera. Na cestama ima dosta motora i svi su prijateljski raspoloženi... uključujući i sportake. Što se tiče noćnog života i provoda, tko nije bio, iznenadit će se.. Za smještaj u blizini Siofoka imam adresu- motel sa doručkom, ima i bazen za osvježenje u sl. vrućine. Inače, u samom Siofoku ima mjesta za spavanje, gdje god hoćeš, ali je tijekom sezone neizdrživo od buke u gradu.
Btw, žena i ja , sutra krećemo za Balaton i vraćamo se u nedjelju, a spavanje ću, ovaj puta, tražiti u blizini susreta, sa druge strane jezera. Za sve obavijesti za Balaton ture, slobodno me kontaktirajte..
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimened 14 lip 2009, 21:25

Dr. Feelgood je napisao/la:
Btw, žena i ja , sutra krećemo za Balaton i vraćamo se u nedjelju, a spavanje ću, ovaj puta, tražiti u blizini susreta, sa druge strane jezera. Za sve obavijesti za Balaton ture, slobodno me kontaktirajte..

Da si prije napisao (ili se ukljucio u temi za susret) mogli smo popiti pice...
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Dr. Feelgood
man
man
Dr. Feelgood

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimened 14 lip 2009, 22:02

Safet(y) je napisao/la:
Dr. Feelgood je napisao/la:

Da si prije napisao (ili se ukljucio u temi za susret) mogli smo popiti pice...

Sorry prijatelju.. kod mene ti je, poradi posla, sve ostavljeno za poslijednji trenutak. Trebali smo u petak ići, ali sam zapeo na poslu. Pa mi je onda subota visila zbog nekog Zgba, ali sam u petak navečer ženi rekao - zahebi Zgb, idemo u Madju - bit će nam siguno bolje. Jučer sam rekao ženi, ako bude zdravlja slijedeće godine, idemo obavezno, barem na 2-3 dana.. Nadam se da će tada biti prilika za pićencei, prva je rundela moja... zato jer sam zabrljao :-)
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimeuto 16 lip 2009, 19:02

Mozemo pice odraditi i ranije, samo ako nadjem vremena naletiti do VT. dobar3
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimeuto 16 lip 2009, 19:06

palomas je napisao/la:
Već dugo se spremam na jednodnevni izlet i turističku vožnjicu, cilj koje bi bio za početak turistički obići to jezero, i upoznati - razgledati obje obale .

Od Varaždina do najsjevernije točke Balatona ima cca. 200 km, autocesta i vinjete nisu nam potrebne, a cijene hrane i pića u njihovim restoranima prilično su povoljne.

Predlagao sam tako nešto i prošlog ljeta, ali od zajedničkog izleta nije bilo ništa. Sada u 6. mjesecu biti će više državnih blagdana, pa ako ima zainteresiranih - slobodno se javite. rendeer

Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem dobar3
napisi kada bi isao pa da vidimo
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimeuto 16 lip 2009, 20:31

KekoWaspnation je napisao/la:
Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem.. napisi kada bi isao pa da vidimo

Drugi tjedan bit će praznika i slobodnih dana kao u priči, pa samo trebamo odabrati dan kada vrijeme bude stabilno!

Za početak ništa pretenciozno, ugodna turistička vožnja kroz Mađarsku, razgledavanje i vožnja oko Balatona.
[Vrh] Go down
Dr. Feelgood
man
man
Dr. Feelgood

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimeuto 16 lip 2009, 22:54

Safet(y) je napisao/la:
Mozemo pice odraditi i ranije, samo ako nadjem vremena naletiti do VT. dobar3

Valja!
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitimesri 17 lip 2009, 05:55

palomas je napisao/la:
KekoWaspnation je napisao/la:
Definitivno zainteresiran pa ako nesto takvo organiziras a budem u mogucnosti da idem.. napisi kada bi isao pa da vidimo

Drugi tjedan bit će praznika i slobodnih dana kao u priči, pa samo trebamo odabrati dan kada vrijeme bude stabilno!

Za početak ništa pretenciozno, ugodna turistička vožnja kroz Mađarsku, razgledavanje i vožnja oko Balatona.

ja sam na godisnjem tada, moze...meni se ide ..moj broj posaljem dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Balaton, Mađarska - đir oko jezera   Balaton, Mađarska - đir oko jezera Icon_minitime

[Vrh] Go down

Balaton, Mađarska - đir oko jezera
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» djir do Ramskog jezera
» Tour de see (Austrijska jezera, 8.2016,)
» Balaton
» Balaton